La ofertă

Aparat de aer conditionat Beko BINA 120, 12000 BTU, Clasa A++

Beko BINA 120

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Beko BINA 120

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru Cold Catalyst, Filtru Active Carbon, Filtru 2 in 1, Zone Follow, Self Clean, Auto Restart, Auto Swing, Auto Changeover, Functia Jet, Sleep Mode, Timer, Defrost, Auto Clean, Display ascuns, Kit instalare inclus 3 m)

Beko BINA 120 este unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, care, in momentul de fata, ofera si avantajul unui pret foarte accesibil. Propunand o capacitate medie de modificare a temperaturii si oferind o multitudine de functii sofisticate, acest sistem de climatizare este capabil sa ofere rapid un nivel ridicat de confort, in incaperi relativ spatioase, fara a face risipa de energie. Design-ul este si el unul contemporan, foarte discret, avand implementat si display-ul mascat, care, trebuie sa recunoastem, arata foarte bine.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Beko BINA 120 are o capacitate de racire de aproximativ 12000 BTU/h, fiind capabil pe acest modul sa ofere confortul termic intr-o incapere cu suprafata de pana la 35 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Capacitatea de incalzire este putin mai redusa, ramanand la 9550 BTU/h, capabili sa climatizeze un spatiu de pana la 25 mp. Avand in vedere ca orice locuinta beneficiaza de un sistem suplimentar de incalzire, nu vedem nicio problema in privinta capacitatii de incalzire.

Eficienta energetica oferita de aparatul de aer conditionat Beko BINA 120 oscileaza intre clasa A+, pe incalzire si clasa A++, pe racire. Ambele sunt considerate performante excelente, avand in vedere ca pana in urma cu doi ani erau extrem de rare situatiile cand un aparat de aer conditionat atingea macar clasa A, aceasta fiind considerata etalonul superior la vremea respectiva.

Tehnologia pe Inverter joaca cel mai important rol in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Beko BINA 120. Gratie acesteia, compresorul poate functiona la turatii variabile gradual, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si chiar sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, randamentul se va imbunatati cu peste 30-40% fata de situatia unui sistem de climatizare clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare cu plasma si carbon activ, implementat pe aparatul de aer conditionat Beko BINA 120, este unul dintre cele mai performante la ora actuala. Acesta reuseste sa purifice complet aerul din incapere, eliminand orice agent daunator, precum virusuri, bacterii sau alergeni, prin intermediul a doua filtre cu densitate mare.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Beko BINA 120 sunt atat sezoniere, aici incluzandu-se chiar pe cele principale (incalzire si racire), cat si permanente (ventilare si dezumidificare). Aceasta clasificare se face in functie de impactul direct asupra temperaturii, ultimele doua putand fi utilizate pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Modulul Sleep a fost creeat pentru a oferi un nivel maxim de confort pe timpul noptii, eliminand orice factor perturbator pentru somn. Odata activat, acesta va modifica mult mai lent temperatura, coreland-o cu temperatura corpului uman din timpul somnului (modificare de maxim 1 grad Celsius pe ora). Aeroterma va intra si ea intr-un regim silentios de functionare iar consumul energetic va fi unul extrem de redus, pe toata durata ciclului de 8 ore.

Functia Zone follow sau Follow me transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Beko BINA 120 intr-un termostat de camera, prin intermediul unui senzor de temperatura inserat in aceasta. Astfel, veti avea garantata o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, in orice colt al incaperii, fara a se face risipa de energie.

Functia de Auto-restart, impreuna cu timer-ul, ii confera aparatului de aer conditionat Beko BINA 120 un nivel ridicat de autonomie. Odata ce ii veti preseta regimul de lucru, pe intervale orare, acesta isi va face excelent treaba, chiar si in absenta dumneavoastra de la domiciliu. In plus, sistemul va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror alte probleme de alimentare.

Functia Self Clean presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat ce activitatea de racire s-a incheiat. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia Jet reuseste, pentru o perioada limitata de timp, sa sporeasca puterea aparatului de aer conditionat Beko BINA 120 peste puterea nominala, reusind sa atinga mai rapid temperaturile setate. Dupa atingerea acestora, aparatul va reveni automat la regimul normal de functionare.

Functia de dezghetare automata se activeaza doar in timpul regimului de incalzire si presupune oprirea regimului de lucru pentru perioade scurte de timp, oferindu-i sansa aparatului sa se decongeleze singur.

Functiile Auto Swing si Auto Changeover optimizeaza fluxurile de aer (directie si temperatura) pentru ca nivelul de confort oferit sa fie maxim.

Nivelul maxim de zgomot, atins de unitatea interna pe cea mai puternica treapta de ventilare, ajunge pana la 52 dB. Chiar daca nu este cel mai silentios aparat de aer conditionat, consideram aceasta valoare insuficienta pentru a putea atinge un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Beko BINA 120 reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat, din punct de vedere al raportului calitate/pret. Acesta este echipat cu functii sofisticate, are o capacitate buna de modificare a temperaturii, oferind astfel performante rapide, fara a face risipa de resurse. In plus, aspectul sau este unul modern, ce nu va stirbi sub nicio forma rafinamentul incaperii in care este amplasat.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Beko BINA 120

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11940 BTU
Capacitate de incalzire: 9550 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 16
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 30
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 48
Tip filtru: Carbon activ, Cold Catalist, 2 filtre cu densitate mare anti-praf
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 5
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 520 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 52 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 832 mm
Latime unitate interna: 297 mm
Inaltime unitate interna: 223 mm
Greutate unitate interna: 11 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.1

FUNCTII

Functii climatizare: Incalzire, Racire, Dezumidificare
Functii speciale:

 • Zone Follow
 • Self Clean
 • Auto Restart
 • Auto Swing
 • Auto Changeover
 • Functia Jet
 • Sleep Mode
 • Timer
 • Defrost
 • Auto Clean

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V, 240 V
Capacitate nominala la racire: 1088 W
Capacitate nominala la incalzire: 1025 W
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 800 mm
Inaltime unitate externa: 554 mm
Greutate unitate externa: 33 Kg

Beko BINA 120

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Beko BINA 120, 12000 BTU, Clasa A++
Beko BINA 120 reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat, din punct de vedere al raportului calitate/pret. Acesta este echipat cu functii sofisticate, are o capacitate buna de modificare a temperaturii, oferind astfel performante rapide, fara a face risipa de resurse. In plus, aspectul sau este unul modern, ce nu va stirbi sub nicio forma rafinamentul incaperii in care este amplasat.
8.5 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Beko BINA 120 reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat, din punct de vedere al raportului calitate/pret. Acesta este echipat cu functii sofisticate, are o capacitate buna de modificare a temperaturii, oferind astfel performante rapide, fara a face risipa de resurse. In plus, aspectul sau este unul modern, ce nu va stirbi sub nicio forma rafinamentul incaperii in care este amplasat.

Consum
8.5
Pret
9.5
Design
8
Functii
9

Search