La ofertă

Aparat aer conditionat Osaka Nordic Inverter OHW12LT, 12000 BTU, Clasa A++

Osaka Nordic Inverter OHW12LT

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Osaka Nordic Inverter OHW12LT

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Auto-restart, Autodezghetare, Autodiagnoza, Timer, Sleep/Night Mode)

Osaka Nordic Inverter OHW12LT este un aparat de aer conditionat fabricat in Japonia, fapt ce garanteaza o fiabilitate de durata si o eficienta maxima. Acesta este echipat cu numeroase functii ultra-moderne, lucru mai rar intalnit printre competitorii sai pe respectivul segment de pret.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Osaka Nordic Inverter OHW12LT are o excelenta capacitate de modificare a temperaturii din incaperea in care este amplasat, aceasta urcand pana la valoarea de 12000 BTU/h, pe modulul de racire si depasind-o chiar, pe cel de incalzire. Eficienta energetica atinge si ea un nivel foarte bun, incadrandu-se in clasa A++, pe primul modul si clasa A+, pe cel de-al doilea.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in imbunatarirea randamentului aparatului de aer conditionat Osaka Nordic Inverter OHW12LT. Gratie acesteia, compresorul va putea functiona in turatii variabile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina activand la capacitate minima. Astfel, pe ciclurile lungi, se obtine o eficientizare a activitatii de pana la 30-40%, fata de sistemele cu compresor clasic, On/Off.

Sistemul de filtrare este ultra-performant. Gratie densitatii sale ridicate, acesta este capabil sa elimine din incapere virusuri, bacterii, alergeni, particule de praf si polen. In plus, acesta este usor demontabil si are avantajul de a fi lavabil, fapt ce nu impune inlocuirea periodica.

Pe langa clasicele module de racire si incalzire, Osaka Nordic Inverter OHW12LT mai ofera doua sisteme de ventilare si dezumidificare, ce isi vor demonstra calitatile pe tot parcursul anului. Acestea ajuta la purificarea aerului din incapere si la lupta impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart ofera un nivel excelent de autonomie sistemului de climatizare Osaka Nordic Inverter OHW12LT. Gratie acestora, aparatul de aer conditionat este capabil sa functioneze in diverse regimuri, pe intervale presetate de timp si chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Sistemul de dezghetare automata se activeaza doar in timpul regimului de incalzire si presupune intreruperea functionarii, pe termen scurt, la perioade presetate de timp pentru ca gheata formata in unitatea interioara sa se topeasca automat.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a detecta prematur orice problema aparuta in regimul normal de functionare al aparatului de aer conditionat Osaka Nordic Inverter OHW12LT. Un cod de eroare, specific fiecarei defectiuni, va fi afisat pe display-ul unitatii interioare iar functionarea va fi intrerupta automat. Astfel, veti putea remedia mai usor problemele, inainte ca acestea sa devina ireversibile. Se vor detecta inclusiv scurgerile de freon.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbant, pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora. Nici zgomotul aerotermei nu va mai fi resimtit, aparatul trecand automat intr-un regim silentios.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de functionare a aparatului de aer conditionat Osaka Nordic Inverter OHW12LT, nu depaseste 41 dB. Consideram aceasta performanta una destul de ridicata, mai ales daca luam in seama capacitatea mare a sistemului.

Concluzia noastra este ca Osaka Nordic Inverter OHW12LT reprezinta un aparat de aer conditionat ce propune un excelent raport calitate/pret. In plus, eficienta energetica si fiabilitatea indelungata, va ajuta sa amortizati in timp investitia, care oricum este una suficient de accesibila.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Osaka Nordic Inverter OHW12LT

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Capacitate incalzire (BTU): 13000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 3
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire (W): 1055
Putere consumata la racire (W): 1153
Montaj standard inclus: Nu

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 29.1
Greutate unitate interioara (kg): 7.7
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 920 x 390 x 615
Dimensiuni unitate interioara (mm): 805 x 193 x 302
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 50
Temperatura ambientala maxima interior (°C): +30
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 56
Zgomot unitate interioara (dB): 33 / 40 / 41
Agent de racire: R-410 A

Osaka Nordic Inverter OHW12LT

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Osaka Nordic Inverter OHW12LT, 12000 BTU, Clasa A++
Osaka Nordic Inverter OHW12LT reprezinta un aparat de aer conditionat ce propune un excelent raport calitate/pret. In plus, eficienta energetica si fiabilitatea indelungata, va ajuta sa amortizati in timp investitia, care oricum este una suficient de accesibila.
8.5 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Osaka Nordic Inverter OHW12LT reprezinta un aparat de aer conditionat ce propune un excelent raport calitate/pret. In plus, eficienta energetica si fiabilitatea indelungata, va ajuta sa amortizati in timp investitia, care oricum este una suficient de accesibila.

Consum
8.5
Pret
9
Design
8.5
Functii
8.5

Search