La ofertă

Aparat de aer conditionat Alizee AW09IG1, 9000 BTU, Clasa A+

Alizee AW09IG1

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Alizee AW09IG1

(Aparat de aer conditionat, 9000 BTU, Clasa A+, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Timer, Auto Restart, Mod Turbo, Dezghetare inteligenta, Telecomanda, Auto-diagnoza, Design Anti-Mucegai, Preincalzire Inteligenta, Low Noise, Racire Ambianta Slaba, Pornire la Tensiune Slaba, Mod Sleep)

Alizee AW09IG1 este un aparat de aer conditionat dotat cu functii ultra-moderne si comercializat, surprinzator, la un pret foarte atractiv. Acesta se poate dovedi o investitie foarte inteligenta intrucat nu veti fi nevoiti sa platiti renumele brand-ului, ci doar calitatea produsului.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Alizee AW09IG1 are o capacitate de modificare a temperaturii de aproximativ 9000 BTU/h, indiferent ca vorbim despre regimul de racire sau cel de incalzire. Din acest punct de vedere, este destinat incaperilor cu suprafete de pana la 14 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential (2.7 m). Evident, va trebui sa aveti in vedere si gradul de izolare a incaperii.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Alizee AW09IG1 este una destul de buna, intrucat bifeaza clasa A+ pe oricare dintre regimurile de functionare. Chiar daca pana in urma cu 2 ani de zile majoritatea aparatelor de aer conditionat abia reuseau sa bifeze clasa A, in prezent, datorita evolutiei rapide a tehnologiei, cele mai multe aparate oscileaza intre clasa A+ si clasa A++, in functie de regimul de utilizare ales.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Alizee AW09IG1. Gratie acesteia, compresorul isi va mutea modifica automat turatia pentru a reusi sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si pentru a le putea mentine cu o activitate redusa. Astfel, se va obtine o eficientizare a activitatii de pana la 30-40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Alizee AW09IG1 nu este cel mai performant intrucat nu poate elimina din incapere virusuri, bacterii sau alergeni. In schimb, beneficiaza de o tehnologie interesanta ce previne formarea mucegaiului pe suprafata acestuia si mai are avantajul de a fi lavabil, astfel ca inlocuirea periodica nu este necesara.

Functiile de climatizare implementate pe aparatul de aer conditionat Alizee AW09IG1 sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua pot fi folosite doar sezonier, datorita impactului pe care il au asupra temperaturii, ultimele doua se vor putea utiliza pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart vor ajuta aparatul de aer conditionat Alizee AW09IG1 sa poata functiona perfect chiar si in absenta dumneavoastra de la domiciliu. Asadar, va trebui doar sa-i presetati programele de lucru iar el le va urma intocmai, fiind capabil chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Modul Turbo are rolul de a ajuta aparatul de aer conditionat Alizee AW09IG1 sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate, depasindu-si pentru o perioada scurta de timp puterea nominala de functionare. Odata atinsa temperatura setata, sistemul de climatizare isi va relua automat regimul normal de functionare si va fi capabil sa mentina ambianta cu o activitate redusa, foarte eficienta din punct de vedere energetic.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a feri aparatul de aer conditionat Alizee AW09IG1 de defectiunile severe. Acesta va depista inca din stadiu incipient orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si va opri instant unitatea, afisand pe display-ul acesteia un cod de eroare specific problemei respective. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul utilizatorului cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Functia de Preincalzire Inteligenta are rolul de a elimina curentii initiali de aer rece produsi la inceputul selectarii regimului de incalzire. Aceasta preincalzeste unitatea inaintea pornirii ventilarii.

Functia Low Noise scade zgomotul produs de aeroterma pana la incredibilul nivel de 18 dB. Chiar si fara activarea acesteia, nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica treapta de ventilare, nu depeaseste 31 dB, fiind considerat unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat.

Modulul Sleep ajuta aparatul de aer conditionat Alizee AW09IG1 sa va ofere cel mai linistit somn pe timp de noapte. Odata activat, va modifica temperatura mult mai lent (cel mult 1 grad Celsius pe ora), coreland-o cu temperatura corpului uman din timpul somnului. De asemenea, aeroterma va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa iar eficienta energetica va fi una excelenta pe tot parcursul ciclului.

Concluzia noastra este ca Alizee AW09IG1 reprezinta un aparat de aer conditionat sofisticat, in ciuda faptului ca nu apartine unui brand de renume. Acest lucru se poate dovedi a fi o investitie profitabila intrucat pretul este unul extrem de atractiv. Insa, reversul medaliei poate fi o fiabilitate nu foarte indelungata, insa, pentru a va proteja de acest aspect, puteti opta pentru garantia extinsa a produsului.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Alizee AW09IG1

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 14 m²
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 8530 BTU
Capacitate de incalzire: 9383 BTU
Eficienta energetica racire: A+
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 48
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Lavabil
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 0.8
Debit de aer unitate interna: 500 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 31 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 873 mm
Latime unitate interna: 251 mm
Inaltime unitate interna: 370 mm
Greutate unitate interna: 10 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 5.8
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 3.12
Coeficient randament la incalzire COP: 3.53

 

FUNCTII

Functii climatizare Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi Nu
Functii speciale Timer

Auto Restart

Mod Turbo

Dezghetare inteligenta

Telecomanda

Auto-diagnoza

Design Anti-Mucegai

Preincalzire Inteligenta

Low Noise

Racire Ambianta Slaba

Pornire la Tensiune Slaba

Mod Sleep

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V 240 V
Consum nominal la racire: 800 W
Consum nominal la incalzire: 780 W
Capacitate nominala la racire: 2500 W
Capacitate nominala la incalzire: 2500 W
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 1600 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 50 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 823 mm
Latime unitate externa: 358 mm
Inaltime unitate externa: 595 mm
Greutate unitate externa: 29.5 Kg
Alizee AW09IG1

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search