La ofertă

Aparat de aer conditionat Kaisai KFU-09HRDI Focus, 9000 BTU, Inverter, A++/A+

Kaisai KFU-09HRDI Focus

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Kaisai KFU-09HRDI Focus

(Aparat de aer conditionat, 9000 BTU, Inverter, A++/A+, Auto-restart, Sleep/Night mode, Autodiagnoza, Turbo, Standby)

Kaisai KFU-09HRDI Focus este unul dintre cele mai accesibile aparate de aer conditionat. Acesta nu face, insa, rabat de la calitate, oferind minimul de functii necesare pentru asigurarea unui nivel optim de confort in incaperi de dimensiuni mici si medii. Din punct de vedere estetic, asemenea majoritatii produselor asiatice, depaseste pragul discretiei.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Kaisai KFU-09HRDI Focus are o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, indiferent ca discutam de regimul de racire sau de cel de incalzire. Astfel, producatorul recomanda folosirea acestuia in incaperi de cel mult 25 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Daca incaperea dumneavoastra este mai inalta, suprafata acoperita scade iar daca este mai joasa, suprafata creste.

Eficienta energetica propusa este similara celei intalnite la majoritatea aparatelor moderne de aer conditionat, osciland intre performantele remarcabile ale claselor A++ si A+, in functie de regimul utilizat.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Kaisai KFU-09HRDI Focus. Gratie acesteia, compresorul este capabil sa functioneze cu turatii variabile automat pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate si pentru a le mentine cu o activitate minima. Astfel, resursele consumate sunt cu pana la 40% mai putine decat in cazul unui sistem clasic, cu compresor On/Off.

Functiile de climatizare intalnite la acest aparat de aer conditionat sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca pe primele doua le veti folosi sezonier, datorita impactului direct pe care il au asupra temperaturii, pe ultimele doua le veti putea utiliza pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Functia de Auto-restart ii permite aparatului de aer conditionat Kaisai KFU-09HRDI Focus sa reporneasca automat, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia de Autodiagnoza previne defectiunile severe, semnaland din stadiu incipient orice eroare sesizata in regimul de functionare si oprind instant unitatea. In plus, pe display-ul acesteia va fi afisat un cod specific fiecarei probleme, in functie de care veti gasi in manualul de utilizare cele mai simple si rapide metode de remediere.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Kaisai KFU-09HRDI Focus pentru o perioada limitata de timp, pana la atingerea rapida a temperaturii setate. Ulterior, unitatea isi va relua automat regimul normal de functionare.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator pe timp de noapte, modificand temperatura mult mai lent si facand ca aeroterma sa functioneze intr-un regim silentios.

Functia Standby a fost conceputa pentru a minimiza consumul energetic in stadiu de inactivitate, facand ca acesta sa fie mai mic de pana la 5 ori.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare, nu depaseste 38 dB, motiv pentru care il putem considera unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca Kaisai KFU-09HRDI Focus reprezinta un aparat de aer conditionat foarte interesant din punct de vedere al raportului calitate/pret. Acesta inglobeaza cateva functii interesante, reusind sa aduca rapid nivelul de confort asteptat, utilizand un minim de resurse. La capitolul esteti, insa, consideram ca ramane loc de imbunatatiri.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Kaisai KFU-09HRDI Focus

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Comercial
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m²
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 38 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 715 mm
Latime unitate interna: 250 mm
Inaltime unitate interna: 188 mm
Greutate unitate interna: 7 Kg

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Ventilatie, Dezumidificare, Incalzire

  • Tehnologie Wi-Fi: Nu
  • Standby
  • Auto-restart
  • Sleep/Night Mode
  • Autobaleiere

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V
Agent de racire: R 410

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 48 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 770 mm
Latime unitate externa: 300 mm
Inaltime unitate externa: 555 mm
Greutate unitate externa: 25 Kg

Kaisai KFU-09HRDI Focus

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Kaisai KFU-09HRDI Focus, 9000 BTU, Inverter, A++/A+
Kaisai KFU-09HRDI Focus reprezinta un aparat de aer conditionat foarte interesant din punct de vedere al raportului calitate/pret. Acesta inglobeaza cateva functii interesante, reusind sa aduca rapid nivelul de confort asteptat, utilizand un minim de resurse. La capitolul esteti, insa, consideram ca ramane loc de imbunatatiri.
8.5 Total Score
Accesibil si eficient

Kaisai KFU-09HRDI Focus reprezinta un aparat de aer conditionat foarte interesant din punct de vedere al raportului calitate/pret. Acesta inglobeaza cateva functii interesante, reusind sa aduca rapid nivelul de confort asteptat, utilizand un minim de resurse. La capitolul esteti, insa, consideram ca ramane loc de imbunatatiri.

Consum
8.5
Pret
9
Design
7.5
Functii
8

Search