La ofertă

Convector electric cu sticla Trotec Design TCH 2010 E

Trotec Design TCH 2010 E

*Garantie 24 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare *15 zile drept de retur

Trotec Design TCH 2010 E

(Convector electric cu sticla, 2000 W, telecomanda, termostat de camera reglabil, timer, siguranta si protectie supraincalzire, functie protectie la inghet, ecran LCD)

Trotec Design TCH 2010 E este un convector electric de sticla, ce face parte din categoria sistemelor inteligente de climatizare, acesta oferind performante ridicate, cu un consum energetic redus, fara a polua sub nicio forma mediul inconjurator. In afara faptului ca este vandut la un pret foarte atractiv, dispar si costurile cu instalarea, intrucat montajul este foarte simplu.

Noi va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Convectorul electric Trotec Design TCH 2010 E poate functiona in doua trepte de putere, cea mai mare dintre acestea atingand 2000W. Caldura obtinuta este una reconfortanta intrucat utilizatorul nu va fi deranjat de niciun zgomot sau fluxuri de aer, intalnite in general in cazul aerotermelor cu ventilator. De asemenea, acest convector nu usuca aerul din incapere si nici nu consuma oxigenul, in urma incalzirii nefiind emanate niciun fel de noxe. Asadar, este foarte prietenos si cu mediul inconjurator. Montajul este unul foarte simplu, indiferent ca doriti sa amplasati acest convector pe perete sau pe podea, sustinut de piciorusele cu role mobile. In plus, sta foarte bine si la capitolul estetic.

Controlul convectorului de sticla Trotec Design TCH 2010 E se va realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, fie prin intermediul panoului amplasat pe unitatea principala, sub ecranul LCD.  In plus, a fost implementat si un timer cu programare pe un interval de pana la 24 h pentru presetarea activitatii. Termostatul de camera va fi util in mentinerea constanta a unei temperaturi in incapere (reglaj: 15 °C – 35 °C) si in economisirea de resurse, intrucat, odata atinsa temperatura setata, aparatul isi va reduce automat puterea. Astfel, va fi consumat minimul de energie necesar asigurarii nivelului de confort dorit.

Fiabilitatea convectorului Trotec Design TCH 2010 E este una excelenta, fiind confectionat din materiale de foarte buna calitate, precum sticla securizata, si nefiind necesare niciun fel de operatiuni de mentenanta. In plus, acesta este echipat cu un element de protectie la supraincalzire si mai include o functie de protectie la inghet. Cea din urma va proteja intreaga instalatie de apa din incapere, asigurand temperatura minima necesara pentru evitarea congelarii si spargerii tevilor, cu un efort energetic redus.

Concluzia noastra este ca Trotec Design TCH 2010 E reprezinta una dintre cele mai ingenioase solutii de climatizare individuale (ale unei singure incinte), intrucat poate asigura rapid un nivel optim de confort, cu un minim de resurse utilizate. Controlul excelent al temperaturii, functiile de protectie si programatorul electronic sunt cateva specificatii pe care nu le veti gasi la multe alternative, comercializate pe un segment de pret atat de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Trotec Design TCH 2010 E

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Convector electric
Putere maxima (W): 2000
Trepte putere: 2
Treptele puterii (W): 1000 / 2000
Telecomanda: Da
Termostat de camera reglabil: Da
Buton pornit/oprit: Da
Timer: Da
Siguranta si protectie supraincalzire: Da
Greutate (Kg): 8
Tensiune de alimentare (V): 220 – 230 V
Putere maxima (kW): 2
Culoare: Alb
Trotec Design TCH 2010 E

*Garantie 24 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare *15 zile drept de retur

Search