La ofertă

Focar semineu electric incorporabil 3D Dimplex Optiflame DF2010-EU cu sunet

3D Dimplex Optiflame DF2010-EU

*Garantie 24 luni *Stoc limitat *Transport gratuit

3D Dimplex Optiflame DF2010-EU

(Focar semineu electric, incorporabil, termostat de camera, 3D, Optiflame, Real-Logs, Multifire, sunet)

3D Dimplex Optiflame DF2010-EU este un focar electric, incorporabil, foarte bine vandut in momentul de fata prin prisma faptului ca ofera o tehnologie ultra-moderna la un pret foarte atractiv. Vom vedea, in cele ce urmeaza, care sunt avantajele si dezavantajele unui astfel de sistem de climatizare. Vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Focarul electric 3D Dimplex Optiflame DF2010-EU are o putere maxima de 1,7 kW, puterea utila fiind de 1.5 kW, aceasta fiind si singura treapta de functionare. Ca sa va puteti face o parere asupra spatiului pe care il poate incalzi cu brio acest focar, producatorul il recomanda pentru un volum de aer de 110 mc, mai exact, o incapere de aproximativ 37 mp cu inaltime standard. Odata ce este alimentat la 220 V, poate fi folosit ca orice aparat electric. Avand in vedere ca este doar un focar, lipsindu-i carcasa ce ii confera statutul de semineu, va trebui incorporat fie intr-un perete, fie intr-o carcasa.

Focarul 3D Dimplex Optiflame DF2010-EU incorporeaza o aeroterma foarte silentioasa, a carei intensitate poate fi reglata prin intermediul butonului termostat. In partea inferioara a acesteia gasim panoul de comanda, care permite o setare completa a tuturor functiilor. Veti avea la dispozitie si o alta alternativa, telecomanda, aceasta fiind capabila doar sa opreasca/porneasca efectul de flacara. Pentru mentinerea constanta a temperaturii in incapere, veti putea folosi termostatul de camera, care va ajuta sa faceti si economii energetice. Termostatul de siguranta, amplasat pe focar, va proteja toate componentele, oprind aeroterma pentru perioade scurte de timp, atunci cand temperatura creste peste limita indicata de producator.

Focarul incorporabil 3D Dimplex Optiflame DF2010-EU dispune de tehnologie ultra-moderna, asemenea semineelor costisitoare, fiind capabil sa redea o ambianta similara celei conferite de focul cu busteni reali. In plus, acesta este echipat si cu un dispozitiv acustic, ce emite sunete inregistrate de la lemne ce ard in foc natural. Veti putea folosi acest focar pe tot parcursul anului, intrucat are doua module, unul estetic si altul termic + estetic.

Tehnologia Dimplex Optiflame Multifire reprezinta cea mai ingenioasa metoda de imitare a focului real, proiectand lumina in miscare pe un film fotosensibil, conferindu-i flacarii o culoare naturala si o densitate mare precum si o miscare fluenta, fara sacadari sau repetari. In plus, aceasta tehnologie ofera pana la 125 de combinatii ale flacarii, dumneavoastra avand posibilitatea sa-i reglati intensitatea luminoasa si viteza de ardere in 5 trepte.

Tehnologia Red-Logs presupune realizarea unor mulaje de lemne arse, in care au fost inserate led-uri cu aprindere intermitenta, pentru a conferi efectul natural de jar.

Efectul 3D are un mare impact in obtinerea gradului inalt de realism al flacarii.

Principalele avantaje ale focarelor electrice:

 • nu au emisii poluante;
 • nu necesita evacuare exterioara si nicio alta improvizatie, pentru a functiona in siguranta;
 • riscul intoxicarii, deflagratiilor sau al incendiilor este nul;
 • beneficiile termice sunt resimtite mult mai rapid decat in cazul altor sisteme de climatizare;
 • creeaza o ambinata placuta si un plus de rafinament in incapere, 365 de zile pe an;
 • pot fi montate foarte usor in orice colt al camerei sau pe orice perete;
 • au un pret mult mai accesibil, spre deosebire de semineele electrice, care ofera in plus doar carcasa;
 • utilizeaza o resursa inepuizabila;

Principalele dezavantaje ale focarelor electrice:

 • neavand carcasa, montajul si amplasarea sunt putin mai dificile;
 • costul resurselor utilizate pentru incalzirea incaperii este putin mai ridicat decat in cazul altor sisteme;
 • nu pot incalzi eficient intreaga locuinta;

Concluzia noastra este ca focarul electric 3D Dimplex Optiflame DF2010-EU reprezinta o solutie rafinata de climatizare, pretabila, de obicei, pentru o singura incapere. Pretul acestuia este net inferior fata de cel al unui semineu electric, ce dispune de acelasi nivel de tehnologizare.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • 30 de zile drept de retur;

3D Dimplex Optiflame DF2010-EU

CARACTERISITICI GENERALE

Tip produs: Seminee electrice
Tip incalzitor: Interior
Recomandabil pentru incaperi de pana la (m cubi): 110
Putere maxima (W): 1700
Trepte putere: 1
Treptele puterii (W): 1500
Telecomanda: Da
Termostat de camera reglabil: Da
Termostat de siguranta: Da
Aeroterma incorporata: Da
Buton pornit/oprit: Da
Siguranta si protectie supraincalzire: Da
Altele: Tehnologie OptiFlame , RealLogs , Multifire
Dimensiuni (IxLxA) cm: 56.3 x 56 x 23
Tensiune de alimentare (V): 220
Putere maxima (kW): 1.7
Culoare: Negru
3D Dimplex Optiflame DF2010-EU

*Garantie 24 luni *Stoc limitat *Transport gratuit

Focar semineu electric incorporabil 3D Dimplex Optiflame DF2010-EU cu sunet
3D Dimplex Optiflame DF2010-EU reprezinta o solutie rafinata de climatizare, pretabila, de obicei, pentru o singura incapere. Pretul acestuia este net inferior fata de cel al unui semineu electric, ce dispune de acelasi nivel de tehnologizare.
8.5 Total Score
O solutie rafinata de climatizare

3D Dimplex Optiflame DF2010-EU reprezinta o solutie rafinata de climatizare, pretabila, de obicei, pentru o singura incapere. Pretul acestuia este net inferior fata de cel al unui semineu electric, ce dispune de acelasi nivel de tehnologizare.

Pret
8.5
Functii
9
Eficienta
9

Search