La ofertă

Aer conditionat LDK DeLuxe 12 GOLD, Full DC Inverter, Clasa A++, 12.000 BTU

LDK DeLuxe 12 GOLD

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

LDK DeLuxe 12 GOLD

(Aer conditionat, Full DC Inverter, Clasa A++, 12.000 BTU, Filtru antibacterian lavabil, Dezumidificare, Incalzire, Racire, Ventilatie, Follow me, Auto Restart, Functia ECO)

LDK DeLuxe 12 GOLD este un aparat de aer conditionat puternic si deosebit de eficient din punct de vedere energetic. Acesta este echipat cu minimul de functii necesar asigurarii unui nivel optim de confort, intr-un timp scurt si se vinde la un pret foarte accesibil.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat LDK DeLuxe 12 GOLD are o capacitate excelenta de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, aceasta depasind 15000 BTU, in regim de racire si atingand aproape 17000 BTU/h, in regim in incalzire. Astfel, aparatul poate acoperi o incapere cu suprafata de pana la 37 mp, si inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Evident, aici trebuie avut in vedere si gradul de izolare al incaperii.

Eficienta energetica oferita de aparatul de aer conditionat LDK DeLuxe 12 GOLD atinge cele mai inalte standarde. Aceasta oscileaza intre clasa A++ pe functia de racire si clasa A+++ pe cea de incalzire, ultima dintre acestea reprezentand etalonul superior al actualului tabel energetic si fiind atinsa de foarte putine sisteme de climatizare.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat LDK DeLuxe 12 GOLD. Gratie acesteia, compresorul este capabil sa-si modifice automat turatiile in functie de necesarul ambiental. Astfel, se reuseste atingerea mai rapida a conditiilor climaterice setate si mentinerea acestora cu o activitate redusa. Eficienta energetica creste in cazul acestor aparate inteligente cu peste 40% fata de situatia celor cu compresor clasic, On/Off.

Sistemul de filtrare de mare densitate reuseste o purificare completa a aerului din incapere. Acesta este capabil sa elimine pe langa particulele poluante chiar si virusuri, bacterii sau alergeni. In plus, are marele avantaj de a fi lavabil, astfel ca inlocuirea periodica nu este necesara.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat LDK DeLuxe 12 GOLD sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua pot fi folosite sezonier datorita impactului direct pe care il au asupra temperaturii, ultimele doua se vor putea utiliza pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Functia Follow Me transforma telecomanda aparatului de aer conditionat LDK DeLuxe 12 GOLD intr-un termostat de camera reglabil. Acesta va transmite feedback permanent catre unitatea principala reusind sa mentina o temperatura constanta in jurul utilizatorului, fara a face risipa de resurse.

Functia de Auto-restart are rolul de a reporni aparatul de aer conditionat, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia Eco are rolul de a conditiona confortul oferit de resursele consumate. Odata activata, consumul energetic va fi unul foarte redus dar evident, temperatura va fi atinsa intr-o perioada mai lunga de timp.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 35 dB, fiind astfel unul dintre cele mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca LDK DeLuxe 12 GOLD reprezinta un aparat de aer conditionat foarte eficient si economic din punct de vedere al resurselor consumate. Faptul ca nu dispune de functii sofisticate ii prelungeste fiabilitatea, clientul avand, astfel, sansa sa amortizeze, in timp, pretul care oricum este unul foarte atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

LDK DeLuxe 12 GOLD

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Comercial

Rezidential

Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m² 37 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 15400 BTU
Capacitate de incalzire: 16800 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+++
Temperatura minima de operare racire (-°C): -15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 50
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 30
Tip filtru: Anti bacterian lavabil
Tip compresor: Rotary
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna: 460 m³/h 520 m³/h 270 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 35 dB

29 dB

24 dB

Culoare unitate interna: Auriu
Lungime unitate interna: 802 mm
Latime unitate interna: 189 mm
Inaltime unitate interna: 297 mm
Greutate unitate interna: 8.2 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.8
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.2

 

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare

Incalzire

Racire

Ventilatie

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Follow me

Auto Restart

Functia ECO

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Capacitate nominala la racire: 1.08 kW
Capacitate nominala la incalzire: 1.025 kW
Agent de racire: R410a

 

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 2000 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 800 mm
Latime unitate externa: 333 mm
Inaltime unitate externa: 554 mm
Greutate unitate externa: 29.1 Kg
LDK DeLuxe 12 GOLD

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search