La ofertă

Aparat de aer conditionat Beko BRVPG090, 9000 BTU, Clasa A++

Beko BRVPG090

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Beko BRVPG090

(Aparat de aer conditionat, 9000 BTU, Clasa A++, Filtru Silver Ion, Bio filtru, Racire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilatie, Sleep Mode, Auto Restart, Auto Swing, Auto Changeover, SelfClean, ZoneFollow, Heating +8°C, Performanta -10°C, R32, Kit instalare inclus)

Beko BRVPG090 este unul dintre cele mai accesibile aparate de aer conditionat, destinate incaperilor de dimensiuni mici spre medii. Acest lucru nu inseamna ca vorbim despre un produs invechit sau lipsit de tehnologie, ci mai de graba ca discutam despre un excelent raport calitate/pret. Chiar si din punct de vedere estetic, acest sistem de climatizare se plaseaza in fata principalilor sai competitori.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Beko BRVPG090 nu are o capacitate prea mare de modificare a temperaturii, cei aproximativ 9000 BTU/h, in regim de racire si circa 7000 BTU/h, in regim de incalzire fiind suficienti pentru a asigura confortul termic in dormitoare cu suprafete de pana la 15 mp. Inaltimea incaperii este cea standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Pentru ca acest parametri sa fie atinsi, este necesar si un grad de izolare termica cel putin mediu. Asadar, daca vreuna din ultimele 2 conditii nu este indeplinita, suprafata maxima acoperita va fi in jur de 12 mp.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Beko BRVPG090 este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor moderne de climatizare. Aceasta oscileaza intre clasa A++, pe regimul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Ca o idee, etalonul superior al tabelului energetic este considerat clasa A+++, insa, acesta este extrem de greu de atins de catre majoritatea aparatelor de aer conditionat.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in imbunatatirea randamentului aparatului de aer conditionat Beko BRVPG090. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina functionand intr-un regim economic. Astfel, se produce o eficientizare a activitatii cu peste 40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare include un filtru Silver Ion si un filtru BIO, ambele avand o densitate foarte ridicata. Cu ajutorul acestora, aparatul de aer conditionat Beko BRVPG090 va fi capabil de o purificare completa a aerului din incapere, eliminand chiar si virusuri, bacterii sau alergenii. Prin sistemul de ionizare negativa, calitatea aerului va avea proprietatile celui intalnit in mijlocul padurilor de foioase.

Functiile de climatizare inglobate in aparatul de aer conditionat Beko BRVPG090 sunt cele de racire, incalzire, ventilare sau dezumidificare. Daca pe primele doua le veti putea folosi doar sezonier, ultimele doua isi vor demonstra utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Modulul Sleep are rolul de a va proteja somnul, in timpul noptii, de orice factor perturbator. Odata activat, acesta va elimina schimbarile bruste de temperatura si aeroterma va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa. In plus, pe durata intregului ciclu de 8 ore veti observa un consum energetic foarte eficient.

Timer-ul si functia de Auto-restart va permit sa presetati activitatea aparatului de aer conditionat Beko BRVPG090 pe intervale orare. Indiferent de regimul ales, sistemul de climatizare il va urma intocmai si va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia de Autocuratare are rolul de a usca rapid vaporizatorul imediat ce activitatea de racire s-a incheiat. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia ZoneFollow transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Beko BRVPG090 intr-un termostat de camera reglabil. Aceasta va fi capabila sa mentina o temperatura constanta in jurul utilizatorului, fara a face risipa de resurse.

Functia Jet intensifica activitatea aparatului de aer conditionat pentru o perioada limitata de timp, ajutandu-l sa atinga mai rapid temperatura setata. Odata atinsa, sistemul isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt discutam despre un efort energetic suplimentar, pe ciclurile lungi de cateva ore veti observa economii de resurse, intrucat odata atinse conditiile climaterice vor putea fi mentinute cu un efort minim.

Functia Autochangeover alege automat regimul de racire sau incalzire, fiind capabila sa-si dea seama de care este nevoie pentru a atinge temperatura setata de utilizator.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 53 dB. Chiar daca nu putem spune ca acest aparat face parte din topul celor mai silentioase sisteme de climatizare, consideram ca valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Beko BRVPG090 reprezinta un aparat de aer conditionat ideal pentru incaperi de mici dimensiuni, intrucat inglobeaza functiile optime pentru a fi capabil sa ofere un nivel ridicat de confort, intr-un timp scurt. In plus, eficienta energetica si pretul foarte atractiv vor face ca investitia sa fie una rentabila pe termen lung. Aspectul este si el un alt avantaj al acestui sistem de climatizare, intrucat mentine un grad ridicat de discretie si respecta tendintele contemporane.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Beko BRVPG090

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 8871 BTU
Capacitate de incalzire: 7165 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: 2 filtre cu densitate mare anti-praf

Silver Ion

Filtru Bio

Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 5
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1
Debit de aer unitate interna: 340 m³/h 460 m³/h 520 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 53 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 805 mm
Latime unitate interna: 194 mm
Inaltime unitate interna: 285 mm
Greutate unitate interna: 7.5 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.2
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.1

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Dezumidificare

Ventilatie

Functii speciale: Sleep Mode

Auto Restart

Auto Swing

Auto Changeover

SelfClean

ZoneFollow

Heating +8°C

Performanta -10°C

 

SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate nominala la racire: 2600 W
Capacitate nominala la incalzire: 2100 W
Agent de racire: R32

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 61 dB
Culoare unitate externa: Gri
Lungime unitate externa: 700 mm
Latime unitate externa: 275 mm
Inaltime unitate externa: 550 mm
Greutate unitate externa: 23 Kg
Beko BRVPG090

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search