La ofertă

Semineu electric ClassicFlame Tequesta, cu focar 18″ Old World Brown cu sunet

ClassicFlame Tequesta

*Garantie 24 luni *Stoc limitat *Transport gratuit

ClassicFlame Tequesta

(Semineu electric, focar 18″ Old World Brown, sunet, termostat de camera, timer digital, tehnologie Spectrafire, 1.9 kW)

ClassicFlame Tequesta este unul dintre cele mai accesibile seminee electrice. Nu-i de mirare ca s-a plasat direct in topul celor mai  bine vandute produse de pe piata romaneasca, apartinand acestei nise. Din punct de vedere estetic sta destul de bine, oferind un design autentic traditional, gratie mulajelor cu aspect si textura de piatra si lemn. Veti vedea, in cele ce urmeaza, ca focarul acestuia beneficiaza de tehnologie avansata, capabila sa simuleze foarte bine focul natural pe lemne. Noi vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Semineul electric ClassicFlame Tequesta are o aeroterma de 1.9 kW, alimentata la 220 V. Aceasta este capabila sa incalzeasca fara probleme, intr-un timp scurt, un spatiu de pana la 37 mp, cu inaltime standard. Avantajele acestui sistem de climatizare sunt incontestabile. In primul rand, este foarte usor de instalat, intrucat se livreaza asamblat si nu necesita montaj. Trebuie doar sa il legati la o sursa de curent. Asadar ofera o mobilitate excelenta, in doar cateva secunde putand fi amplasat pe oricare din peretii incaperii. In plus, nu emana noxe, nu utilizeaza resurse inflamabile si riscul de incendii este aproape inexistent.

Semineul electric ClassicFlame Tequesta are un focar inteligent care, chiar daca nu este cel mai performant de pe piata in momentul de fata, permite sa jonglati putin cu intensitatea luminoasa si culoarea flacarii, gratie tehnologiei SpectraFire. Veti avea la dispozitie 2 culori si 3 intensitati, pentru a alege ambianta care vi se potriveste. In plus, focarul beneficiaza si de tehnologie 3D LED care foloseste doar 11.2 Watt pentru a reda aspectul de flacara. Asadar, consumul va fi redus semnificativ. Pentru ca totul sa para cat mai real, a fost atasat si un dispozitiv acustic, ce emite sunete similare bustenilor arsi.

Semineul electric ClassicFlame Tequesta beneficiaza si de timer, cu ajutorul caruia ii veti putea programa activitatea pe un interval de timp cuprins intre 30 min si 9 ore. Setarea tuturor functiilor se va putea face atat prin intermediul telecomenzii, cat si prin cel al panoului de control de pe unitatea principala.

Concluzia noastra este ca ClassicFlame Tequesta reprezinta unul dintre semineele electrice cu cel mai atractiv raport calitate/pret. Chiar daca nu ofera aceeasi varietate de flacari precum fratii lui mai costisitori, consideram ca diferenta de pret este nejustificata.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

ClassicFlame Tequesta

CARACTERISTICI

Tip produs: Seminee electrice
Tip incalzitor: Interior
Recomandabil pentru incaperi de pana la (m cubi): 110
Putere maxima (W): 1900
Telecomanda: Da
Termostat de camera reglabil: Termostat de camera reglabil cu afisaj digital
Termostat de siguranta: Da
Aeroterma incorporata: Da
Buton pornit/oprit: Da
Timer: Timer digital reglabil
Indicator luminos de functionare: Afisaj digital
Siguranta si protectie supraincalzire: Da
Altele: Tehnologie Spectrafire
Dimensiuni (IxLxA) cm: 101.6 x 101.6 x 29.2 cm
Greutate (Kg): 44
Tensiune de alimentare (V): 220V
Putere maxima (kW): 1.9
Culoare: Maro
ClassicFlame Tequesta

*Garantie 24 luni *Stoc limitat *Transport gratuit

Semineu electric ClassicFlame Tequesta, cu focar 18″ Old World Brown cu sunet
ClassicFlame Tequesta reprezinta unul dintre semineele electrice cu cel mai atractiv raport calitate/pret. Chiar daca nu ofera aceeasi varietate de flacari precum fratii lui mai costisitori, consideram ca diferenta de pret este nejustificata.
8 Total Score
Amabianta placuta, la un pret atractiv

ClassicFlame Tequesta reprezinta unul dintre semineele electrice cu cel mai atractiv raport calitate/pret. Chiar daca nu ofera aceeasi varietate de flacari precum fratii lui mai costisitori, consideram ca diferenta de pret este nejustificata.

Design
8
Pret
9
Functii
7
Eficienta
7

Search