La ofertă

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW Inverter, 9000 BTU, Clasa A++

Daewoo DSB-F0901ELH-VKW

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Daewoo DSB-F0901ELH-VKW

(Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru antibacterian, Display ascuns, Timer, Auto Restart, Telecomanda, I Feel, Functia TURBO, Functia Sleeping, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Kit instalare inclus 3m)

Daewoo DSB-F0901ELH-VKW este un aparat de aer conditionat foarte rafinat, echipat cu functiile necesare pentru a putea aduce un nivel inalt de confort termic in incaperi de dimensiuni nu foarte mari. Acesta este foarte eficient din punct de vedere energetic si se comercializeaza la un pret mai mult decat atractiv.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW este destinat incaperilor cu dimensiuni restranse,  intrucat ofera o capacitate de modificare a temperaturii ce nu depaseste 9000 BTU/h.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor moderne de cliamtizare, osciland intre clasa A++, pe modulul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Pentru a intelege mai bine pe unde se situeaza aceste standarde, trebuie sa va spunem ca pana in urma cu 2 ani, clasa A era considerata etalonul superior al tabelului energetic si era destul de rar intalnita in randul aparatelor de aer conditionat. In prezent, datorita evolutiei fulminante a tehnologiei, intalnim eficiente energetice de pana la clasa A+++, insa, doar cateva aparate reusesc sa o bifeze.

Tehnologia pe Inverter are cel mai important rol in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW. Gratie acesteia, compresorul isi poate modifica automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu un efort energetic redus. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, se vor obtine imbunatatiri ale randamentului cu pana la 30-40%.

Sistemul de filtare implementat pe aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW este unul de mare densitate, fiind capabil de o purificare aproape completa a aerului din incapere. Acesta are beneficii demonstrate in eliminarea virusurilor, bacteriilor sau alergenilor din incapere.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua sunt sezoniere, datorita impactului direct asupra temperaturii, ultimele doua vor putea fi utilizate pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Controlul aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW se va putea realiza fie prin intermediul telecomezii cu infrarosu, fie prin intermediul functiei wi-fi. Cea din urma permite un acces total la toate setarile sistemului de climatizare, chiar si in absenta de la domiciliu, din moment ce atat dispozitivul de comanda cat si cel comandat vor fi conectate in permanenta la internet.

Functia I Feel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW intr-un termostat de camera, ce va transmite feed-back permanent catre unitatea principala, reusind sa mentina o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, fara a face risipa de resurse.

Functia 4 Way Swing permite redirectionarea fluxurilor de aer in 4 directii, simultan: sus/jos/stanga/dreapta. Asadar, incaperea va atinge rapid aceeasi temperatura in fiecare colt.

Functia Turbo are rolul de a grabi atingerea temperaturii setate (minim 16 grade Celsius- maxim 31 grade Celsius). Cel mai interesant este ca, in ciuda aparentelor, desi conditiile climaterice sunt atinse mai rapid, consumul energetic va fi mai redus pe termen lung. Chiar daca efortul este suplimentar pentru o perioada scurta de timp, ulterior, aparatul va fi capabil sa mentina temperatura cu o activitate redusa.

Timer-ul si functia de Auto-restart vor ajuta aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW sa functioneze, oarecum, autonom. Cu ajutorul primului ii veti putea preseta programele de lucru, pe intervale orare (30 min – 24 h) iar functia de Auto-restart va ajuta sistemul de climatizare sa reporneasca automat, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a deconectarilor involuntare.

Functia Sleeping are rolul de a va oferi maxim de confort pe timp de noapte. Odata activata, aceasta va modifica mai lent temperatura (maxim 1 grad Celsius pe ora), coreland-o cu schimbarile termice produse in organismul uman in timpul somnului. De asemenea, aeroterma va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa, iar consumul energetic pe tot parcursul noptii va fi unul foarte redus.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 4 trepte de functionare ale unitatii interioare, ajunge pana la 50 dB. Chiar daca nu este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat, consideram ca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Daewoo DSB-F0901ELH-VKW reprezinta un aparat de aer conditionat foarte echilibrat, prin prisma faptului ca nici nu face rabat de la calitate dar nici nu abunda de functii inutile. Astfel, a rezultat un sistem de climatizare performant, eficient energetic, rafinat si foarte important, accesibil ca pret.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Daewoo DSB-F0901ELH-VKW

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9000 BTU
Capacitate de incalzire: 9000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: Anti-Bacterian
Tip compresor: Rotary
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 28 dB, 36 dB, 40 dB, 50 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 800 mm
Latime unitate interna: 280 mm
Inaltime unitate interna: 185 mm
Greutate unitate interna: 10 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Timer

Auto Restart

Telecomanda

I Feel

Functia TURBO

Functia Sleeping

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 50 dB – 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 863 mm
Latime unitate externa: 361 mm
Inaltime unitate externa: 590 mm
Greutate unitate externa: 30 Kg
Daewoo DSB-F0901ELH-VKW

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW Inverter, 9000 BTU, Clasa A++
Daewoo DSB-F0901ELH-VKW reprezinta un aparat de aer conditionat foarte echilibrat, prin prisma faptului ca nici nu face rabat de la calitate dar nici nu abunda de functii inutile. Astfel, a rezultat un sistem de climatizare performant, eficient energetic, rafinat si foarte important, accesibil ca pret.
8.5 Total Score
Performanta superioara, la un pret accesibil

Daewoo DSB-F0901ELH-VKW reprezinta un aparat de aer conditionat foarte echilibrat, prin prisma faptului ca nici nu face rabat de la calitate dar nici nu abunda de functii inutile. Astfel, a rezultat un sistem de climatizare performant, eficient energetic, rafinat si foarte important, accesibil ca pret.

Consum
8
Pret
9
Design
8
Functii
8.5

Search