La ofertă

Aparat de aer conditionat portabil Electrolux EXP12HN1W6, 12000 BTU, Clasa A

Electrolux EXP12HN1W6

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Electrolux EXP12HN1W6

(Aer conditionat portabil, 12000 BTU, Clasa A, Filtru de praf, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Auto Restart, Autodiagnoza, Telecomanda, Sleep/Night mode, Timer 24H, Swing – baleiaj verticala)

Electrolux EXP12HN1W6 este un aparat de aer conditionat portabil cu performante peste medie si aspect relativ modern.  Chiar daca nu face exces de functii sofisticate, dispune de toate cele necesare pentru a putea asigura intr-un timp scurt, nivelul de confort dorit, indiferent de conditiile climaterice.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Electrolux EXP12HN1W6 are o capacitate de modificare a temperaturii ce depaseste 10000 BTU/h, in regim de incalzire si 11500 BTU/h, in cel de racire. Ambele sunt considerate performante excelente mai ales pentru un sistem portabil, acesta fiind capabil sa acopere o suprafata de pana la 22 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, mai exact 2.7 m. Cu cat inaltimea creste, cu atat suprafata acoperita scade.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat portabil Electrolux EXP12HN1W6 atinge standarde ridicate daca analizam media acestei nise. Clasa A a fost considerata, pana nu de mult, etalonul superior al tabelului energetic, insa, in prezent, datorita evolutiei fulminante a tehnologiei, putem discuta chiar de clasa A+++, inaccesibila momentant chiar si majoritatii aparatelor fixe de aer conditionat.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat portabil Electrolux EXP12HN1W6 nu este unul foarte sofisticat, acesta avand eficienta doar impotriva particulelor de praf, ce-i drept chiar si impotriva celor mai fine, datorita sitei duble.

Functiile de climatizare oferite de acest aparat de aer conditionat portabil sunt similare celor intalnite la sistemele fixe. Asadar, dispune atat de cele sezoniere, racire/incalzire, cat si de cele permanente, ventilare si dezumidificare. Ultimele doua vor lupta eficient impotriva mucegaiului si vor improspata aerul din incapere.

Timer-ul si functia de Atuo Restart ii vor permite aparatului de aer conditionat sa functioneze fara probleme chiar si in lipsa dumneavoastra. Va trebui doar sa-i presetati regimurile pe intervale de pana la 24 h iar el le va urma intocmai, fiind capabil chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia de Autodiagnoza previne deteriorarile severe, detectand din stadiu incipient orice eroare si oprind instant unitatea. In plus, pe display va fi afisat un cod specific fiecarei probleme, in functie de care veti putea gasi in manualul utilizatorului cele mai simple si sigure metode de remediere.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Odata activat, temperatura va fi modificata mult mai lent, corelandu-se cu modificarile de temperatura ale corpului uman, in timpul somnului. In plus, aeroterma va functiona intr-un regim silentios si foarte eficient din punct de vedere energetic.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de ventilare, ajunge pana la 53 dB si chiar daca nu este cea mai buna performanta, consideram ca valoarea este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic. In orice caz, se incadreaza in media gamei.

Concluzia noastra este ca Electrolux EXP12HN1W6 reprezinta un aparat de aer conditionat portabil destul de bine echipat, avand o eficienta excelenta in incaperi de dimensiuni medii, atat din punct de vedere al nivelului de confort oferit, cat si din cel energetic. Pretul acestui produs, chiar daca nu este cel mai accesibil, consideram ca reflecta obiectiv specificatiile sale.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Electrolux EXP12HN1W6

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Portabil
Suprafata de montare: Podea
Suprafata acoperita: 22 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11600 BTU
Capacitate de incalzire: 10240 BTU
Eficienta energetica racire: A
Eficienta energetica incalzire: A++
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 35
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 10
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 35
Tip filtru: Anti praf
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Nu
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.6
Debit de aer unitate interna: 305 m³/h, 327 m³/h, 386 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 45 dB – 50 dB – 53 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 397 mm
Latime unitate interna: 465 mm
Inaltime unitate interna: 765 mm
Greutate unitate interna: 34 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament la racire EER: 2.6
Coeficient randament la incalzire COP: 2.7

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare
Functii speciale:

  • Auto Restart
  • Autodiagnoza
  • Telecomanda
  • Sleep/Night mode
  • Timer 24H
  • Swing – baleiaj verticala

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Consum nominal la racire: 1300 W
Consum nominal la incalzire: 1100 W
Capacitate nominala la racire: 3400 W
Capacitate nominala la incalzire: 3000 W
Agent de racire: R410A

Electrolux EXP12HN1W6

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat portabil Electrolux EXP12HN1W6, 12000 BTU, Clasa A
Electrolux EXP12HN1W6 reprezinta un aparat de aer conditionat portabil destul de bine echipat, avand o eficienta excelenta in incaperi de dimensiuni medii, atat din punct de vedere al nivelului de confort oferit, cat si din cel energetic. Pretul acestui produs, chiar daca nu este cel mai accesibil, consideram ca reflecta obiectiv specificatiile sale.
8.5 Total Score
Performante peste medie, la un pret obiectiv

Electrolux EXP12HN1W6 reprezinta un aparat de aer conditionat portabil destul de bine echipat, avand o eficienta excelenta in incaperi de dimensiuni medii, atat din punct de vedere al nivelului de confort oferit, cat si din cel energetic. Pretul acestui produs, chiar daca nu este cel mai accesibil, consideram ca reflecta obiectiv specificatiile sale.

Consum
8
Pret
8.5
Design
8
Functii
8.5

Search