La ofertă

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 418L, Inverter, 18000 BTU

Whirlpool SPIW 418L

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Whirlpool SPIW 418L

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 18000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare)

Whirlpool SPIW 418L este un aparat de aer conditionat inteligent, dotat cu o multitudine de functii moderne, ce ofera, pe deasupra, o mare capacitate de schimbare a temperaturii in incapere. Din punct de vedere estetic, noi am fi preferat un design mai discret, cel putin in privinta display-ului. In orice caz, este un aparat elegant, ce nu poate strica aspectul incaperii dumneavoastra.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 418L are, asa cum aminteam mai sus, o buna capacitate de schimbare a temperaturii, fiind vorba 18000 BTU, la racire si 17060 BTU, la incalzire. Ei bine, aceste performante sunt suficiente chiar si pentru cele mai spatioase living-uri sau birouri. Eficienta energetica atinge si ea un nivel inalt, mai ales pe modulul de racire, clasa A+, unde depaseste etalonul superior al tabelului energetic, clasa A, in care se incadreaza modulul de incalzire.

Tehnologia pe Inverter are drept scop atingerea cat mai rapida a temperaturii setate, utilizand resurse minime pentru a o mentine constanta. Acest lucru este posibil prin optimizarea compresorului care poate functiona acum gradual.

Tehnologia Al 6-lea Simt presupune un feed-back permanent intre aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 418L si mediul ambiental. Astfel, sistemul isi va regla automat functiile si setarile, pentru a va putea oferi cel mai inalt grad de confort.

Filtrul HD retine particulele de praf si poluare, precum si mirosurile neplacute, cu o eficienta de 90%, spre deosebire de clasicele filtre PP, care nu reuseau sa depasesca performante de 40%.

Functia de Autocuratare presupune uscarea vaporizatorului imediat ce aparatul de aer conditionat isi incheie programul. Astfel va fi indepartat principala cauza a mirosurilor neplacute, anume aderarea bacteriilor si mucegaiurilor.

Functia 4D Airflow Inlet, presupune aspirarea inteligenta a aerului, pe 3 laturi si evacuarea cu putere a acestuia pe cea de a 4-a. Canalul de circulare a aerului a fost si el imbunatatit, pentru a putea deservi o capacitate mai mare, la acelasi nivel de zgomot. Astfel temperatura va fi modificata mai rapid. Tot in acest sens, a fost modificata si directia fluxurilor de aer, in functie de modulul setat. Aerul cald va fi suflat de jos in sus, iar cel rece de sus in jos.

Functia Arround U transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW 418L intr-un termostat de camera. Aceasta va transmite feed-back permanent catre unitatea centrala, reusind astfel sa mentina o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, cu un consum redus de energie.

Timer-ul ii confera aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW 418L un grad ridicat de autonomie. Acesta poate functiona pe intervale de timp, presetate, chiar si in lipsa dumneavoastra. In ajutorul sau vine si functia de auto-restart, cea care ii permite sistemului de climatizare sa-si reia automat activitatea, dupa pene/fluctuatii de curent, sau deconectari involuntare.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va asigura un somn inperturbabil pe timp de noapte, cu un consum energetic cat mai redus. Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 418L va modifica temperatura cu cate 1 grad Celsius pe ora, in primele 2 ore, urmand a o mentine constanta pentru urmatoarele 6 ore. Astfel nu veti resimti schimbari bruste de temperatura si nici nu veti fi deranjati de zgomotul rezultat, intrucat acesta trece automat pe un modul silent.

Functia de dezumidificare este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere.

Zgomotul unitatii interioare este unul foarte redus, atingand maxim 40 dB pe cea mai puternica treapta. Asadar, aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 418L este unul dintre cele mai silentioase sisteme de climatizare, disponibile pe piata, la ora actuala.

Concluzia noastra este ca Whirlpool SPIW 418L reprezinta un aparat de aer conditionat ultra-modern, dotat cu o multitudine de sisteme inteligente, ce pot asigura cel mai ridicat grad de confort, cu un consum energetic minim. Ei bine, trebuie sa stiti ca pretul acestuia reflecta pe deplin caracteristicile sale.

Whirlpool SPIW 418L

Caracteristici generale

 • Capacitate de racire (BTU): 18000
 • Capacitate incalzire (BTU): 17060
 • Clasa de energie incalzire: A
 • Clasa de energie racire: A+
 • Tip filtru: HD
 • Inverter: Da
 • Kit instalare inclus: Nu
 • Telecomanda: Da

Functii

 • Al 6-lea Simt: Da
 • Ventilare: Da
 • Incalzire: Da
 • Auto Restart: Da
 • Dezumidificare: Da
 • Timer: Da
 • Sleep/Night mode: Da
 • Alte functii:

Autocuratare
Around U
Real time
4D Air Inlet
Silentios

Specificatii tehnice

 • Greutate unitate exterioara (kg): 38
 • Greutate unitate interioara (kg): 12.5
 • Dimensiuni unitate exterioara (mm): 830 x 629 x 285
 • Dimensiuni unitate interioara (mm): 1002 x 315 x 238
 • Culoare unitate exterioara: Alb
 • Culoare unitate interioara: Alb
 • Zgomot unitate exterioara (dB): 58
 • Zgomot unitate interioara (dB): 40
 • Agent de racire: R410A
Whirlpool SPIW 418L

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 418L, Inverter, 18000 BTU
Whirlpool SPIW 418L reprezinta un aparat de aer conditionat ultra-modern, dotat cu o multitudine de sisteme inteligente, ce pot asigura cel mai ridicat grad de confort, cu un consum energetic minim. Ei bine, trebuie sa stiti ca pretul acestuia reflecta pe deplin caracteristicile sale.
9 Total Score
Un sistem de climatizare ultra-modern

Whirlpool SPIW 418L reprezinta un aparat de aer conditionat ultra-modern, dotat cu o multitudine de sisteme inteligente, ce pot asigura cel mai ridicat grad de confort, cu un consum energetic minim. Ei bine, trebuie sa stiti ca pretul acestuia reflecta pe deplin caracteristicile sale.

Consum
8
Pret
8.5
Design
8
Functii
10

Search