La ofertă

Aparat de aer conditionat Pardoseala / Tavan Vivax ACP-18CF50AERI, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++

Vivax ACP-18CF50AERI

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Vivax ACP-18CF50AERI

(Aparat de aer conditionat Pardoseala / Tavan, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++, Sleep Mode, 24h timer, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, Auto Swing, filtru Cold Catalyst, filtru Anti-Praf, 1W Standby)

Vivax ACP-18CF50AERI este un aparat de aer conditionat ultra-modern, cu performante de top la toate capitolele, ce ofera posibilitatea unei amplasari duale, atat pe pardoseala, cat si pe tavan. La capitolul estetic, primeste o bila alba, gratie design-ului discret, ce il face foarte usor de camuflat pe un fundal alb. Noi vom incerca, in cele ce urmeaza, sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Vivax ACP-18CF50AERI

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-18CF50AERI are o excelenta capacitate de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, aceasta atingand pana la 18000 BTU/h, indiferent de modulul pe care este folosit. Eficienta energetica atinge un nivel foarte bun, incadrandu-se in standardele ridicate ale clasei A++, pe racire si A+, pe incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol esential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Vivax ACP-18CF50AERI. Gratie acesteia, compresorul va putea functiona gradual, atingand mult mai rapid conditiile climaterice setate si reusind sa le mentina cu un consum energetic redus. Astfel, vor rezulta economii energetice de pana la 30-40% fata de un compresor clasic, On/Off, in special pe ciclurile lungi.

Sistemul de filtrare este unul dintre cele mai performante, la momentul de fata. Acesta elimina cu brio, din incapere, orice particula de poluare, mai mare de 10 microni. In plus, va scapa de mirosurile neplacute, gazele nocive si compusii organici volatili.

Timer-ul si functia de Auto-restart vor ridica gradul de autonomie pentru acest sistem de climatizare. Gratie lor, aparatul de aer conditionat Vivax ACP-18CF50AERI va fi capabil sa ruleze diverse programe pe intervale presetate de pana la 24 h, ba chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia de dezghetare automata se activeaza doar pe modulul de incalzire, atunci cand in unitatea interioara se produce gheata. Aceasta presupune oprirea periodica a ventilatorului, pe intervale scurte de timp, pentru a favoriza topirea.

Functiile de ventilare si dezumidificare actioneaza independent de modificarea temperaturii din incapere. Astfel, isi vor demonstra utilitatea pe tot parcursul anului, improspatand aerul si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Modulul Sleep/Night are drept scop protejarea somnului dumneavoastra de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Activandu-l, vezi scapa de schimabrile bruste de temperatura, intrucat aceasta se va modifica cel mult cu un 1 grad Celsius pe ora, fiind corelata cu temperatura corpului uman, in timpul somnului. De asemenea, aeroterma va functiona la turatie minima, intr-un regim silentios si economic.

Functia de Autodiagnoza presupune semnalarea prematura a oricaror probleme de functionare, aparute in activitatea aparatului de aer conditionat Vivax ACP-18CF50AERI. Pe display-ul unitatii interioare va fi afisat un cod specific fiecarei erori, despre care veti gasi toate detaliile, inclusiv metodele de remediere, in manualul utilizatorului. Astfel, veti putea rezolva defectiunile inainte ca acestea sa devina ireversibile. Se va detecta inclusiv scurgerea de freon.

Functia de Autocuratare presupune functionarea ventilatorului inca 3 minute de la incetarea activitatii de baza a aparatului de aer conditionat Vivax ACP-18CF50AERI. Astfel, vaporizatorul va fi uscat complet, nemailasand sansa ca bacteriile si mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia AutoSwing presupune memorarea pozitiei flapsurilor, inainte de oprirea sistemului de climatizare, si revenirea automata la aceasta imediat dupa repornire.

Functia I Feel presupune transformarea telecomenzii intr-un termostat de camera. Astfel, aparatul de aer conditionat Vivax ACP-18CF50AERI va reusi sa mentina o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, functionand eficient din punct de vedere energetic.

Modulul Turbo intensifica activitatea sistemului de climatizare, pe o perioada limitata de timp, pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate. Ulterior, va reveni automat la regimul normal de functionare.

Nivelul de zgomot atins de unitatea interioara, pe cea mai puternica treapta de ventilare, nu depaseste 44 dB. Consideram acest lucru o performanta apreciabila, mai ales daca luam in considerare capacitatea mare de modificare a temperaturii.

Concluzia noastra este ca Vivax ACP-18CF50AERI reprezinta unul dintre cele mai performante sisteme de climatizare, existente pe piata in momentul de fata. Acesta este capabil sa va aduca cel mai ridicat nivel de confort, pe tot parcursul anului, indiferent de schimbarile climatice exterioare. Avand in vedere ca resuseste acest lucru cu un consum energetic extrem de redus, veti putea amortiza in timp o parte din investitie. Pretul la care se vinde este unul corect.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 18000
Capacitate incalzire (BTU): 18000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Filtru Cold Catalist

Anti-praf

Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 3
Afisaj: Da
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire (W): 1460
Putere consumata la racire (W): 1630
Telecomanda: Da

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.5
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Timer: 24h timer
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter
Alte functii: Auto Diagnoza

Eficienta marita

Auto Curatare

Detectare scurgere Freon

Auto Swing

1W Standby

 

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 35.5
Greutate unitate interioara (kg): 25.8
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 800 x 333 x 554
Dimensiuni unitate interioara (mm): 1068 x 675 x 235
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): +50
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): ≤56.5
Zgomot unitate interioara (dB): ≤44
Agent de racire: R-410 A
Vivax ACP-18CF50AERI

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat de aer conditionat Pardoseala / Tavan Vivax ACP-18CF50AERI, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++
Vivax ACP-18CF50AERI reprezinta unul dintre cele mai performante sisteme de climatizare, existente pe piata in momentul de fata. Acesta este capabil sa va aduca cel mai ridicat nivel de confort, pe tot parcursul anului, indiferent de schimbarile climatice exterioare. Avand in vedere ca resuseste acest lucru cu un consum energetic extrem de redus, veti putea amortiza in timp o parte din investitie. Pretul la care se vinde este unul corect.
9 Total Score
Performante maxime pe tot parcursul anului

Vivax ACP-18CF50AERI reprezinta unul dintre cele mai performante sisteme de climatizare, existente pe piata in momentul de fata. Acesta este capabil sa va aduca cel mai ridicat nivel de confort, pe tot parcursul anului, indiferent de schimbarile climatice exterioare. Avand in vedere ca resuseste acest lucru cu un consum energetic extrem de redus, veti putea amortiza in timp o parte din investitie. Pretul la care se vinde este unul corect.

Consum
9
Pret
8.5
Design
9
Functii
9

Search