La ofertă

Calorifer electric cu ulei Heinner HOH-D11

Heinner HOH-D11

*Garantie 24 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare *15 zile drept de retur

Heinner HOH-D11

(Calorifer electric cu ulei, 2500 W, 11 elementi, 3 trepte de putere, termostat de camera reglabil, timer, afisaj LED, touch control, functie ECO, sistem siguranta copii, protectie la rasturnare)

Heinner HOH-D11 este un calorifer electric modern, atat din punct de vedere al functiilor pe care le inglobeaza, cat si din punct de vedere estetic. Acesta se poate dovedi a fi o solutie ideala de incalzire a unei incinte, intrucat are o eficienta ridicata si garanteaza o siguranta deplina.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Caloriferul electric Heinner HOH-D11 functioneaza in 3 trepte de putere, atingand un varf de 2500 W. Acesta este compus din 11 elementi si propune un aspect ultra-modern, oferind in partea frontala un panou de control tactil si un display LED care ofera succint cateva informatii utile. Controlul eficient al temperaturii va putea fi realizat prin itnermediul termostatului de camera reglabil si prin timer-ul care va permite presetarea activitatii pe intervale orare. Functia ECO asigura mentinerea unei temperaturi constante, cu un consum energetic redus. In plus, siguranta este garantata pe toate fronturile, fie ca vorbim despre protectia aparatului la supraincalzire, fie ca vorbim despre siguranta copiilor sau a altor utilizatori (panou de control blocabil + protectie la rasturnare).

Concluzia noastra este ca Heinner HOH-D11 reprezinta o solutie moderna de climatizare a unei singure incinte, intrucat ofera eficienta energetica, un grad ridicat de confort, siguranta deplina, emisii de noxe zero si un aspect futurist. In plus, dispar costurile cu instalarea si mentenanta, specifice altor sisteme de incalzire iar pretul de achizitie este si el unul foarte accesibil.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Heinner HOH-D11

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Calorifere electrice
Tip incalzitor: Interior
Numar elementi: 11
Putere maxima (W): 2500
Trepte putere: 3
Treptele puterii (W): 2500/1500/1000
Termostat de camera reglabil: Da
Timer: Da
Loc de stocare cablu: Da
Roti pentru transport: Da
Indicator luminos de functionare: Da
Siguranta si protectie supraincalzire: Da
Altele: Sistem siguranta copii

Protectie la rasturnare

Functie Eco

Dimensiuni (IxLxA) cm: 66.5 x 25 x 53
Greutate (Kg): 13.4
Tensiune de alimentare (V): 220 – 240
Culoare: Negru
Heinner HOH-D11

*Garantie 24 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare *15 zile drept de retur

Search