La ofertă

Aparat aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Star-Light ACM-12WIFI

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Star-Light ACM-12WIFI

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Timer, Auto-Restart, Autodiagnosticare, Turbo, Kit instalare inclus)

Star-Light ACM-12WIFI este un aparat de aer conditionat performant, ce propune un excelent raport calitate/pret, aceasta fiind, de altfel, o particularitate a brand-ului. Functiile moderne si puterea ridicata fac casa buna cu eficienta energetica si un excelent nivel de confort. Din punct de vedere estetic, impresioneaza prin discretie si bun gust, avand chiar si display-ul mascat, pentru a nu atrage cu nimic atentia in cazul pozitionarii pe un perete alb. Va vom oferi in continuare un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI are o capacitate ridicata de modificare a temperaturii din incapere, aceasta variind intre 12000 si 13000 BTU, in functie de modulul utilizat. Eficienta energetica este un castig real, aceasta atingand performantele standarde ale claselor A+ si A++, ultima dintre ele fiind specifica modulului de racire.

Tehnologia pe Inverter are un rol esential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI. Aceasta presupune optimizarea compresorului pentru a putea functiona gradual. Astfel, conditiile climaterice setate vor fi atinse mult mai rapid si vor putea fi mentinute cu un consum mai mic de energie, randamentul fiind imbunatatit cu pana la 30-40%.

Filtrele aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI nu sunt cele mai performante, intrucat acestea nu au competente in eliminarea bacteriilor, virusurilor si alergenilor. In schimb, au o buna eficienta in bararea particulelor de praf si poluare si, in plus, au avantajul de a fi lavabile, nefiind necesara inlocuirea acestora.

Controlul Wi-fi al sistemului de climatizare presupune posibilitatea efectuarii de comenzi prin intermediul dispozitivelor mobile cu sistem de operare Android sau iOS. Astfel, veti putea controla toate dispozitivele din locuinta cu o singura telecomanda, in cazul in care si restul aparaturii electronice este suficient de avansata incat sa permita acest lucru.

Timer-ul si functia de Auto-Restart au un rol important in ridicarea gradului de autonomie al aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI. Gratie acestora, sistemul de climatizare este capabil sa functioneze diversificat, pe intervale de timp presetate si chiar sa-si reia singur activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare.

Functia de dezumidificare activeaza independent de modificarea temperaturii din incapere, astfel ca poate fi folosita pe tot timpul anului. Aceasta este ideala atat in zilele caniculare de vara, in care umiditatea excesiva creeaza un disconfort major, cat si in lupta zilnica impotriva mucegaiului.

Functia Turbo presupune intensificarea activitatii aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI pentru a putea atinge mai rapid temperatura setata. Chiar daca pe timpul utilizarii aceasta presupune un consum suplimentar de energie, pe termen lung veti observa un efect contrar asteptarilor, anume economii esentiale. Acest lucru se intampla deoarece temperatura setata este atinsa rapid si poate fi mentinuta cu sistemul de climatizare functionand la capacitate redusa.

Modulul Sleep/Night va garanteaza un nivel ridicat de confort pe timp de noapte. Activandu-l, somnul dumneavoastra nu va fi perturbat nici de schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora, fiind corelata cu temperatura corpului dumneavoastra din timpul somnului dar nici de zgomotul aerotermei, care va functiona la capacitate minima, pe un mod silentios.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a semnala in stadiu incipient orice probleme in functionarea aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI. Afisand un cod de eroare, specific fiecarei defectiuni, dumneavoastra veti gasi toate detaliile despre rezolvarea problemei in manualul de utilizare, avand posibilitatea de a o remedia inainte ca aceasta sa devina ireversibila.

Nivelul de zgomot atins de acest sistem de climatizare, pe cea mai puternica treapta de ventilatie a unitatii interioare, atinge 52 dB. Nu este chiar cel mai performant aparat din acest punct de vedere, insa nici nu consideram valoarea suficient de mare pentru a putea produce un disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Star-Light ACM-12WIFI reprezinta un aparat de aer conditionat cu un excelent raport calitate/pret. Functiile moderne isi lasa amprentat asupra nivelului ridicat de confort dar si asupra eficientei energetice. Analizand toate aceste caracteristici, va spunem ca pretul este unul atractiv, depasind la acest capitol principalii competitori pe acest segment.

Star-Light ACM-12WIFI

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Capacitate incalzire (BTU): 13000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Lavabil
Inverter: Da
Afisaj: LED
Kit instalare inclus: Da
Putere consumata la incalzire (W): 1760
Putere consumata la racire (W): 1470
Telecomanda: Da

FUNCTII

Ventilare: Da
Tehnologie Wi-Fi: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Functie Jet: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Alte functii: Autodiagnosticare
Functie detectare pierdere agent frigorific
Mod turbo

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 31.9
Greutate unitate interioara (kg): 8.1
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 880 x 365 x 620
Dimensiuni unitate interioara (mm): 810 x 190 x 298
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 60
Zgomot unitate interioara (dB): 52
Agent de racire: R410A
Star-Light ACM-12WIFI

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Search