La ofertă

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW, 12000 BTU, Clasa A++

Daewoo DSB-F1202ELH-VKW

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Daewoo DSB-F1202ELH-VKW

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Instalare inclusa, Filtru antibacterian, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dispaly ascuns, Telecomanda, I Feel, Functia DRY, Functia Sleeping, Programare temporizata, Incalzire si Racire Turbo, kit instalare inclus 3m, alb)

Daewoo DSB-F1202ELH-VKW este un aparat de aer conditionat modern, care ofera o capacitate buna de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat. Acesta este echipat cu cateva functii interesante, nu foarte sofisticate dar cu utilitate ridicata. In plus, design-ul sau este unul rafinat si mentine un grad ridicat de discretie, lucru pe care noi il consideram a fi foarte important.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW are o capacitate de modificare a temperaturii de aproximativ 12000 BTU/h, indiferent ca veti utiliza regimul de racire sau pe cel de incalzire. Din acest punct de vedere, sistemul de climatizare este destinat incaperilor de dimensiuni medii, acolo unde poate asigura intr-un timp scurt nivelul de confort asteptat.

Eficienta energetica a aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW este una de top, acesta osciland intre clasa A++, pe modulul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Chiar daca etalonul superior al actualului tabel energetic este reprezentat de clasa A+++, aceasta este extrem de greu de atins chiar si de cele mai sofisticate sisteme de climatizare.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW. Gratie acesteia, compresorul va putea sa-si varieze automat turatiile si va reusi sa atinga mai rapid conditiile climaterice, pe care le va mentine cu un efort destul de mic. Astfel, se obtine o imbunatatire a randamentului de peste 40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditioant Daewoo DSB-F1202ELH-VKW este unul foarte performant, fiind capabil chiar sa elimine bacteriile din incapere. In plus, are avantajul de a fi lavabil, astfel ca inlocuirea periodica nu este necesara.

Controlul aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW se poate realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie prin intermediul modulul wi-fi. Cea de a doua varianta va permite accesul tuturor setarilor chiar si atunci cand nu va aflati la domiciliu, fiind nevoie doar de un smartphone conectat la internet. Astfel, veti putea programa startul oricarui program cu doar cateva minute inainte de sosirea acasa pentru a fi intampinati de o ambianta cat mai placuta.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca pe primele doua le veti putea folosi doar sezonier, din cauza impactului direct pe care il au asupra temperaturii din incapere, pe urmatoarele doua le veti putea utiliza pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Functia I Feel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat intr-un termostat de camera reglabil. Acesta are rolul de a pastra o temperatura constanta in jurul utilizatorului, fara a face risipa de resurse.

Functia Sleeping are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timpul noptii. Odata activata, aeroterma va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa iar temperatura va fi modificata mai lent. In plus, pe toata durata ciclului de 8 ore veti observa economii energetice substantiale.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a-i oferi un grad ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW. Gratie acestora, veti putea preseta regimurile de lucru pe intervale orare iar aparatul va fi capabil chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror alte deconectari involuntare.

Functia Turbo intensifica regimurile de racire si incalzire. Gratie acesteia, aparatul de aer conditionat poate functiona o perioada limitata de timp la o putere care o depaseste pe cea nominala. Mai exact, acest lucru se intampla pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, sistemul de climatizare isi va relua singur regimul normal de functionare.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 4 trepte de ventilare, ajunge pana la 50 dB. Chiar daca nu este o valoare suficienta pentru a produce un real disconfort acustic, nu putem include acest aparat in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca Daewoo DSB-F1202ELH-VKW reprezinta un aparat de aer conditionat ideal pentru incaperi de dimensiuni medii, acolo unde poate da un randament foarte ridicat prin prisma capacitatii de modificare a temperaturii. Functiile sale il vor ajuta sa atinga nivelul de confort dorit intr-un timp relativ scurt, iar consumul energetic va fi unul foarte performant. In plus, acesta ofera un aspect rafinat si se comercializeaza la un pret excelent.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Daewoo DSB-F1202ELH-VKW

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11942 BTU
Capacitate de incalzire: 11942 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: Antibacterian
Tip compresor: Rotary
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 26 dB

34 dB

40 dB

50 dB

Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 806 mm
Latime unitate interna: 182 mm
Inaltime unitate interna: 292 mm
Greutate unitate interna: 10 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.6
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Dispaly ascuns

Telecomanda

I Feel

Functia DRY

Functia Sleeping

Programare temporizata

Incalzire si Racire Turbo

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Capacitate nominala la racire: 3500 W
Capacitate nominala la incalzire: 3500 W
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 62 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 760 mm
Latime unitate externa: 256 mm
Inaltime unitate externa: 552 mm
Greutate unitate externa: 31 Kg
Daewoo DSB-F1202ELH-VKW

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search