La ofertă

Aparat aer conditionat Toshiba Mirai RAS-16BKV-E Inverter, 18000 BTU, Clasa A+

Toshiba Mirai RAS-16BKV-E

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Toshiba Mirai RAS-16BKV-E

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 18000 BTU, Clasa A+, Autodiagnoza, Timer, sAuto-restart, Eco, Hi Power, Filtru carbon activ, Alb)

Toshiba Mirai RAS-16BKV-E este un aparat de aer conditionat ce se remarca, in primul rand, prin fiabilitate si o putere excelenta de modificare a temperaturii. In plus, acesta dispune si de cateva functii moderne, care ii vor spori performantele. Din punct de vedere estetic, putem spune ca arata destul de bine, fiind suficient de discret pentru a se putea camufla perfect pe un perete alb. Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-16BKV-E are o excelenta capacitate de schimbare a temperaturii, aceasta atingand pana la 18000 BTU, pe modulul de racire si chiar 22000 BTU, pe cel de incalzire. Din punct de vedere al eficientei energetice, acest sistem de climatizare se incadreaza in media gamei, reusind sa atinga pe oricare dintre module clasa A+. Daca pana nu de mult clasa A reprezenta cel mai inalt etalon pentru astfel de aparate, in prezent putem discuta chiar si despre clasa A+++. Ce-i drept, aceasta este mult mai rar intalnita si este suficient de costisitoare achizitia unui produs care ii respecta criteriile.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-16BKV-E. Gratie acesteia, compresorul poate atinge mult mai rapid conditiile climaterice setate si le poate mentine cu un consum redus de energie. Astfel, pe ciclurile lungi, se obtine o imbunatatire a randamentului de pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare cu carbon activ este unul deosebit de performant, fiind eficient atat impotriva particulelor de praf si poluare mai mari de 10 microni, cat si impotriva virusurilor, bacteriilor sau alergenilor. Astfel, indiferent ce functie ati utiliza, se va produce o purificare completa a aerului din incapere.

Timer-ul si functia de Auto-Restart au rolul de a conferi autonomie aparatului de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-16BKV-E. Cu ajutorul acestora, el este capabil sa functioneze pe intervale presetate de timp si chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia Hi Power intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-16BKV-E, pentru a putea atinge mai rapid temperatura setata. Chiar daca pe moment presupune un consum energetic suplimentar, pe termen lung veti observa economii energetice, intrucat aparatul va fi capabil sa mentina confortul din incapere, functionand la capacitate minima.

Functia Eco reprezinta. de fapt, principiul de functionare al tehnologiei pe Inverter. Asadar, vorbim despre o activitate intensa, pe termen scurt, pana la atingerea temperaturii si despre una redusa pentru mentinerea acesteia. Astfel, se obtin economii semnificative de resurse.

Functia de Autodiagnoza presupune semnalarea prematura a oricaror probleme de functionare ale aparatului de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-16BKV-E. In plus, in cazul oricaror erori depistate, sistemul va fi oprit instant, pentru ca acestea sa nu se agraveze. Astfel, veti putea remedia defectiunile inainte ca ele sa devina ireversibile.

Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica treapta de ventilare, a unitatii interioare, nu depaseste 44 dB. Aceasta este o performanta extraordinara, luand in considerare si puterea sporita a aparatului.

Concluzia noastra este ca Toshiba Mirai RAS-16BKV-E reprezinta un aparat de aer conditionat modern, ce dispune de functii inteligente si putere mare de modificare a temperaturii. Pretul acestui produs este unul obiectiv si reflecta pe deplin caracteristicile sale.

Toshiba Mirai RAS-16BKV-E

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 18000
Capacitate incalzire (BTU): 22000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A+
Tip filtru: Carbon activ
Inverter: Da
Afisaj: LED
Putere consumata la incalzire (W): 5200
Putere consumata la racire (W): 4400
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 5.9
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.2
Coeficient randament la racire EER: 2.82
Coeficient randament la incalzire COP: 3.42

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Timer: Da
Tip Compresor: DC Rotativ
Alte functii: Autodiagnosticare

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 34
Greutate unitate interioara (kg): 10
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 550 x 780 x 290
Dimensiuni unitate interioara (mm): 293 x 798 x 230
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 46
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 49
Zgomot unitate interioara (dB): 44
Agent de racire: R410a
Toshiba Mirai RAS-16BKV-E

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Toshiba Mirai RAS-16BKV-E Inverter, 18000 BTU, Clasa A+
Toshiba Mirai RAS-16BKV-E reprezinta un aparat de aer conditionat modern, ce dispune de functii inteligente si putere mare de modificare a temperaturii. Pretul acestui produs este unul obiectiv si reflecta pe deplin caracteristicile sale.
8 Total Score
Fiabilitate si performante ridicate

Toshiba Mirai RAS-16BKV-E reprezinta un aparat de aer conditionat modern, ce dispune de functii inteligente si putere mare de modificare a temperaturii. Pretul acestui produs este unul obiectiv si reflecta pe deplin caracteristicile sale.

Consum
8
Pret
7.5
Design
8
Functii
8

Search