La ofertă

Focar semineu electric incorporabil ClassicFlame 28EFU31GRA

ClassicFlame 28EFU31GRA

*Garantie 24 luni *Stoc limitat *Transport gratuit

ClassicFlame 28EFU31GRA

(Focar semineu electric incorporabil, 1900W, Termostat digital, Tehnologie Spectrafire+, 28″ si sunet)

ClassicFlame 28EFU31GRA este unul dintre cele mai avansate focare electrice, incorporabile atat in perete, cat si in seminee. Acesta beneficiaza de tehnologie ultra-moderna, capabila sa simuleze perfect focul natural de lemne, oferind, in acelasi timp, un consum energetic redus. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Focarul electric ClassicFlame 28EFU31GRA utilizeaza pentru incalzire o aeroterma moderna, silentioasa, a carei putere ajunge pana la 1,9 kW. Ca sa va faceti o parere mai concreta asupra eficientei sale, producatorul o recomanda pentru incalzirea unui volum de aer de maxim 110 mc sau a unui spatiu de pana la 37 mp, cu inaltime standard. Pentru siguranta elementelor componente, la temperaturi mari, aeroterma a fost echipata cu un termostat. Pentru punerea in functiune, va fi nevoie doar sa cuplati focarul la o sursa de curent de 220 V si il veti putea folosi ca pe orice aparat electronic.

Focarul incorporabil ClassicFlame 28EFU31GRA este o solutie rafinata de climatizare, acesta facandu-si imediat simtita prezenta in incaperea in care a fost instalat. Spre deosebire de semineele clasice, care au nevoie de timp pentru a emana caldura, in cazul acestui focar electric veti putea beneficia aproape instant de ambianta conferita. In plus, acest sistem de climatizare este foarte silentios, lasandu-i sansa dispozitivului acustic sa va relaxeze cu zgomotele inregistrate de la busteni arsi in foc natural. Controlul tuturor functiilor se va putea realiza atat prin intermediul panoului, amplasat in partea inferioara a focarului, cat si prin intermediul telecomenzii.

Focarul ClassicFlame 28EFU31GRA beneficiaza de tehnologie ultra-moderna, pentru a putea reda o ambianta cat mai naturala, cu un consum energetic redus. Tehnologia 3D Led, implementata in toate focarele ClassicFlame, utilizeaza doar 11.2 Watt pentru creearea aspectului de flacara. Trebuie sa va spune ca acest focar poate fi folosit 365 de zile pe an, intrucat are si un modul exclusiv estetic (fara incalzire). Pentru a nu face risipa de energie, display-ul de pe unitatea centrala se va inchide automat dupa 5 minute de inactivitate. Timer-ul va ofera posibilitatea sa-i programati activitatea pe intervale presetate de timp, cuprinse intre 30 min si 9 ore. Termostatul de camera va ajuta sa mentineti o temperatura constanta in incapere, fara a face risipa de energie. Tehnologia SpectraFire Plus ofera nu mai putin de 125 combinatii ale flacarii, pentru ca fiecare utilizator sa-si poata gasi varianta potrivita. In plus, veti putea seta intensitatea luminoasa si viteza de ardere pe 5 trepte. Mulajele de busteni au inserate led-uri cu aprindere intermitenta, pentru a conferi senzatia de jar iar peretii laterali au mulaje de caramida pentru un aspect cat mai autentic.

Avantajele unui focar electric:

 • nu are emisii poluante;
 • utilizeaza o resursa inepuizabila;
 • nu necesita sistem special de evacuare;
 • poate fi amplasat in orice colt sau pe orice perete al camerei;
 • ofera beneficii termice instante;
 • ofera un plus de rafinament incaperii si o ambianta placuta;

Dezavantajele unui focar electric:

 • utilizeaza o resursa relativ costisitoare, in comparatie cu alte variante;
 • nu poate incalzi apa calda menajera;
 • nu poate incalzi eficient mai multe incaperi;
 • avand in vedere ca nu este un semineu electric (ii lipseste carcasa), instalarea se face putin mai dificil;

Concluzia noastra este ca ClassicFlame 28EFU31GRA reprezinta unul dintre cele mai moderne focare electrice, existente in momentul de fata. Acesta beneficiaza de o multitudine de functii inteligente pentru a simula cat mai bine ambianta oferita de focul natural de lemne. In schimb, isi dovedeste utilitatea doar ca sursa alternativa de incalzire. Pretul la care se vinde este net inferior semineelor electrice care contin in plus doar carcasa.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • 30 de zile drept de retur;

ClassicFlame 28EFU31GRA

CARACTERISITICI GENERALE

Tip produs: Seminee electrice
Tip incalzitor: Interior
Recomandabil pentru incaperi de pana la (m cubi): 110
Putere maxima (W): 1900
Telecomanda: Da
Termostat de camera reglabil: Termostat de camera reglabil cu afisaj digital
Termostat de siguranta: Da
Aeroterma incorporata: Da
Buton pornit/oprit: Da
Timer: Timer digital reglabil
Indicator luminos de functionare: Afisaj digital
Siguranta si protectie supraincalzire: Da
Altele: Tehnologie Spectrafire+
Dimensiuni (IxLxA) cm: 58.78 x 74 x 26.06 cm
Tensiune de alimentare (V): 220V
Putere maxima (kW): 1.9
Culoare: Negru
ClassicFlame 28EFU31GRA

*Garantie 24 luni *Stoc limitat *Transport gratuit

Focar semineu electric incorporabil ClassicFlame 28EFU31GRA
ClassicFlame 28EFU31GRA reprezinta unul dintre cele mai moderne focare electrice, existente in momentul de fata. Acesta beneficiaza de o multitudine de functii inteligente pentru a simula cat mai bine ambianta oferita de focul natural de lemne. In schimb, isi dovedeste utilitatea doar ca sursa alternativa de incalzire. Pretul la care se vinde este net inferior semineelor electrice care contin in plus doar carcasa.
8.5 Total Score
Un sistem de climatizare rafinat

ClassicFlame 28EFU31GRA reprezinta unul dintre cele mai moderne focare electrice, existente in momentul de fata. Acesta beneficiaza de o multitudine de functii inteligente pentru a simula cat mai bine ambianta oferita de focul natural de lemne. In schimb, isi dovedeste utilitatea doar ca sursa alternativa de incalzire. Pretul la care se vinde este net inferior semineelor electrice care contin in plus doar carcasa.

Pret
8
Functii
9.5
Eficienta
9

Search