La ofertă

Aparat de aer conditionat profesional Zantia MF Multisplit, Superslim – Super Inverter, 36000 BTU/h, Clasa A+

Zantia MF Multisplit

*Cea mai variata gama de produse *48 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Zantia MF Multisplit

(Aparat de aer conditionat profesional, Superslim – Super Inverter, 36000 BTU/h, 4 unitati interioare 9000 BTU/h, CLASA A+, Fabricat in Portugalia)

Zantia MF Multisplit este un aparat de aer conditionat ultra-modern, ce poate fi utilizat atat in scop casnic, cat si pentru uz profesional. Acesta dispune de unitate exterioara de mare capacitate si de inca 4 interioare, putand astfel deservi apartamente sau birouri cu pana la 4 incaperi.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Zantia MF Multisplit are o capacitate colectiva excelenta, fiind compus din 4 unitati ce insumeaza pana la 36000 BTU/h. Asadar, acest sistem de climatizare poate incalzi simultan mai multe incinte. Eficienta energetica atinge si ea un nivel excelent, mai ales daca luam in considerare puterea mare a acestui aparat, incadrandu-se in clasa A+, pe racire si clasa A, pe incalzire.

Aparat de aer conditionat profesional Zantia MF Multisplit

Tehnologia Super DC Inverter joaca un rol providential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Zantia MF Multisplit. Gratie acesteia, compresorul poate functiona gradual, modificandu-si automat turatia, in scopul economisirii de resurse. Astfel, pe ciclurile lungi, randamentul este imbunatatit cu pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare nu este unul foarte performant, acesta avand competente doar impotriva particulelor de poluare (praf). Asadar, nu va poate scapa de virusuri, bacterii sau alergeni, precum alte aparate de aer conditionat similare.

Pe langa modulele clasice de functionare, racire/incalzire, aparatul de aer conditionat Zantia MF Multisplit mai ofera alte doua, independente de modificarea temperaturii din incapere, ventilare si dezumidificare. Acestea isi pot dovedi utilitatea pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Functia de dezghetarea automata presupune intreruperea activitatii compresorului, pe perioade scurte de timp, la intervale presetate, pentru a permite ghetii formate in unitatea interioara sa se topeasca. Aceasta porneste doar in timpul modulului de incalzire, intrucat doar atunci apare gheata.

Functia Jet presupune intensificarea acitivitatii de racire, pe o perioada limitata de timp, pentru a putea atinge mai rapid temperatura setata. Odata atinsi acesti parametrii, aparatul de aer conditionat Zantia MF Multisplit isi va relua automat modul normal de functionare.

Functia Hot Start presupune preincalzirea aparatului de aer conditionat inaintea pornirii ventilatorului, pe modulul de incalzire, pentru evitarea suflarii fluxurilor de aer rece.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii confera sistemului de climatizare Zantia MF Multisplit un grad ridicat de autonomie. Gratie acestora, aparatul de aer conditionat va putea functiona in diverse moduri, pe intervale presetate de timp, fiind capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probeleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Modulul Sleep-Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti mai resimti nici schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta se va modifica cel mult cu 1 grad Celsius pe ora, nici zgomotul aerotermei care va activa intr-un regim silentios.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta a unitatii interioare, nu depaseste 52 dB. In orice caz, nu putem afirma ca este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca Zantia MF Multisplit este un sistem de climatizare colectiv, care poate aduce un nivel ridicat de confort in mai multe incinte, simultan. Acesta beneficiaza de functii moderne, insa, nu ofera performante de top. Pretul acestui produs trebuie privit in ansamblu, constientizand ca este vorba, de fapt, despre 4 aparate de aer conditionat. 

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Zantia MF Multisplit

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 36483
Capacitate incalzire (BTU): 37532
Clasa de energie incalzire: A
Clasa de energie racire: A+
Tip filtru: Pentru praf
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 2
Afisaj: Da
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire (W): 11000
Putere consumata la racire (W): 10690
Telecomanda: Da

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Functie Jet: Da
Hotstart: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Twin – Rotational
Alte functii: Mod turbo

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: Super DC Inverter
Greutate unitate exterioara (kg): 68
Greutate unitate interioara (kg): 9
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 395 x 862 x 313
Dimensiuni unitate interioara (mm): 750 x 280 x 198
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 50
Temperatura ambientala maxima interior (°C): 30
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -30
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 68
Zgomot unitate interioara (dB): 52
Agent de racire: R410a
Altele: Telecomanda individuala
Zantia MF Multisplit

*Cea mai variata gama de produse *48 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat de aer conditionat profesional Zantia MF Multisplit, Superslim – Super Inverter, 36000 BTU/h, Clasa A+
Zantia MF Multisplit este un sistem de climatizare colectiv, care poate aduce un nivel ridicat de confort in mai multe incinte, simultan. Acesta beneficiaza de functii moderne, insa, nu ofera performante de top. Pretul acestui produs trebuie privit in ansamblu, constientizand ca este vorba, de fapt, despre 4 aparate de aer conditionat.
8.5 Total Score
Un sistem de climatizare colectiva

Zantia MF Multisplit este un sistem de climatizare colectiv, care poate aduce un nivel ridicat de confort in mai multe incinte, simultan. Acesta beneficiaza de functii moderne, insa, nu ofera performante de top. Pretul acestui produs trebuie privit in ansamblu, constientizand ca este vorba, de fapt, despre 4 aparate de aer conditionat.

Consum
8
Pret
8
Design
8
Functii
8.5

Search