La ofertă

Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU, 12000 BTU, Clasa A++

Samsung AR12MSFPEWQNEU

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Samsung AR12MSFPEWQNEU

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru 3-Care Auto Clean, Auto-restart, Dezumificare, Display LED, Sleep / Night mode, Functie Turbo, Fast Heating, Energy Control, Iluminare LED, Telecomanda cu infrarosu)

Samsung AR12MSFPEWQNEU este un aparat de aer conditionat ultra-modern, facand parte din noua generatie de sisteme de climatizare a renumitului brand sud-coreean. Asa cum ne-au obisnuit produsele asiatice, se remarca, in special, prin tehnologiile avansate si mai putin prin capitolul estetic. In orice caz, acesta are un design suficient de discret pentru a nu iesi foarte mult in evidenta.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU are o capacitate relativ ridicata de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, aceasta bifand 12000 BTU/h, indiferent de regimul utilizat. Eficienta energetica, asemenea majoritatii sistemelor noi de climatizare, atinge un nivel foarte bun, osciland intre clasa A+ si A++, in functie de modulul utilizat. Trebuie sa va spunem ca pana nu de mult etalonul superior al tabelului energetic era clasa A. In prezent, gratie evolutiei fulminante a tehnologiei, putem discuta despre clasa A+++, destul de inaccesibila, momentan, aparatelor de aer conditionat.

Tehnologia pe Inverter este cea mai importanta descoperire pentru eficientizarea consumului energetic. Gratie acesteia, compresorul poate functiona la turatii variabile, reusind sa atinga mult mai repede conditiile climaterice setate si sa le mentina activand la capacitate redusa. Astfel, se obtine o eficientizare a activitatii de pana la 30-40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare Full HD, care a fost implementat pe aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU, este unul dintre cele mai performante la ora actuala, fiind capabil de o purificare completa a aerului din incapere. Asadar, acesta va elimina atat particulele de praf, cat si virusuri, bacterii sau alergeni.

Functiile de climatizare de care dispune aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua sunt sezoniere, datorita impactului lor direct asupra temperaturii din incapere, ultimele doua vor putea fi utilizate pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Timer-ul si functia de auto-restart ajuta aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU sa functioneze perfect chiar si in absenta dumneavoastra. Va trebui doar sa-i presetati activitatea pe intervale orare si el isi va face treaba cum nu se poate mai bine. In plus, va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Sleep/Night mode este un modul care va protejeaza somnul de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Odata activat, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura si nici zgomotul aerotermei, care va functiona intr-un regim silentios. In plus, consumul energetic va fi unul foarte redus.

Functia Turbo grapeste procesul de racire fortand activitatea aparatului la o putere peste cea nominala, pentru o perioada scurta de timp, mai exact, pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, aparatul de aer conditionat isi va relua automat regimul normal de functionare.

Functia Fast Heating este similara functiei turbo, doar ca se activeaza pe modulul de incalzire. In cazul ambelor, chiar daca pe termen scurt consumul energetic creste, pe ciclurile lungi veti observa economii energetice, intrucat, odata atinsa temperatura setata, aceasta va putea fi mentinuta cu un efort energetic redus.

Nivelul maxim de zgomot, atins de unitatea interioara pe cea mai puternica treapta de ventilare, urca pana la 56 dB, o valoare putin cam mare pentru un astfel de sistem, insa, insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Samsung AR12MSFPEWQNEU reprezinta un aparat modern de aer conditionat, capabil sa redea cel mai ridicat nivel de confort in incaperi de pana la 45 mp, purificand, in acelasi timp, aerul din incapere. Eficienta energetica si fiabilitatea sporita va ofera sansa de a amortiza in timp investitia, mai ales ca pretul la care se vinde acest produs este unul destul de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Samsung AR12MSFPEWQNEU

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 35 m² – 45 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 5
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Full HD
Tip compresor: BLDC
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 56 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 820 mm
Latime unitate interna: 285 mm
Inaltime unitate interna: 242 mm
Greutate unitate interna: 8 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 3.8

FUNCTII

Functii speciale:

 • Dezumificare
 • Display LED
 • Sleep / Night mode
 • Auto Restart
 • Functie Turbo
 • Fast Heating
 • Energy Control
 • Iluminare LED
 • Telecomanda cu infrarosu

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V, 240 V
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 59 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 660 mm
Latime unitate externa: 475 mm
Inaltime unitate externa: 242 mm
Greutate unitate externa: 22.8 Kg

Samsung AR12MSFPEWQNEU

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU, 12000 BTU, Clasa A++
Samsung AR12MSFPEWQNEU reprezinta un aparat modern de aer conditionat, capabil sa redea cel mai ridicat nivel de confort in incaperi de pana la 45 mp, purificand, in acelasi timp, aerul din incapere. Eficienta energetica si fiabilitatea sporita va ofera sansa de a amortiza in timp investitia, mai ales ca pretul la care se vinde acest produs este unul destul de atractiv.
8.5 Total Score
Tehnologie avansata, la un pret atractiv

Samsung AR12MSFPEWQNEU reprezinta un aparat modern de aer conditionat, capabil sa redea cel mai ridicat nivel de confort in incaperi de pana la 45 mp, purificand, in acelasi timp, aerul din incapere. Eficienta energetica si fiabilitatea sporita va ofera sansa de a amortiza in timp investitia, mai ales ca pretul la care se vinde acest produs este unul destul de atractiv.

Consum
8.5
Pret
8
Design
7.5
Functii
8.5

Search