La ofertă

Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA, Inverter Smart, 12000 BTU, Clasa A

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA

(Aparat de aer conditionat, Inverter Smart, 12000 BTU, Clasa A, Programator zilnic, Auto-curatare, Auto-restart, Auto-diagnoza, Filtru Anti-Alergeni/Anti-Bacterian/Anti-praf/Deodorizant,  Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Telecomanda)

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA este un aparat de aer conditionat destul de performant, avand capacitatea necesara asigurarii unui nivel bun de confort in incaperi de dimensiuni medii. Chiar daca aspectul sau nu este unul foarte modern, apreciem discretia pe care o consideram foarte importanta in randul sistemelor de cliamtizare.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA are o capacitate de racire de aproximativ 10500 BTU/h, pe regimul de incalzire oferind o performanta superioara, 12300 BTU/h. Pentru ca nu multi dintre voi sunteti obisnuiti cu aceste unitati de masura, va spunem ca aparatul poate acoperi o suprafata de pana la 25 mp pentru regimul de racire si pana la 35 mp pe cel de incalzire.

Eficienta energetica a aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA este una medie, la ora actuala. Chiar daca clasa A era considerata pana in urma cu 2-3 ani etalonul superior al tabelului energetic, in prezent, putem discuta chiar si despre clasa A+++, ce-i drept, foarte rar intalnita in randul sistemelor de climatizare.

Tehnologia pe Inverter are rolul de a minimiza consumul energetic. Aceasta ajuta aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA sa modifice automat turatiile compresorului, in functie de necesarul ambiental. Astfel, se vor atinge mai rapid conditiile climaterice setate si odata atinse vor putea fi mentinute cu o activitate redusa.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA este unul foarte performant, fiind capabil de o purificare completa a aerului din incapere. Acesta este capabil sa elimine inclusiv virusuri, bacterii sau alergeni.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua vor putea fi folosite doar sezonier, din cauza impactului direct asupra temperaturii, ultimele doua se vor putea utiliza pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Timer-ul permite presetare activitatii aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA, pe intervale orare. Cu ajutotul lui veti putea programa startul activitatii cu cateva minute inainte de sosirea acasa pentru a fi intampinati de o ambianta cat mai placuta, fara a face risipa de resurse.

Functia de Auto-restart are rolul de a ajuta aparatul de aer conditionat sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia de Autocuratare are drept scop uscarea vaporizatorului in urma incheierii regimurilor principale de climatizare. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia de Autodiagnoza protejeaza aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA de orice defectiune severa. Acesta detecteaza din stadiu incipient orice eroare, opreste instant sistemul de climatizare si afiseaza pe display-ul acestuia un cod specific. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 4 trepte de ventilare, nu depaseste 45 dB. Chiar daca aceasta valoarea este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic, nu este suficient de redusa pentru a urca aparatul in topul celor mai silentioasa sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA reprezinta un aparat de aer conditionat ale carui performante puteau fi considerate de top in urma cu 2 ani. In prezent, unele dintre ele, cum ar fi consumul energetic sau design-ul, au pierdut pasul cu avansul tehnologic. Consideram ca pe acest segment de pret puteti gasi produse superioare.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita recomandata: 25 m² 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 10577 BTU
Capacitate de incalzire: 12283 BTU
Eficienta energetica racire: A
Eficienta energetica incalzire: A
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 10
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Anti-Alergeni

Anti-Bacterian

Anti-praf

Deodorizant

Tip compresor: Rotativ
Inverter: Da

 

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna: 3.8 m³/min 5.7 m³/min 7.8 m³/min 10.9 m³/min
Nivel de zgomot unitate interna: 22 dB

31 dB

38 dB

45 dB

Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 799 mm
Latime unitate interna: 290 mm
Inaltime unitate interna: 232 mm
Greutate unitate interna: 9 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 5.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 3.8

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Functii speciale: Telecomanda

Auto curatare

Auto restart

Dezumidificare

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Capacitate nominala la racire: 3.1 kW
Capacitate nominala la incalzire: 3.6 kW
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 50 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 699 mm
Latime unitate externa: 249 mm
Inaltime unitate externa: 538 mm
Greutate unitate externa: 25 Kg
Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA, Inverter Smart, 12000 BTU, Clasa A
Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA reprezinta un aparat de aer conditionat ale carui performante puteau fi considerate de top in urma cu 2 ani. In prezent, unele dintre ele, cum ar fi consumul energetic sau design-ul, au pierdut pasul cu avansul tehnologic. Consideram ca pe acest segment de pret puteti gasi produse superioare.
8 Total Score
Mai cautati

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA reprezinta un aparat de aer conditionat ale carui performante puteau fi considerate de top in urma cu 2 ani. In prezent, unele dintre ele, cum ar fi consumul energetic sau design-ul, au pierdut pasul cu avansul tehnologic. Consideram ca pe acest segment de pret puteti gasi produse superioare.

Consum
7.5
Functii
8
Design
7.5
Pret
7

Search