La ofertă

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412 Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Whirlpool SPIW 412

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Whirlpool SPIW 412

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Al 6-lea Simt, Display, Filtru HD + HEPA, Auto Restart, Dezumidificare)

Whirlpool SPIW 412 reprezinta un aparat de aer conditionat ultra-modern, ce dispune de capacitate mare de modificare a temperaturii si o multitudine de functii inteligente, cu real impact in cresterea performantelor si a confortului dumneavoastra. Din punct de vedere estetic, ofera un aspect discret, cu display mascat, facand camuflarea pe un perete alb mult mai facila. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 412 are o excelenta putere de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, aceasta atingand 12000 BTU, pe modulul de racire si depasind-o chiar pe modulul de incalzire. Eficienta energetica este un alt atu al acestui sistem de climatizare, reusind sa se incadreze in standardele ridicate ale clasei A++ pe racire si putin mai slab, ale clasei A, pe incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in imbunatatirea randamentului aparatului de aer conditioant Whirlpool SPIW 412. Gratie acesteia, compresorul este capabil sa functioneze gradual, pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate si pentru a reusi sa le mentina cu un consum mai mic de energie. Astfel, pe ciclurile lungi, se produce o eficientizare de pana la 30-40%, fata de sistemele clasice, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare este ultra-modern. Acesta reuseste, datorita densitatii ridicate si a tehnologiei moderne, sa ofera o purificare completa a aerului din incapere, avand competente atat in eliminarea particulelor de praf, poluare si polent, cat si in indepaertarea virusurilor, bacteriilor sau alergenilor.

Tehnologia Al 6-lea Simt presupune obtinerea de feed-back permanent din mediul ambiental si optimizarea automata a functiilor sistemului de climatizare Whirlpool SPIW 412, pentru a putea oferi un nivel maxim de confort.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a ajuta aparatul de aer conditionat sa functioneze independent de actiunea dumneavoastra. Va trebui doar sa-i setati programele, pe intervale presetate de timp si acesta va avea un nivel maxim de autonomie. In plus, va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost rezolvate.

Functia JET intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW 412, pentru a putea atinge mai rapid temperaturile setate. Chiar daca pe moment, aceasta presupune un consum energetic mai ridicat, pe ciclurile lungi veti observa economii energetice, intrucat sistemul de climatizare va fi capabil sa mentina temperatura, odata atinsa, functionand la capacitate minima.

Modulul Sleep/Night are rolul de a oferi un nivel maxim de confort pe timp de noapte, protejandu-va somnul de orice factor perturbant. Activandu-l, nu veti mai resimti nici schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora, nici nu veti mai fi deranjati de zgomotul aerotermei, care va functiona la capacitate minima, intr-un mod silentios.

Functia Arround U presupune transformarea telecomenzii intr-un termostat de camera, cu rolul de a mentine in permanenta o temperatura constanta in jurul dumneavoastra.

Functia 4D Air Inlet presupune aspirarea eficienta a aerului din incapere, pe 3 dintre laturile aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW 412 si evacuarea puternica a acestuia, la temperatura setata, pe cea de a 4-a. Acest lucru ajuta la atingerea mai rapida a conditiilor climaterice dorite.

Functia de Autocuratare presupune uscarea vaporizatorului in primele 3 minute de la incetarea activitatii de baza a sistemului de climatizare, pentru ca umiditatea sa nu ofere sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 56 dB. Nu putem spune ca este o performanta notabila, comparativ cu alte produse similare, insa, nici nu consideram aceasta valoare a fi suficient de mare pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Whirlpool SPIW 412 reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, oferind un nivel ridicat de confort, corelat cu un consum energetic redus. In plus, spre deosebire de celelalte produse competitoare, acesta are un pret deosebit de atractiv, intrunind toate conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru ca investitia intr-un asemenea sistem sa fie rentabila.

 

Whirlpool SPIW 412

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Capacitate incalzire (BTU): 12966
Clasa de energie incalzire: A
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: HD
Hepa
Catechin
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 3
Afisaj: LCD
Kit instalare inclus: Nu
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 3.8

FUNCTII

Al 6-lea Simt: Da
Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Functie Jet: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Alte functii: Autocuratare
Around U
Power Save
Real time
4D Air Inlet

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 29
Greutate unitate interioara (kg): 8.5
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 715 x 482 x 240
Dimensiuni unitate interioara (mm): 888 x 270 x 217
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 43
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -10
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 64
Zgomot unitate interioara (dB): 56
Agent de racire: R410A
Whirlpool SPIW 412

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412 Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Whirlpool SPIW 412 reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, oferind un nivel ridicat de confort, corelat cu un consum energetic redus. In plus, spre deosebire de celelalte produse competitoare, acesta are un pret deosebit de atractiv, intrunind toate conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru ca investitia intr-un asemenea sistem sa fie rentabila.
9 Total Score
Eficienta maxima, la un pret atractiv

Whirlpool SPIW 412 reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, oferind un nivel ridicat de confort, corelat cu un consum energetic redus. In plus, spre deosebire de celelalte produse competitoare, acesta are un pret deosebit de atractiv, intrunind toate conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru ca investitia intr-un asemenea sistem sa fie rentabila.

Consum
8.5
Pret
9
Design
8.5
Functii
9.5

Search