La ofertă

Semineu Langley – cu focar 3D Dimplex Optiflame DF2608-EU si sunet

Semineu Langley

*Garantie 24 luni *Stoc limitat *Transport gratuit

Semineu Langley

(Semineu electric cu focar 3D, sunet, tehnologie Optiflame, Multifire, Led Logs, Real Logs, Brick effect)

Semineul Langley este unul dintre cele mai interesante sisteme de climatizare electrice, existente pe piata la ora actuala, datorita faptului ca are o dubla utilitate. Pe langa destinatia de baza, acesta poate deservi drept corp de mobilier pentru televizor, intrucat dispune si de un spatiu special pentru DVD, sistem audio si altele. Calitatea tamplarie este de cel mai inalt nivel, prezentand intarituri din lemn masiv si coltare metalice. In acest articol vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii.

Semineul Langley este echipat cu cel mai avansat focar 3D marca inregistrata a brand-ului Dimplex. Acesta beneficiaza de tehnologie moderna ce are drept scop creearea unei ambiante cat mai apropiata de cea oferita de un semineu clasic pe lemne. Sistemul utilizat, Optiflame Multifire, creeaza efectul de flacara prin proiectia fasciculelor de lumina, in miscare, pe un film fotosensibil. Focul va avea o culoare naturala, densa iar imaginea sa va fi irepetitiva si nesacadata.

Tehnologiile Real Logs si Led Logs sunt indreptate catre mulajele de busteni, copii fidele ale lemnelor arse natural. In plus, acestea au inserate led-uri cu aprindere intermitenta si de intensitati diferite, pentru a oferi impresia de jar.

Tehnologia 3D Multifire va ofera posibilitatea de a regla gradul de luminozitate si viteza de ardere a flacarii. Veti avea, astfel, la dispozitie o multitudine de variante pentru a creea ambianta pe care o doriti. Brick Effect presupune efectul de caramida simulat pe peretii interiori ai semineului Langley. Impresia generala va fi cea a unei vetre zidite, in mijlocul careia arde un foc de busteni natural.

Aeroterma semineului Langley are o putere maxima de 2200 Watt. Aceasta poate incalzi cu brio un volum de aer de pana la 110 mc, aferent unui spatiu de pana la 37 mp. Cele 2 trepte ale acesteia sunt foarte silentioase si pot fi reglate ca intensitate prin intermediul butonului termostat. Pentru a acoperi chiar si cele mai mici sunete care nu au legatura cu un foc natural, acest semineu este echipat cu un dispozitiv acustic, ce emite zgomote inregistrate de la busteni arsi in flacara reala.

Semineul Langley este un sistem de climatizare modern, ce nu produce emisii poluante, nu are nevoie de resurse semnificative pentru a functiona si nici de adaptari speciale. Siguranta oferita de acesta este inegalabila, intrucat curentul electric este o resursa non-inflamabila. In plus, semineul poate fi mutat pe orice perete al locuintei in maxim 20 de minute, dumneavoastra avand nevoie de o simpla surubelnita pentru aceasta operatiune. Un alt avantaj ar fi faptul ca il puteti folosi 365 de zile pe an, intrucat acesta functioneaza in doua module, unul pur estetic si unul normal (cu incalzire). Controlul se realizeaza si el foarte facil, fie din telecomanda (functiile Pornit/Oprit) fie prin intermediul panoului de pe unitatea centrala (control total). Astfel, veti putea beneficia in cel mai scurt timp de ambianta aproape inegalabila oferita de acest sistem de climatizare.

Concluzia noastra este ca semineul Langley este unul dintre cele mai moderne sisteme de climatizare existente pe piata la ora actuala. Acesta beneficiaza de nenumarate avantaje, precum siguranta, confort sporit, plus de rafinament oferit incaperii si altele. Luand in considerare toate aceste atu-uri, consideram ca pretul propus este unul obiectiv, ce reflecta pe deplin caracteristicile produsului.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • 30 de zile drept de retur;

climatizareieftina

Semineu Langley

 • Tip produs: Seminee electrice
 • Tip incalzitor: Interior
 • Recomandabil pentru incaperi de pana la (m cubi): 110
 • Putere maxima (W): 2200
 • Trepte putere: 2
 • Treptele puterii (W): 2 x 900
 • Telecomanda: Da
 • Termostat de camera reglabil: Da
 • Termostat de siguranta: Da
 • Aeroterma incorporata: Da
 • Buton pornit/oprit: Da
 • Siguranta si protectie supraincalzire: Da
 • Altele: Tehnologie OptiFlame , Multifire , LedLogs , RealLogs , Brick Effect
 • Dimensiuni (IxLxA) cm: 95 x 140 x 42
 • Tensiune de alimentare (V): 220
 • Culoare: Espresso
Semineu Langley

*Garantie 24 luni *Stoc limitat *Transport gratuit

Semineu Langley – cu focar 3D Dimplex Optiflame DF2608-EU si sunet
Semineul Langley este unul dintre cele mai moderne sisteme de climatizare existente pe piata la ora actuala. Acesta beneficiaza de nenumarate avantaje, precum siguranta, confort sporit, plus de rafinament oferit incaperii si altele. Luand in considerare toate aceste atu-uri, consideram ca pretul propus este unul obiectiv, ce reflecta pe deplin caracteristicile produsului.
8.5 Total Score
Un plus de confort si rafinament

Semineul Langley este unul dintre cele mai moderne sisteme de climatizare existente pe piata la ora actuala. Acesta beneficiaza de nenumarate avantaje, precum siguranta, confort sporit, plus de rafinament oferit incaperii si altele. Luand in considerare toate aceste atu-uri, consideram ca pretul propus este unul obiectiv, ce reflecta pe deplin caracteristicile produsului.

Design
8
Pret
8.5
Functii
9
Eficienta
9.5

Search