La ofertă

Aparat de aer conditionat Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M Inverter 12000 BTU, Clasa A++

Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, G10 Inverter, Buton Turbo, Autodiagnoza, Dezumidificare, Incalzire, Ionizare, Purificare, Racire, Ventilatie, Wi-FI, Timer, Auto-restart, Dezghetare inteligenta, Sleep mode, I Feel) 

Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M este un aparat modern de aer conditionat, echipat cu functii sofisticate, capabile sa asigure cel mai ridicat nivel de confort, intr-un timp scurt. Acest model este destinat incaperilor de dimensiunii medii si are o eficienta energetica superioara. Brand-ul chinezesc a ajuns in momentul de fata cel mai mare producator de sisteme de climatizare la nivel mondial si prin prisma faptului ca ofera un design care prinde bine pe pietele occidentale, nu doar pe cele asiatice.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M poate acoperi o suprafata de pana la 35 mp, intrucat are o capacitate de modificare a temperaturii de aprox. 12000 BTU/h. Suprafata respectiva corespunde unei incaperi cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m si nivel ridicat de izolatie termica.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor moderne de cliamtizare. Aceasta oscileaza intre clasa A++, pe regimul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Ambele sunt considerate performante excelente avand in vedere ca, pana nu de mult, clasa A era considerata etalonul superior al tabelului energetic.

Tehnologia G10 Inverter are cel mai important rol in imbunatatirea randamentului aparatului de aer conditionat Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M. Gratie acesteia, compresorul isi poate modifica automat turatia in functie de necesarul ambiental. Va reusi, astfel, sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Consumul energetic va scadea pe ciclurile lungi cu pana la 40%.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M este unul deosebit de performant, capabil de o purificare completa a aerului din incapere. Acesta va elimina pe langa mirosurile neplacute, inclusiv virusuri, bacterii sau alergeni.

Controlul aparatului de aer conditionat Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M se va putea realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie prin intermediul modulului wi-fi. Cea de a doua modalitate va putea fi folosita inclusiv atunci cand absentati de la domiciliu, fiind nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet de pe care sa efectuati setarile. Astfel, veti putea porni orice program cu doar cateva minute inainte de a sosi la domiciliu, pentru a putea fi intampinati de o ambianta cat mai placuta.

Functiile de climatizare intalnite la aparatul de aer conditionat Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Primele doua sunt sezoniere intrucat au un impact direct asupra temperaturii din incapere. Ultimele doua vor putea fi utilizate pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Functia I Feel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M intr-un termostat de camera reglabil. Aceasta va trimite feed-back in timp real catre unitatea principala pentru a putea mentine in jurul utilizatorului o temperatura constanta, fara a face risipa de energie.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a ajuta aparatul de aer conditionat Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M sa functioneze fara probleme chiar si in absenta dumneavoastra de la domiciliu. Va trebui doar sa-i presetati programele pe intervale orare iar acesta le va urma intocmai. In plus, sistemul de climatizare va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror deconectari involuntare.

Functia de Dezghetare inteligenta porneste automat in timpul regimului de incalzire, doar atunci cand este nevoie, nu la intervale presetate de timp asa cum se intampla la versiunile anterioare. Astfel, gheata formata in unitatea exterioara se poate decongela natural iar confortul termic si consumul energetic vor avea doar de castigat.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a preveni orice defectiune severa a aparatului de aer conditionat Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M. Aceasta va sesiza din stadiu incipient orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si va opri instant unitatea, afisand pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei probleme. Astfel, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere. Se vor depista inclusiv scurgerile de refrigerant.

Functia Turbo intensifica activitatea sistemului de climatizare pentru o perioada limitata de timp, pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, aparatul isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt acest lucru presupune un consum energetic suplimentar, pe ciclurile lungi se vor observa economii energetic substantiale, intrucat aparatul este capabil sa mentina temperaturile odata atinse, functionand la turatie minima.

Functia Sleep are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Odata activata, aceasta va baga aeroterma intr-un regim de functionare silentioasa iar temperatura va fi modificata lent, fara a produce schimbari bruste. In plus, pe durata intregului ciclu de 8 ore consumul energetic va fi unul foarte redus.

Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 29 dB, drept pentru care aparatul va intra direct in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M reprezinta un aparat de aer conditionat destul de sofisticat, oferind performante superioare fara a face risipa de resurse. In plus, acesta are un pret foarte atractiv si o fiabilitate sporita drept pentru care veti putea amortiza in timp investitia. Inclusiv aspectul este unul occidental, care nu are mai nimic in comun cu liniile asiatice.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 24
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 43
Tip filtru: Anti-Alergeni

Anti-Bacterian

Anti-Praf

Deodorizant

Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.4
Nivel de zgomot unitate interna: 29 dB
Culoare unitate interna: Alb
Greutate unitate interna: 11 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Autodiagnoza

Dezumidificare

Incalzire

Ionizare

Purificare

Racire

Ventilatie

I Feel

Dezghetare inteligenta

Turbo

Sleep

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Agent de racire: R-410A

 

UNITATE EXTERNA

Greutate unitate externa: 31 Kg
Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M Inverter 12000 BTU, Clasa A++
Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M reprezinta un aparat de aer conditionat destul de sofisticat, oferind performante superioare fara a face risipa de resurse. In plus, acesta are un pret foarte atractiv si o fiabilitate sporita drept pentru care veti putea amortiza in timp investitia. Inclusiv aspectul este unul occidental, care nu are mai nimic in comun cu liniile asiatice.
9 Total Score
Tehnologie ultra-moderna, la un pret atractiv

Gree Viola A3 GWH12RA-K3DNA3M reprezinta un aparat de aer conditionat destul de sofisticat, oferind performante superioare fara a face risipa de resurse. In plus, acesta are un pret foarte atractiv si o fiabilitate sporita drept pentru care veti putea amortiza in timp investitia. Inclusiv aspectul este unul occidental, care nu are mai nimic in comun cu liniile asiatice.

Consum
8.5
Pret
8.5
Design
8
Functii
9

Search