La ofertă

Aparat de aer conditionat HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD, 12000 BTU, Clasa A++

HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD

(Aparat de aer conditionat,  12000 BTU, Clasa A++, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Follow me, Autodiagnosticare, Detectare pierdere agent frigorific, Functie Turbo, Auto-curatare, Telecomanda, Display ascuns, Control Wi-FI, Functie mentinere temperatura 8 ﹾC, Mute Mode, Functie ECO, Rosu)

HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD este unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, comercializate la preturi destul de accesibile. Acest model este produs in Turcia, ofera o capacitate buna de modificare a temperaturii, o eficienta energetica ridicata si un aspect in conformitate cu tendintele actuale.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, in regim de racire si 13000 BTU/h, in regim de incalzire. Din acest punct de vedere este destinat incaperilor de dimensiuni medii, cu suprafete de pana la 23 mp si inaltime de pana la 2.7 m. Cu cat una dintre aceste dimensiuni creste, cealalta scade.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD oscileaza intre clasa A++ si clasa A+, ambele fiind considerate excelente, avand in vedere ca in urma cu 2-3 ani foarte putine aparate reuseau sa atinga macar clasa A, pe vremea aceea etalonul superior al tabelului energetic.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD. Gratie acesteia, compresorul va putea sa-si varieze automat turiatiile, in functie de necesarul ambiental, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, randamentul este imbunatatit cu peste 40% fata de situatia aparatelor clasice, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare HD (High Density) ofera performante superioare, fiind cu pana la 50% mai eficient in a retine praful si cu pana la 80% mai eficient in a retine polenul.

Controlul aparatului de aer conditionat HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD se va putea realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie prin intermediul modului wi-fi integrat. Prin cea de a doua modalitate veti avea acces la toate setarile chiar si in absenta de la domiciliu, fiind necesar doar un smartphone conectat la internet. Astfel, veti putea porni orice functie cu doar cateva minute inainte de sosirea la domiciliu pentru a fi intampinati de o ambianta perfecta.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca pe primele doua le veti putea folosi doar sezonier, din cauza impactului direct pe care il au asupra temperaturii, ultimele doua isi vor demonstra beneficiile pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Functia Follow Me transforma telecomanda aparatului de aer conditionat intr-un termostat de camera, acesta reusind sa mentina o temperatura constanta in jurul utilizatorului, fara a face risipa de resurse.

Functia de Autodiagnosticare tine la distanta problemele serioase, depistandu-le inca din faza incipienta si oprind instant aparatul. In plus, aceasta functie va afisa prin intermediul display-ului un cod de eroare specific fiecarei defectiuni. In functie de acest cod veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere. Se vor detecte inclusiv scurgerile de agent frigorific.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD pentru o perioada scurta de timp, pana la atingerea temperaturii setate, grabind acest proces. Ulterior, aparatul isi va relua automat regimul normal de functionare, reusind sa mentina temperatura atinsa fara prea mare efort energetic. Chiar daca pe termen scurt functia presupune un consum energetic suplimentar, pe ciclurile lungi de cateva ore veti observa economii energetice.

Functia de Auto-curatare are rolul de a usca rapid vaporizatorul, imediat ce functia de racire s-a incheiat. Astfel, se elimina umiditatea si totodata aderenta bacteriilor si a mucegaiului pe suprafata acestuia, amebele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Modulul Mute este similar functiei silent intalnita la telefoanele mobile. Acesta anuleaza orice zgomot de confirmare a comenzii.

Functia Eco reduce consumul energetic cu pana la 60%, evident, conditionand performanta aparatului de acest aspect. Este ideala pe timpul noptii, atunci cand nu aveti nevoie de schimbari bruste de temperatura. Un lucru similar il face si modulul Sleep, care reduce intensitate functionarii si totodata zgomotul produs.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii permit aparatului de aer conditionat HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD sa functioneze pe intervale de timp presetate si chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica dintre cele 4 trepte ale unitatii interioare, ajunge pana la 56 dB. Nu putem spune nici ca este cel mai silentios aparat de aer conditionat, dar nici ca produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD reprezinta unul dintre cele mai bine echipate aparate de aer conditionat, mai ales daca luam in considerare ca vorbim despre un segment de pret foarte accesibil. In plus, acesta are o capacitate de modificare a temperaturii peste medie si o eficienta energetica superioara. Aspectul a fost modernizat, fiind implementat si display-ul mascat.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Recomandat pentru incaperi pana la: 16 m² 23 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 13000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): -15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 30
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 50
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 539 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 56 dB
Culoare unitate interna: Rosu
Lungime unitate interna: 802 mm
Latime unitate interna: 189 mm
Inaltime unitate interna: 297 mm
Greutate unitate interna: 8.2 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 7
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.1

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Follow me

Autodiagnosticare

Detectare pierdere agent frigorific

Functie Turbo

Auto-curatare

Telecomanda

Display ascuns

Control Wi-FI

Functie mentinere temperatura 8 ﹾC

Mute Mode

Functie ECO

Timer

Auto-restart

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Consum nominal la racire: 1600 W
Consum nominal la incalzire: 1710 W
Agent de racire: R32

 

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 2000 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 770 mm
Latime unitate externa: 300 mm
Inaltime unitate externa: 555 mm
Greutate unitate externa: 26.5 Kg
HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Aparat de aer conditionat HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD, 12000 BTU, Clasa A++
HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD reprezinta unul dintre cele mai bine echipate aparate de aer conditionat, mai ales daca luam in considerare ca vorbim despre un segment de pret foarte accesibil. In plus, acesta are o capacitate de modificare a temperaturii peste medie si o eficienta energetica superioara. Aspectul a fost modernizat, fiind implementat si display-ul mascat.
9.5 Total Score
Excelent raport calitate/pret

HEINNER Corona HAC-CO12WFN-RD reprezinta unul dintre cele mai bine echipate aparate de aer conditionat, mai ales daca luam in considerare ca vorbim despre un segment de pret foarte accesibil. In plus, acesta are o capacitate de modificare a temperaturii peste medie si o eficienta energetica superioara. Aspectul a fost modernizat, fiind implementat si display-ul mascat.

Consum
8.5
Functii
9.5
Pret
10
Design
9

Search