La ofertă

Aparat aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Daewoo DSB-F1281ELH-VK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Daewoo DSB-F1281ELH-VK

(Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Functie Turbo, Auto Restart, Display ascuns, Kit instalare inclus 3m)

Daewoo DSB-F1281ELH-VK este un aparat de aer conditionat de clasa medie, din punct de vedere al capacitatii de modificare a temperaturii, fiind, insa, inzestrat cu un numar remarcabil de functii. Pretul la care se vinde acest produs este unul foarte atractiv iar design-ul sau este unul suficient de discret pentru a se putea camufla usor pe un perete alb.

Noi vom incerca sa va oferim in acest review, pe langa detalierea specificatiilor, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii rugam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, indiferent ca vorbim despre modulul de racire sau cel de incalzire. Acest lucru ii garanteaza o eficienta maxima pe suprafete de pana la 25 mp. Consumul energetic este si el unul destul de redus, avand in vedere ca se bifeaza standardele ridicate ale clasei A++, in regimul de racire si o performanta putin inferioara in modulul de incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca cel mai important rol in eficientizarea activitatii energetice a aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK. Gratie acesteia, se vor obtine imbunatatiri ale randamentului cu pana la 30-40%, prin prisma faptului ca turatiile compresorului vor varia automat, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK este unul de top. Acesta este capabil de o purificare aproape completa a aerului din incapere, eliminand, gratie densitatii ridicate, virusuri, bacterii sau alergeni.

Functiile de climatizare cu care este echipat aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK sunt racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Primele doua sunt sezoniere datorita impactului direct asupra temperaturii din incapere. Ultimele doua pot fi folosite pe tot parcursul anului, improspatand eficient aerul si luptand impotriva mucegaiului.

Modulul Sleep este dedicat protejarii somnului pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora. De asemenea, zgomotul aerotermei va fi insesizabil, aceasta trecand automat intr-un regim silentios de functionare.

Functia I Feel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK intr-un termostat de camera. Gratie senzorului incorporat, aceasta va transmite feed-back permanent catre unitatea centrala, reusind sa mentina o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, consumand un minim de resurse.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii confera un grad ridicat de autonomie acestui aparat de aer conditionat. Daca primul dintre ele ii ofera sansa de a functiona in diverse regimuri, pe intervale de timp programabile, cel de al doilea ii da capacitatea de a reporni automat, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare.

Modulul Turbo intensifica activitatea de racire, aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK functionand la o putere peste cea nominala, pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, acesta isi va relua automat regimul normal de functionare.

Functia de autodiagnoza are rolul de a proteja sistemul de climatizare de avarii serioase, iremediabile. Acesta va detecta prematur orice eroare aparuta in regimul normal de functionare, va opri unitatea si va afisa pe display un cod specific fiecarei defectiuni. In functie de acest cod, veti putea gasi cele mai rapide si sigure metode de remediere, in manualul utilizatorului.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 40 dB, ceea ce, din punctul nostru de vedere, este o performanta remarcabila.

Concluzia noastra este ca Daewoo DSB-F1281ELH-VK reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat ale acestui an, prin prisma faptului ca ofera un numar superior de functii, un consum energetic redus si o capacitate buna de modificare a temperaturii. In plus, pretul este unul foarte atractiv, comparativ cu cel al principalilor competitori.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Daewoo DSB-F1281ELH-VK

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru: Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): -10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Antibacterian
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1
Debit de aer unitate interna: 650 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 40 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 800 mm
Latime unitate interna: 280 mm
Inaltime unitate interna: 185 mm
Greutate unitate interna: 10 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 6.1
Coeficient randament la incalzire COP: 4

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Ventilatie, Dezumidificare, Incalzire
Functii speciale:

  • Telecomanda
  • Sleep Mode
  • Auto Restart
  • Timer
  • Autodiagnoza
  • Turbo

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V, 240 V
Consum nominal la racire: 1080 W
Consum nominal la incalzire: 1220 W
Capacitate nominala la racire: 3500 W
Capacitate nominala la incalzire: 3200 W
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 62 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 760 mm
Latime unitate externa: 256 mm
Inaltime unitate externa: 552 mm
Greutate unitate externa: 31 Kg

Daewoo DSB-F1281ELH-VK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Daewoo DSB-F1281ELH-VK reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat ale acestui an, prin prisma faptului ca ofera un numar superior de functii, un consum energetic redus si o capacitate buna de modificare a temperaturii. In plus, pretul este unul foarte atractiv, comparativ cu cel al principalilor competitori.
9 Total Score
Performanta la un pret atractiv

Daewoo DSB-F1281ELH-VK reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat ale acestui an, prin prisma faptului ca ofera un numar superior de functii, un consum energetic redus si o capacitate buna de modificare a temperaturii. In plus, pretul este unul foarte atractiv, comparativ cu cel al principalilor competitori.

Consum
8.5
Pret
9
Design
8.5
Functii
9

Search