La ofertă

Aparat aer conditionat LG Econo Inverter E18EM, 18000 BTU, Clasa A+

LG Econo Inverter E18EM

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

LG Econo Inverter E18EM

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 18000 BTU, Clasa A+, Jet Cool, Filtru de protectie dublu, Autocuratare, Autodiagnoza, Alb)

LG Econo Inverter E18EM este un aparat de aer conditionat de mare putere, capabil sa atinga cel mai bun nivel de confort chiar si pe spatiile largi. Din punct de vedere estetic, nu putem spune ca ne da pe spate, insa, apreciem discretia, atat de importanta la astfel de sisteme de climatizare. Vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat LG Econo Inverter E18EM are o excelenta capacitate de modificare a temperaturii din incapere, aceasta ajungand pana la 18000 BTU, mai exact, dublul etalonului inferior (9000 BTU). Din acest punct de vedere, consideram ca sistemul de climatizare este indicat, mai de graba, spatiilor extinse, pentru a putea fi folosit la adevarata sa capacitate si pentru ca investitia sa fie una rentabila. Eficienta energetica atinge un nivel mediu, osciland intre clasa A+, pe racire si clasa A, pe incalzire. Ca sa va puteti face o idee mai clara, aparatele moderne ajung pana la clasa de eficienta A+++, in timp ce vechea generatie (din urma cu 2 – 3 ani) nici nu reusea sa atinga clasa A.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in cresterea randamentului aparatului de aer conditionat LG Econo Inverter E18EM. Gratie acesteia, compresorul poate functiona gradual, cu scopul de a atinge mai rapid conditiile climaterice setate si pentru a reusi sa le mentina cu un consum redus de energie. Astfel, pe ciclurile lungi, se obtine o eficientizare de pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare cu protectie dubla se incadreaza undeva in media gamei, intrucat poate elimina din incapere bacteriile sau particulele de praf si poluare de peste 10 microni. In schimb, nu are competente impotriva unor virusuri si alergeni.

filtru

Functia Jet intensifica activitatea aparatului de aer conditionat LG Econo Inverter E18EM pentru a putea atinge in incapere, temperatura de 18 grade Celsius, in maximum 30 de minute. Chiar daca pe o perioada scurta de timp presupune un consum energetic superior, pe ciclurile lungi se observa economii, intrucat sistemul va fi capabil sa mentina temperatura activand la capacitate minima.

jet mode

Functia Comfort Air permite utilizatorului reglarea fluxurilor de aer in asa fel incat nicio persoana din incapere sa nu fie deranjata.

comfort

Functia Fast Heating are rolul de a produce o incalzire intensiva, pe un spatiu mai larg, intr-o perioada mai scurta de timp. In timpul activarii acesteia, consumul va fi unul relativ redus.

Functia de Autocuratare presupune functionarea ventilatorului inca 3 minute de la incetarea activitatii de baza a aparatului de aer conditionat LG Econo Inverter E18EM. Acest lucru conduce la uscarea vaporizatorului si la eliminarea sansei ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia. In acelasi timp, principala cauza a mirosurilor neplacute va fi indepartata.

Functia de Autodiagnoza presupune semnalarea rapida a oricaror erori in activitatea sistemului de climatizare si oprirea instanta a acestuia. Imediat, pe display-ul unitatii interioare va fi afisat un cod specific fiecarei defectiuni, despre care veti gasi toate informatiile in manualul utilizatorului si veti putea remedia problemele inainte ca acestea sa devina ireversibile.

Timer-ul permite programarea aparatului de aer conditionat LG Econo Inverter E18EM pentru a functiona in moduri diverse, pe intervale presetate de timp, fara a mai avea nevoie de nicio actiune din partea dumneavoastra.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va oferi un somn linisitit pe timp de noapte, imperturbabil de niciun factor controlabil de aparatul de aer conditionat LG Econo Inverter E18EM. Activandu-l, nu veti mai fi deranjat nici de zgomotul aerotermei, care va functiona la capacitate minima, nici de schimbarile bruste de temperatura, care nu vor mai oscila cu mai mult de 1 grad Celsius pe ora. In plus, pe tot parcursul ciclului, consumul energetic va fi unul redus.

Controlul Wi-fi permite comanda tuturor functiilor prin intermediul dispozitivelor mobile, ce utilizeaza sistem de operare Android sau iOS. Noi recomandam aplicatia Peel Smart Remote, cu ajutorul careia veti putea controla o multitudine de aparate electronice (chiar si modele vechi), apartinand oricaror brand-uri.

Nivelul de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 42 dB, o performanta extraordinara, avand in vedere capacitatea mare a sistemului de climatizare.

Concluzia noastra este ca LG Econo Inverter E18EM reprezinta un aparat modern de aer conditionat, de mare putere, capabil sa aduca cel mai ridicat nivel de confort, pe spatii extinse. Acesta beneficiaza de functii ultra-moderne ce ofera un nivel bun de flexibiliate utilizatorului. Pretul la care se vinde acest produs este unul obiectiv si reflecta pe deplin caracteristicile sale.

LG Econo Inverter E18EM

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 18000
Clasa de energie incalzire: A
Clasa de energie racire: A+
Tip filtru: Prefilter
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 4
Putere consumata la incalzire (W): 1540
Putere consumata la racire (W): 1720
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 5.3
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 3.8
Coeficient randament la racire EER: 2.91
Coeficient randament la incalzire COP: 3.51

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi: Wi-Fi Ready
Dezumidificare: Da
Functie Jet: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Tip Compresor: Rotativ
Alte functii: Autocuratare
Autodiagnoza
Soft dry operation

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: LG
Greutate unitate exterioara (kg): 34
Greutate unitate interioara (kg): 9.5
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 770 x 545 x 288
Dimensiuni unitate interioara (mm): 885 x 296 x 236
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 48
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -10
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 65
Zgomot unitate interioara (dB): 42
Agent de racire: R410A
LG Econo Inverter E18EM

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat LG Econo Inverter E18EM, 18000 BTU, Clasa A+
LG Econo Inverter E18EM reprezinta un aparat modern de aer conditionat, de mare putere, capabil sa aduca cel mai ridicat nivel de confort, pe spatii extinse. Acesta beneficiaza de functii ultra-moderne ce ofera un nivel bun de flexibiliate utilizatorului. Pretul la care se vinde acest produs este unul obiectiv si reflecta pe deplin caracteristicile sale.
8 Total Score
Performante maxime, pentru spatii extinse

LG Econo Inverter E18EM reprezinta un aparat modern de aer conditionat, de mare putere, capabil sa aduca cel mai ridicat nivel de confort, pe spatii extinse. Acesta beneficiaza de functii ultra-moderne ce ofera un nivel bun de flexibiliate utilizatorului. Pretul la care se vinde acest produs este unul obiectiv si reflecta pe deplin caracteristicile sale.

Consum
7
Pret
8
Design
7.5
Functii
8.5

Search