La ofertă

Aparat de aer conditionat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A, 12000 BTU, clasa A++

Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU/h, Inverter, Clasa A++, Refrigerant R-410A, controler WiFi inclus, iFeel, Timer, Auto Restart, Autodiagnoza, Filtru catechin, Racire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilatie)

Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A este un aparat de aer conditionat de clasa medie, atat din punct de vedere al capacitatii de modificare a temperaturii, cat si din cel al functiilor pe care le inglobeaza. Acesta se remarca printr-un excelent raport calitate/pret, performanta pentru care a fost si premiat de catre organizatia elvetiana independenta ICERTIAS ca fiind numarul 1 in preferintele romanilor, conform certificatelor Best Buy Awards.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A are o capacitate de racire de 12290 BTU/h iar in regim de incalzire 12970 BTU/h. Din acest punct de vedere este destinat living-urilor si briourilor de dimensiuni medii, cu suprafete cuprinse intre 25 – 35 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential – 2.7 m. Evident, suprafata fluctueaza in functie de gradul de izolare a incaperii. cum alegem aparatul

Eficienta energetica oferita de aparatul de aer conditionat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A oscileaza intre clasa A++, pe regimul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Ambele sunt considerate performante extraordinare, avand in vedere ca pana in urma cu 2-3 ani etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A iar aceasta era foarte rar intalnita printre sistemele de climatizare.

Tehnologia G-10 Inverter permite scaderea turatiei compresorului pana la 1 Hz si ofera avantajul unei turatii variabile automat pentru ca sistemul de climatizare sa poata atinge mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu un consum redus de energie. Astfel, se va obtine o imbunatatire a randamentului cu pana la 30-40%, fata de situatia unui aparat de aer conditionat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A este unul foarte performant. Acesta poseda un extract de ceai verde, numit Catechin (efect anti-cancerigen, anti-virus si anti-alergic), care impiedica dezvoltarea bacteriilor sau mucegaiului, neutralizand in acelasi timp mirosurile neplacute. De asemenea, filtrul este lavabil, astfel ca inlocuirea periodica nu este necesara.

Controlul aparatului de aer conditionat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A se poate realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie prin intermediul modulului wi-fi, folosind dispozitive mobile (smartphone-uri sau tablete). Cea de a doua varianta poate fi utilizata chiar si in absenta de la domiciliu, atat timp cat aparatul de comanda si sistemul de climatizare vor fi conectate la internet. Pentru instalarea gratuita a aplicatiei dedicate, scanati codul QR de mai jos.

Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A

Functia iFeel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A intr-un termostat de camera. Aceasta va trimite feed-back permanent catre unitatea centrala pentru a putea mentine o temperatura constanta in jurul utilizatorului, fara a face risipa de resurse.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii vor oferi autonomie aparatului de aer conditionat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A. Acesta va putea sa functioneze pe intervale de timp presetate si va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia de autodiagnoza are rolul de a proteja aparatul de aer conditionat de defectiunile severe. Acesta va identifica inca din fasa orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si va opri instant unitatea. In plus, va afisa pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei probleme, cod in functie de care veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta a unitatii interioare, nu depaseste 29 dB. Astfel, aparatul de aer conditionat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A se plaseaza direct in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A reprezinta un aparat de aer conditionat comercializat la un excelent raport calitate/pret. Acesta inglobeaza toate functiile necesare asigurarii unui nivel ridicat de confort in incaperi de dimensiuni medii, avand in permanenta in vedere mentinerea consumului la cote reduse. In plus, datorita filtrului performant, aduce beneficii semnificative pentru sanatate.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m² – 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12290 BTU
Capacitate de incalzire: 12970 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): -15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 43
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Filtru de praf lavabil

Filtru Catechin

Tip compresor: DC Rotativ
Numar trepte ventilator: 5
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.4
Debit de aer unitate interna: 550 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 29 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 773 mm
Latime unitate interna: 185 mm
Inaltime unitate interna: 250 mm
Greutate unitate interna: 8.5 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Dezumidificare

Ventilatie

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Auto Restart

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V
Consum nominal la racire: 995 W
Consum nominal la incalzire: 1000 W
Capacitate nominala la racire: 3.2 kW
Capacitate nominala la incalzire: 3.3 kW
Agent de racire: R-410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 52 dB
Culoare unitate externa: Alb prafuit
Lungime unitate externa: 848 mm
Latime unitate externa: 320 mm
Inaltime unitate externa: 596 mm
Greutate unitate externa: 31 Kg
Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A, 12000 BTU, clasa A++
Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A reprezinta un aparat de aer conditionat comercializat la un excelent raport calitate/pret. Acesta inglobeaza toate functiile necesare asigurarii unui nivel ridicat de confort in incaperi de dimensiuni medii, avand in permanenta in vedere mentinerea consumului la cote reduse. In plus, datorita filtrului performant, aduce beneficii semnificative pentru sanatate.
8.5 Total Score
Cel mai bun raport calitate/pret

Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A reprezinta un aparat de aer conditionat comercializat la un excelent raport calitate/pret. Acesta inglobeaza toate functiile necesare asigurarii unui nivel ridicat de confort in incaperi de dimensiuni medii, avand in permanenta in vedere mentinerea consumului la cote reduse. In plus, datorita filtrului performant, aduce beneficii semnificative pentru sanatate.

Consum
8.5
Pret
9.5
Design
8
Functii
8.5

Search