La ofertă

Aparat de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR09WHN

HEINNER Crystal HAC-CR09WHN

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur


Aparat de aer conditionat, 9000 BTU, Clasa A++,
Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare , Filtru cu densitate ridicata,
Follow me, Autodiagnosticare, Detectare pierdere agent frigorific, Functie Turbo, Auto-curatare, Telecomanda, Auto-restart, Functie mentinere temperatura 8 ﹾC, Timer 24H, Functie silent, Mute Mode , R32

HEINNER Crystal HAC-CR09WHN este un aparat de aer conditionat economic din punct de vedere al pretului la care este comercializat, dar si din cel al resurselor consumate. Acesta are o eficienta foarte buna in incaperile de dimensiuni nu foarte mari, acolo unde reuseste sa asigure rapid confortul termic, gratie functiilor moderne cu care este echipat.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR09WHN are o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, in regim de racire si 10000 BTU/h, in regim de incalzire. Datorita acestor valori, apratul se recomanda a fi utilizat in incaperi cu suprafete de cel mult 18 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Cu cat inaltimea creste, cu atat suprafata acoperita scade. In orice caz, pentru a fi acoperite valorile de mai sus, este nevoie ca incaperea sa dispuna de un nivel de izolare termica destul de bun.

Eficienta energetica pe care o propune aparatul de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR09WHN este destul de buna, chiar daca in ultimul timp am vazut avansuri considerabile pe acest segment la unii competitori, comercializati, ce-i drept, la preturi superioare. Asadar, aparatul oscileaza intre clasa A++, pe racire si clasa A+, pe incalzire, intr-un interval al claselor de energie in care clasa A+++ reprezinta etalonul superior. 

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat. Gratie acesteia, compresorul poate functiona la turatii variabile, pe care si le modifica automat in functie de necesarul ambiental. Astfel, se imbunatateste randamentul cu peste 30-40%.

Sistemul de filtrare High-density are o eficienta destul de buna chiar si impotriva particulelor de praf cu dimensiuni reduse sau impotriva polenului. In schimb, nu este capabil sa elimine din incapere virusuri, bacterii sau alergeni. 

Functiile de climatizare intalnite la aparatul de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR09WHN sunt cele de racire, incalzire, ventilare sau dezumidificare. Daca pe primele doua le veti putea folosi doar sezonier, din cauza impactului direct pe care il au asupra temperaturii din incapere, cele din urma isi vor demonstra utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere. 

Functia Follow me are rolul de a transforma telecomanda aparatului de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR09WHN intr-un termostat de camera reglabil. Aceasta va fi capabila sa mentina o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, fara a face risipa de resurse. 

Functia de Autodiagnoza are rolul de a proteja sistemul de climatizare de orice defectiune severa. Aceasta va fi capabila sa detecteze orice eroare inca din stadiu incipient, oprind instant unitatea si afisand pe display-ul acesteia un cod specific, in functie de care veti putea gasi in manualul utilizatorului cele mai rapide si sigure metode de remediere. Totodata, se vor detecta si scurgerile de refrigerant. 

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR09WHN pe termen scurt, pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate. Chiar daca aceasta functionare la o putere care o depaseste pe cea nominala presupune si un consum energetic suplimentar, pe ciclurile lungi veti observa exact contrariul, adica o economie de energie. Acest lucru se datoreaza faptului ca aparatul va fi capabil sa mentina temperatura odata atinsa, fara a mai face risipa de resurse. 

Functia de autocuratare are rolul de a usca rapid vaporizatorul aparatului de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR09WHN, imediat ce acesta a incheiat procesul de racire. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute. 

Timer-ul si functia de Auto-restart va permit sa presetati activitatea sistemului de climatizare pe intervale de pana la 24 h. In plus, aparatul va fi capabil sa-si reia automat activitatea, in urma oricaror deconectari involuntare, tinand seama de ultimele setari. 

Functia Silent este similara celei intalnite la smartphone-uri. Aceasta anuleaza orice sunet de confirmare a comenzilor realizate prin intermediul telecomenzii. 

Functia de mentinere 8C este o functie anti-inghet. Aceasta este considerata temperatura optima pentru a proteja instalatia din incapere de inghet, in perioadele lungi de absenta de la domiciliu, fara a face risipa de resurse energetice.  

Concluzia noastra este ca HEINNER Crystal HAC-CR09WHN reprezinta un aparat de aer conditionat destinat incaperilor de dimensiuni relativ reduse, acolo unde se poate achita cu brio de sarcinile sale. Cu o fiabilitate destul de buna, un pret foarte avantajos si o eficienta energetica pe masura, veti putea sa amortizati in timp investitia. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

HEINNER Crystal HAC-CR09WHN

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Recomandat pentru incaperi pana la: 12 m² 18 m²
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9000 BTU
Capacitate de incalzire: 10000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): -15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 30
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 50
Tip filtru: High density filter
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1
Debit de aer unitate interna: 520 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 53 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 805 mm
Latime unitate interna: 194 mm
Inaltime unitate interna: 285 mm
Greutate unitate interna: 7.5 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.2
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Functii climatizare:

Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale:

Follow me

Autodiagnosticare

Detectare pierdere agent frigorific

Functie Turbo

Auto-curatare

Telecomanda

Auto-restart

Functie mentinere temperatura 8 ﹾC

Timer 24H

Functie silent

Mute Mode

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Consum nominal la racire: 710 W
Consum nominal la incalzire: 739 W
Agent de racire: R32

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 1700 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 61 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 700 mm
Latime unitate externa: 275 mm
Inaltime unitate externa: 550 mm
Greutate unitate externa: 22.7 Kg
HEINNER Crystal HAC-CR09WHN

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search