La ofertă

Aparat de aer conditionat Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, G10 Inverter, Buton Turbo, Auto-diagnoza, Wi-FI, Display, Dezumidificare, Incalzire, Racire, Ventilatie, Timer, Auto-restart, Dezghetare inteligenta, Turbo, Protectie la aer rece)

Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A este un aparat de aer conditionat ale carui performante sunt peste medie, oferind o capacitate buna de modificare a temperaturii, o eficienta energetica excelenta si cateva functii inteligente care va vor spori nivelul de confort. Chiar si din punt de vedere estetic, acest sistem de climatizare se pozitioneaza in prima parte a clasamentului, oferind un aspect discret si modern in acelasi timp.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, indiferent de regimul de climatizare utilizat. Aceasta capacitate este suficienta pentru a putea asigura confortul termic in incaperi de pana la 35 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Pentru ca aceste valori sa fie atinse, este foarte important gradul de izolare al incaperii. Cum nimeni nu apeleaza la un sistem de climatizare in conditii de izolare optima, va sfatuim sa luati ca referinta o suprafata de aprox. 25 mp.

Eficienta energetica a aparatului de aer conditionat Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A oscileaza intre clasa A++, pe regimul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Ambele sunt considerate performante excelente, avand in vedere ca pana in urma cu 2-3 ani clasa A era considerata etalonul superior al tabelului energetic.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A. Gratie acesteia, compresorul poate functiona la turatii variabile, pe care le modifica automat in functie de necesarul ambiental. Astfel, se produce o eficientizare a activitatii de pana la 30-40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Agentul frigorific R32, utilizat la acest aparat de aer conditionat reduce impactul asupra mediului cu peste 68% in comparatie cu agentul folosit la scara larga pana anul trecut, R-410A. Acest agent frigorific modern reduce consumul energetic si este mai usor de reciclat, fiind un produs monocomponent.

Controlul aparatului de aer conditionat Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A se va realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie prin modulul wi-fi integrat. Cea de a doua metoda va putea fi folosita chiar si in absenta de la domiciliu, avan nevoie doar de un smartphone conectat la internet.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca pe primele doua le veti putea folosi doar sezonier, ultimele doua isi vor dovedi eficienta pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a-i oferi un anumit grad de autonomie sistemului de climatizare. Cu ajutorul acestora, aparatul va putea sa urmeze programe presetate pe intervale orare si chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau ale oricaror alte probleme de alimentare.

Functia de Dezghetare inteligenta se activeaza automat in timpul regimului de incalzire. Spre deosebire de versiunile anterioare ale functiei, care presupuneau pornirea la intervale de timp presetate, versiunea noua porneste dezghetarea doar atunci cand este nevoie si doar atat cat este nevoie pentru a permite pojghitei de gheata formate in unitate sa se decongeleze natural. Aceasta functie creste performanta aparatului atat din punct de vedere energetic, cat si din cel al nivelului de confort oferit.

Functia de Autodiagnoza previne defectiunile severe ale aparatului de aer conditionat Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A, depistand din fara orice eroare si oprind instant unitatea. De asemenea, pe display-ul unitatii va fi afisat un cod specific fiecare probleme, in functie de care veti putea gasi in manualul utilizatorului cele mai rapid si sigure metode de remediere.

Modulul Sleep are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator pe timpul noptii. Odata activat, acesta elimina schimbarile bruste de temperatura si reduce zgomotul produs de aeroterma. In plus, pe toate durata ciclului de functionare veti observa un consum redus de energie.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A pentru a putea atinge temperaturile setate intr-un timp mai scurt. Chiar daca acest lucru presupune un efort energetic suplimentar, odata ce temperatura atinsa, aparatul isi va relua automat regimul normal de functionare, prin care va fi capabil sa mentina conditiile climaterice eficient din punct de vedere al resurselor consumate.

Functia de Protectie la aer rece preincalzeste unitatea inainte ca ventilatorul sa fie pornit, in cazul functiei de incalzire. Astfel, se elimina suflarea curentilor reci care apar, de regula, in stadiul incipient al acestei functii.

Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 28 dB. Cu aceasta performanta aparatul se situeaza in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, indiferent de capitolul analizat. Daca ar fi sa-i gasim un punct sensibil, acesta este dat de sistemul de filtrare, care nu este cel mai performant. In schimb, trebuie sa admitem ca pretul la care se vinde acest aparat este unul deosebit de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Recomandat pentru incaperi pana la: 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 43
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Anti-praf
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.4
Nivel de zgomot unitate interna: 28 dB
Culoare unitate interna: Alb
Greutate unitate interna: 10 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Turbo

Auto-diagnoza

Wi-FI

Dezumidificare, Incalzire, Racire, Ventilatie

Timer

Auto-restart

Dezghetare inteligenta

Turbo

Protectie la aer rece

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Agent de racire: R-32

 

UNITATE EXTERNA

Greutate unitate externa: 31 Kg
Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Aparat de aer conditionat Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, indiferent de capitolul analizat. Daca ar fi sa-i gasim un punct sensibil, acesta este dat de sistemul de filtrare, care nu este cel mai performant. In schimb, trebuie sa admitem ca pretul la care se vinde acest aparat este unul deosebit de atractiv.
9.5 Total Score
Tehnologie avansata, la un pret foarte atractiv

Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, indiferent de capitolul analizat. Daca ar fi sa-i gasim un punct sensibil, acesta este dat de sistemul de filtrare, care nu este cel mai performant. In schimb, trebuie sa admitem ca pretul la care se vinde acest aparat este unul deosebit de atractiv.

Consum
8.5
Functii
9.5
Pret
10
Design
9

Search