La ofertă

Aparat de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU, 12000 BTU, Clasa A++

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU

(Aparat de aer conditiona, 12000 BTU, Clasa A++, Smart Wi-Fi, Antibacterian, Anti-alergic, Auto-curatare, Easy Filter Plus, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Auto Restart, Fast Cool, Auto-curatare, Telecomanda, 2 Step Cooling, Good Sleep, Comfort Cool, Quiet, Indicator curatare filtru, Display temperatura interior, R32)

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU este unul dintre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat ale acestui sezon. Gratie excelentului raport calitate/pret, a reusit sa-si faca loc rapid in topul celor mai vandute produse pe aceasta nisa. In plus, chiar daca discutam despre un brand asiatic, acesta a reusit sa conceapa un design care a prins foarte bine pe pietele occidentale.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, indiferent de regimul de climatizare utilizat. Din acest punct de vedere, dar luand in considerare si functiile inglobate, producatorul il recomanda pentru climatizarea unei suprafete de pana la 35 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Este foarte important si nivelul de izolare a incaperii pentru ca suprafata maxima sa poata fi acoperita.

Eficienta energetica atinge unul dintre cele mai inalte standarde in regimul de racire (clasa A++), pe cel de incalzire performanta fiind putin mai redusa (clasa A). Chiar daca pana in urma cu 2-3 ani etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A, in prezent, datorita evolutiei fulminante a tehnologiei, putem discuta chiar si despre clasa A+++, ce-i drept, extrem de rar intalnita in randul sistemelor de climatizare.

Tehnologia pe Inverter este cea mai importanta inventie pentru scaderea consumului aparatelor moderne de aer conditionat. Aceasta ajuta compresorul sa-si varieze automat turatiile, in functie de necesarul ambiental. Astfel, temperatura setata este atinsa mai rapid si ulterior este mentinuta de aparat functionand intr-un regim economic. Prin intermediul tehnologiei se imbunatateste randamentul cu peste 40%.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU este unul dintre cele mai sofisticate la ora actuala. Acesta este capabil de o purificare completa a aerului, eliminand chiar si virusuri, bacterii sau alergeni. In plus, vorbim despre filtre lavabile si usor demontabile care elimina necesitatea inlocuirii periodice. Ba mai mult, aparatul include si o functie ce va atentioneaza atunci cand este nevoie sa curatati filtrele.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca pe primele doua le veti putea folosi doar sezonier din cauza impactului direct pe care il au asupra temperaturii, pe ultimele doua le veti putea utiliza pe tot parcursul anului, acestea luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Controlul aparatului de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU se realizeaza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie prin intermediul modulului wi-fi incorporat. Cel de-al doilea va permite un control total chiar si in absenta de la domiciliu, fiind nevoie doar de un smartphone conectat la internet. Astfel, veti putea seta startul oricaruia dintre programe cu doar cateva minute inainte de sosirea acasa pentru a fi intampinati de o ambianta perfecta.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a-i oferi autonomie aparatului de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU. Gratie acestora, ii veti putea preseta regimurile de functionare pe intervale orare iar el va fi capabil chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte deconectari involuntare.

Functia Fast Cool pune accentul pe timpul in care este obtinut confortul asteptat, in timp ce functia Comfort Cool pune accentul pe resursele conumate pentru asigurarea confortului asteptat.

Functia de Autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat ce aparatul de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU si-a incheiat unul dintre regimurile principale de lucru. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia Good Sleep are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timpul noptii. Vorbim, mai exact, despre un ciclu de 8 ore in care schimbarile de temperatura vor fi lente, corelate cu modificarile produse de organismul uman in timpul somnului. In plus, aeroterma va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa iar consumul energetic va fi unul foarte redus.

Functia Quiet este similara functiei Silent intalnita la telefoanele mobile. Aceasta anuleaza orice zgomot de confirmare a comenzii.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 40 dB. Chiar daca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic, nu putem include aparatul in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, avand marele avantaj al comercializarii la un pret destul de accesibil. In plus, acesta isi depaseste principalii competitori la capitolul estetic, acolo unde ofera un aspect contemporan si foarte discret in acelasi timp.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Recomandat pentru incaperi pana la: 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: Clasa A
Temperatura minima de operare racire (-°C): -10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 24
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 46
Tip filtru: Antibacterian

Anti-alergic

Autocuratare

Easy Filter Plus

Tip compresor: Digital Inverter 8-POLE
Numar trepte ventilator: 5
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.5
Debit de aer unitate interna: 648 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 40 dB – 19 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 826 mm
Latime unitate interna: 261 mm
Inaltime unitate interna: 261 mm
Greutate unitate interna: 9.5 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 3.8
Coeficient randament la racire EER: 2.87
Coeficient randament la incalzire COP: 3.68

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Auto Restart

Fast Cool

Auto-curatare

Telecomanda

2 Step Cooling

Good Sleep

Comfort Cool

Quiet

Indicator curatare filtru

Display temperatura interior

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V 240 V
Consum nominal la racire: 1220 W
Consum nominal la incalzire: 950 W
Capacitate nominala la racire: 3500 W
Capacitate nominala la incalzire: 3500 W
Agent de racire: R32

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 46 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 660 mm
Latime unitate externa: 242 mm
Inaltime unitate externa: 475 mm
Greutate unitate externa: 22.5 Kg
Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Aparat de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU, 12000 BTU, Clasa A++
Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, avand marele avantaj al comercializarii la un pret destul de accesibil. In plus, acesta isi depaseste principalii competitori la capitolul estetic, acolo unde ofera un aspect contemporan si foarte discret in acelasi timp.
9 Total Score
Performante de top, la un pret accesibil

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, avand marele avantaj al comercializarii la un pret destul de accesibil. In plus, acesta isi depaseste principalii competitori la capitolul estetic, acolo unde ofera un aspect contemporan si foarte discret in acelasi timp.

Consum
8
Functii
9
Design
9.5
Pret
8.5

Search