La ofertă

Aparat de aer conditionat Zass ZAC 18/ILN Inverter, 18000 BTU, Clasa A+++

Zass ZAC 18/ILN

*Cea mai variata gama de produse *24 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Zass ZAC 18/ILN

(Pachet Aparat de aer conditionat, Inverter, 18000 BTU, Kit de instalare inclus (4 ml), Clasa racire A++, Clasa incalzire A+++, Temperatura de lucru -15/+46 °C, cu consola Zass ZACB01)

Zass ZAC 18/ILN este unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, comercializat de foarte putin timp si intr-un numar redus de unitati, pe piata romaneasca. Acesta apartine unui renumit brand nemtesc, oferind o excelenta fiabilitate si un nivel avansat de tehnologizare.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Zass ZAC 18/ILN are o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii din incaperea in care este montat, aceasta atingand pana la 18000 BTU, indiferent de modulul pe care este utilizat. Eficienta energetica depaseste si ea aproape orice performanta a principalilor competitori, incadrandu-se in cel mai inalt standard pe modulul de incalzire, clasa A+++ si clasa A++, pe cel de racire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol esential in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Zass ZAC 18/ILN. Gratie acesteia, compresorul va putea functiona gradual, atingand mai rapid conditiile climaterice setate si reusind sa le mentina functionand la capacitate minima. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, se va obtine o eficientizare de pana la 40%, fata de un sistem de climatizare cu compresor clasic, On/Off.

Sistemul de filtrare cu carbon activ este unul dintre cele mai performante de pe piata, in momentul de fata. Acesta este capabil sa obtine o purificare completa a aerului din incapere, eliminand pe langa particule de praf/poluare, chiar si virusuri, bacterii sau alergeni.

Timer-ul si functia de Auto-restart ofera un nivel ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Zass ZAC 18/ILN. Cu ajutorul primului, sistemul de climatizare va putea functiona in diverse moduri, pe intervale presetate de timp iar cea de a doua va oferi posibilitatea repornirii automate, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare.

Pe langa modulele clasice, cu impact asupra temperaturii din incapere (racire/incalzire), aparatul de aer conditionat Zass ZAC 18/ILN ofera si un modul de dezumidificare, ce va lupta eficient impotriva mucegaiului, pe tot parcursul anului.

Functia de autocuratare presupune uscarea vaporizatorului, imediat dupa incetarea activitatii de baza a aparatului de aer conditionat Zass ZAC 18/ILN. Acest lucru va elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate si principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia de dezghetare automata intervine doar in timpul modulului de incalzire. Aceasta presupune sistarea perioadica a activitatii, la intervale fixe de timp, pentru a oferi posibilitatea ghetii formate in unitatea interioara sa se topeasca.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Zass ZAC 18/ILN pentru a putea atinge mai rapid temperaturile setate. Imediat dupa atingerea acestora, sistemul de climatizare isi va reduce automat capacitatea de functionare, ruland in regimul normal.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbant, pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti mai resimti nici schimbarile bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora, nici zgomotul aerotermei, care va functiona intr-un regim silentios.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de functionare a unitatii interioare, ajunge pana la 56 dB. La acest capitol mai ramane loc de imbunatatiri, chiar daca aceasta intensitate nu poate produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Zass ZAC 18/ILN reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, oferind un design modern si tehnologie avansata pentru un nivel ridicat de confort. Eficienta energetica imbatabila va ajuta sa amortizati in timp o parte din investitie, mai ales ca pretul de vanzare este unul destul de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Zass ZAC 18/ILN

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 18000
Capacitate incalzire (BTU): 18000
Clasa de energie incalzire: A+++
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Filtru cu Carbon Activ
Inverter: Da
Afisaj: Digital
Kit instalare inclus: Da, 4 m traseu frigorific
Putere consumata la incalzire (W): 5.2 Kw
Putere consumata la racire (W): 5.1 Kw
Montaj standard inclus: Nu
Telecomanda: Da
Aparat mobil: Nu

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: Hitachi Hightech
Greutate unitate exterioara (kg): 40
Greutate unitate interioara (kg): 14
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 46
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 65
Zgomot unitate interioara (dB): 56
Agent de racire: R410a
Lungime cablu de alimentare (m): 1.5

Zass ZAC 18/ILN

*Cea mai variata gama de produse *24 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat de aer conditionat Zass ZAC 18/ILN Inverter, 18000 BTU, Clasa A+++
Zass ZAC 18/ILN reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, oferind un design modern si tehnologie avansata pentru un nivel ridicat de confort. Eficienta energetica imbatabila va ajuta sa amortizati in timp o parte din investitie, mai ales ca pretul de vanzare este unul destul de atractiv.
9 Total Score
Calitate nemteasca

Zass ZAC 18/ILN reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, oferind un design modern si tehnologie avansata pentru un nivel ridicat de confort. Eficienta energetica imbatabila va ajuta sa amortizati in timp o parte din investitie, mai ales ca pretul de vanzare este unul destul de atractiv.

Consum
9.5
Pret
8.5
Design
9
Functii
8.5

Search