La ofertă

Osaka OHW12S4, Aparat aer conditionat, Inverter, 12000 BTU

Osaka OHW12S4

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Osaka OHW12S4

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, I Feel, Auto-diagnoza, Auto Restart, Mod Turbo, Design Slim)

Osaka OHW12S4 este un aparat de aer conditionat ce ofera fiabiliatea si tehnologia de ultima generatie, tipic japoneza. Din punct de vedere estetic, asiaticii nu ne dau pe spate, insa acest produs este unul suficient de discret, pentru a se camufla linistit pe un perete alb. Doar display-ul iese in evidenta prin cateva informatii succinte dar utile. In orice caz, un feed-back complet il puteti gasi prin interfata telecomenzii. Controlul acestui sistem de climatizare se face usor, gratie unui meniu destul de explicit. In cele ce urmeaza, noi vom detalia partea tehnica a acestui produs, pentru ca dumneavoastra sa va puteti face o parere cat mai realista cu privire la rentabilitatea achizitiei lui.

Osaka OHW12S4 este un aparat de aer conditionat cu o capacitate medie de schimbare a temperaturii ambiante, vorbind, mai exact, de aproximativ 12000 BTU, atat pe incalzire cat si pe racire. Adevarata performanta vinde din faptul ca reuseste acest lucru printr-un consum energetic minim specific clasei A+ pentru incalzire si A++ pentru racire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in economia consumului energetic. Aceasta permite functionarea graduala a compresorului. Acesta porneste la o capacitate mult mai mare decat cea nominala, pana la atingerea temperaturii setate, urmand ca ulterior sa-si reduca activitatea, simultan cu reducerea turatiei ventilatoarelor. Astfel, veti beneficia de temperatura dorita in cel mai scurt timp, energia necesara atingerii si mentinerii acesteia fiind minima.

Filtrul aparatului de aer conditionat Osaka OHW12S4 este compus din sase bariere diferite: anti acaro-bacterian, chitin, ion-argint, catechin, vitamina C si antiformaldehide. Putem spune ca este unul dintre cele mai performante sisteme de climatizare din acest punct de vedere, astfel de filtre fiind foarte rar intalnite chiar si in cazul aparatelor de aer conditionat mult mai scumpe.

Pe langa modulele clasice de racire, ventilare si incalzire, acest aparat de aer conditionat dispune si de o functie de dezumidificare. Aceasta este deosebit de utila pe timpul verii, atunci cand umiditatea asociata cu temperatura foarte ridicata creeaza cel mai mare disconfort. Ei bine, trebuie sa va spunem ca aceasta functie poate functiona si independent de modificarea temperaturii in incapere.

Aparatul de aer conditionat Osaka OHW12S4 dispune si de un sistem de autocuratare, ce usuca instant schimbatorul dupa incetarea din functionare, eliminand astfel aderarea mucegaiului si a bacteriilor, considerate a fi principala cauza a mirosului neplacut.

Functiile I Feel si Sleep/Night sunt doua sisteme eficiente, menite sa va confere un grad ridicat de confort. Prima transforma telecomanda intr-un termostat de camera, asigurand o temperatura constanta in orice colt al incaperii. Cea de-a doua, isi dovedeste utilitatea pe timpul noptii, ea schimband temperatura cu cate 1 grad, in primele doua ore, urmand a o mentine constanta pentru urmatoarele sase. Dupa incheierea acestui ciclu de opt ore, aparatul de aer conditionat Osaka OHW12S4 isi opreste automat activitatea. Ambele functii actioneaza si in sensul unui consum redus de energie.

Functia Auto-Restart permite acestui sistem de climatizare sa porneasca automat, conform ultimelor setari, dupa deconectari involuntare sau pene de curent, fara a mai fi nevoie de nicio actiune din partea dumneavoastra.

Zgomotul rezultat pe timpul functionarii aparatului de aer conditionat Osaka OHW12S4 este unul care nu deranjeaza, el incadrandu-se intr-un interval optim, mai exact, 63 dB pe unitatea exterioara si 28-39 dB pe cea interioara, in functie de treapta ventilatorului.

Concluzia noastra este ca Osaka OHW12S4 reprezinta un aparat de aer conditionat performant, ce dispune de tehnologia inovativa si fiabilitatea tipica japonezilor. Economia energetica tine pasul cu tendintele actuale iar pretul la care se vinde acest sistem de climatizare, surprinzator, este unul foarte accesibil.

climatizareieftina

Osaka OHW12S4

Caracteristici generale

 • Capacitate de racire (BTU): 12000
 • Capacitate incalzire (BTU): 11601 (2047 – 12966)
 • Clasa de energie incalzire: A+
 • Clasa de energie racire: A++
 • Tip filtru: Anti-Bacterian/Anti-praf
 • Inverter: Da
 • Kit instalare inclus: Da
 • Telecomanda: Da

Functii

 • Ventilare: Da
 • Incalzire: Da
 • Auto Restart: Da
 • Dezumidificare: Da
 • Sleep/Night mode: Da
 • Auto: Da
 • Tip Compresor: Inverter
 • Alte functii: Purificare/Dezumidificare/Incalzire/Racire/Ventilatie

Specificatii tehnice

 • Brand compresor: GREE
 • Greutate unitate interioara (kg): 8,5
 • Dimensiuni unitate exterioara (mm): 842 x 596 x 320
 • Dimensiuni unitate interioara (mm): 790 x 265 x 174
 • Culoare unitate interioara: Alb
 • Zgomot unitate exterioara (dB): 63
 • Zgomot unitate interioara (dB): 39/34/31/28
 • Agent de racire: R-410A
Osaka OHW12S4

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Osaka OHW12S4, Aparat aer conditionat, Inverter, 12000 BTU
Osaka OHW12S4 reprezinta un aparat de aer conditionat performant, ce dispune de tehnologia inovativa si fiabilitatea tipica japonezilor. Economia energetica tine pasul cu tendintele actuale iar pretul la care se vinde acest sistem de climatizare, surprinzator, este unul foarte accesibil.
8 Total Score
Tehnologie si fiabilitate tipic japoneza

Osaka OHW12S4 reprezinta un aparat de aer conditionat performant, ce dispune de tehnologia inovativa si fiabilitatea tipica japonezilor. Economia energetica tine pasul cu tendintele actuale iar pretul la care se vinde acest sistem de climatizare, surprinzator, este unul foarte accesibil.

Consum
8.5
Pret
8.5
Design
6
Functii
8.5

Search