La ofertă

Aparat de aer conditionat Zantia New York, Inverter, 24000 BTU/h, Clasa A+

Zantia New York

*Cea mai variata gama de produse *60 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Zantia New York

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 24000 BTU/h, Clasa A+, Turbo, Detectare scurgere freon, Auto-restart, Modul Sleep)

Zantia New York este un aparat de aer conditionat de foarte mare capacitate, echipat cu functiile minime necesare pentru a putea oferi un nivel optim de caldura, fara ca resursele consumate sa fie prea costisitoare. Aspectul sau nu este unul foarte modern, insa, este suficient de discret pentru a se putea camufla usor pe un perete alb.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Zantia New York are o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii din incapere, aceasta osciland in jurul valorii de 24000 BTU/h, indiferent de regimul de functionare utilizat. Din acest punct de vedere, sistemul de climatizare este destinat incaperilor de pana la 90 mp, cu inaltime standard. Eficienta energetica atinge un nivel destul de bun, avand in vedere puterea mare a aparatului, incadrandu-se in standardele performante ale clasei A+, pe modulul de racire si ale clasei A, pe cel de incalzire.

Tehnologia pe Inverter este providentiala in cazul acestui aparat puternic de aer conditionat. Aceasta aduce, pe ciclurile lungi, o eficientizare a activitatii cu pana la 30-40% fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off. Imbunatatirea randamentului este datorata compresorului inteligent, care isi variaza automat turatiile, in scopul de a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate si de a le mentine activand la capacitate minima.

Sistemul de filtrare cu care este echipat aparatul de aer conditionat Zantia New York este unul destul de comun, avand competenta doar impotriva particulelor de praf si poluare. Sistemele mai avansate reusesc o purificare aproape completa a aerului din incapere, eliminand chiar virusuri, bacterii sau alergeni.

Functiile de climatizare ale aparatului de aer conditionat Zantia New York sunt fie cu impact asupra temperaturii (racire/incalzire), fie fara impact (ventilare, dezumidificare). Ultimele doua pot fi folosite pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Zantia New York, pe o perioada limitata de timp, pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, sistemul revine automat la regimul normal de functionare.

Functia de Auto-restart ajuta aparatul sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror probleme de alimentare.

Functia de Autodiagnoza nu este la fel de complexa precum in cazul sistemelor de climatizare mai moderne, insa, va avertizeaza in legatura cu pierderile de agent frigorific.

Modulul Sleep are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, ce poate interveni in timpul noptii. Astfel, aparatul de aer conditionat Zantia New York va asigura o temperatura confortabila si constanta, fara a produce prea mult zgomot, intrucat aeroterma va intra automat intr-un regim silentios de functionare. Pe tot parcursul ciclului de 8 ore consumul energetic va fi unul foarte redus.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 5 trepte de ventilare ale unitatii interioare, urca pana la 60 dB. Chiar daca aceasta nu este o performanta tocmai laudabila, consideram ca valoarea nu este suficient de mare pentru a putea produce un real disconfort acustic, mai ales daca luam in calcul dimensiunile mari ale incaperilor carora le este destinat acest sistem de climatizare.

Concluzia noastra este ca Zantia New York reprezinta un aparat de aer conditionat extrem de puternic, folosit in scopuri rezidentiale dar mai ales comerciale. Capacitatea acestuia de modificare a temperaturii, raportata la consumul energetic, prezinta cel mai important atu al acestui sistem de climatizare. Garantia de 5 ani este nemaintalnita in randul aparatelor de aer conditionat, in momentul de fata. Pretul la care se vinde acest produs nu este accesibil tuturor, insa, reflecta obiectiv caracteristicile sale.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Zantia New York

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Comercial, Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 90 m²
Capacitate generala: 24000 BTU
Capacitate de racire: 23050 BTU
Capacitate de incalzire: 26300 BTU
Eficienta energetica racire: A+
Eficienta energetica incalzire: A
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 50
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 50
Tip filtru: Anti-praf
Tip compresor: Rotational
Numar trepte ventilator: 5
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 2.4
Debit de aer unitate interna: 1150 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 60 dB
Culoare unitate interna: Alb lucios
Lungime unitate interna: 99.8 cm
Latime unitate interna: 24 cm
Inaltime unitate interna: 32.2 cm
Greutate unitate interna: 12.5 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 5.45
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 3.58

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare, Incalzire, Racire, Ventilatie
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Detectare pierdere agent frigorific
Dezumificare: Da
Functie Turbo: Da

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V
Agent de racire: R 410

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 2700 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 66 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 84.5 cm
Latime unitate externa: 33.5 cm
Inaltime unitate externa: 69.5 cm
Greutate unitate externa: 50 Kg

Zantia New York

*Cea mai variata gama de produse *60 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search