La ofertă

Aparat aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00474, Inverter, 12000 BTU/h

Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00474

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00474

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A, 4 trepte de functionare, kit instalare inclus)

Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00474 este un aparat de aer conditionat foarte eficient, atat din punct de vedere al consumului energetic, cat si din cel al capacitatii de modificare a temperaturii, pe ambele module. Nu putem spune ca este un sistem de climatizare de ultima generatie, insa, veti vedea in cele ce urmeaza ca si acesta beneficiaza de functii inteligente ce ii sporesc performantele si implicit confortul dumneavoastra.

Aparatul de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00474 are, asa cum mentionam mai sus, o mare capacitate de modificare a temperaturii din incaperea in care este amplasat. Vorbim aici despre nu mai putin de 12000 BTU, atat pe incalzire cat si racire. Eficienta energetica tinde si ea catre cel mai inalt nivel, incadrandu-se in clasa A, etalonul superior din tabelul claselor de energie.

Un rol deosebit de important in economia consumului il joaca tehnologia pe Inverter. Gratie acestuia, compresorul avansat poate functiona gradual, atingand temperatura dorita in cel mai scurt timp, si mentinand-o constanta cu resurse minime.

Functia de autocuratare presupune mentinerea in functiune a ventilatorului, chiar si dupa oprirea sistemului de climatizare, acesta avand drept scop uscarea ventilatorului. Astfel, umezeala fiind indepartata, nu se vor mai creea conditii favorabile aderarii bacteriilor si mucegaiurilor, acestea fiind considerate a fi principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia de dezumidificare vine ca un bonus pe langa clasicele module de racire/incalzire/ventilare. Aceasta este ideala in zilele caniculare de vara, atunci cand umiditatea excesiva provoaca un disconfort majort. Este bine de stiut ca dezumidificarea poate functiona independent de schimbarea temperaturii in incapere, fiind indicata si in lupta contra mucegaiului.

Modulul de noapte presupune asigurarea conditiilor optime pentru un somn linistit, imperturbabil de schimbarile bruste de temperatura. Astfel, aparatul de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00474 va modifica temperatura cu cate 1 grad Celsius, in primele doua ore, urmand a o mentine constanta pentru urmatoarele sase. Dupa incheierea acestui ciclu de opt ore, sistemul de climatizare se va opri automat. Trebuie mentionat si faptul ca, prin intermediul acestui modul, veti beneficia de confort maxim cu un necesar de resurse minim.

Aparatul de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00474 beneficiaza de un filtru performant, ce opreste cu mare eficienta atat particulele de praf si poluare, cat si bacteriile, virusurile sau alergenii. In plus, acesta are avantajul de a fi lavabil.

Nivelul maxim de zgomot, pe cea mai puternica treapta a sistemului de climatizare Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00474, nu depaseste 42 dB, din acest punct de vedere putand afirma ca este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat de pe piata.

Concluzia noastra este ca Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00474 reprezinta un aparat de aer conditionat eficient, ce dispune de sistemele necesare asigurarii unui grad ridicat de confort, utilizand resurse minime. Pretul acestuia este considerat de noi a se situa sub media gamei, astfel ca aveti un argument in plus pentru achizitionarea sa.

climatizareieftina

Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00474

Caracteristici generale

  • Capacitate de racire (BTU): 12000
  • Capacitate incalzire (BTU): 12000
  • Clasa de energie incalzire: A
  • Clasa de energie racire: A
  • Inverter: Da
  • Numar trepte ventilator: 4
  • Kit instalare inclus: Nu

Functii

  • Incalzire: Da
  • Dezumidificare: Da

Specificatii tehnice

  • Zgomot unitate interioara (dB): 25/30/37/42
Viessmann Vitoclima 200-S / ZK00474

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Search