La ofertă

Aer conditionat portabil Trotec PAC 2610 E, 9000 BTU, Clasa A

Trotec PAC 2610 E

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Trotec PAC 2610 E

(Aer conditionat portabil Trotec PAC 2610 E, 9000 BTU, Racire, Ventilare, Dezumidificare, Putere racire 2,6 kW, Telecomanda, Timer, Display digital)

Trotec PAC 2610 E este un aparat de aer conditionat portabil cu functionalitate destul de simpla, intrucat nu dispune de functii sofisticate. Chiar daca nu impresioneaza la capitolul tehnologic, reuseste sa climatizeze volume de aer impresionante pentru un astfel de sistem, fara a face risipa de resurse.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat portabil Trotec PAC 2610 E are o putere maxima de 2.6 kW, dezvoltand o capacitate de racire de 9000 BTU/h. Producatorul il recomanda pentru climatizarea unui volum maxim de 85 m³, aferenti unei suprafete de aproximativ 32 mp, pe sectorul rezidential unde inaltimea standard este de 2.65 m. Din propria experienta va spunem ca pe o asemenea suprafata nu poate fi asigurat confortul termic nici macar de catre un aparat ultra-modern fix, de capacitate similara. Asadar, sfatul nostru este sa-l utilizati in incaperi de pana la 15 mp pentru ca nivelul de confort sa fie maxim.

Eficienta energetica a aparatului de aer conditionat Trotec PAC 2610 E se incadreaza, asemenea majoritatii aparatelor de aer conditionat portabile, in clasa A, considerata pana nu de mult etalonul superior al tabelului energetic. In prezent, putem discuta de eficiente superioare, pana la clasa A+++, insa, acestea sunt foarte rar intalnite chiar si in cazul aparatelor fixe ultra-moderne.

Sistemul de filtrare cu care a fost echipat aparatul de aer conditionat portabil Trotec PAC 2610 E nu este unul dintre cele mai performante, intrucat densitatea acestuia nu-i permite sa elimine din incapere virusuri, bacterii sau alergeni. In schimb, va fi capabil sa elimine praful si ofera avantajul de a fi usor demontabil si lavabil, inlocuirea periodica nefiind necesara.

Functiile de climatizare oferie de aparatul de aer conditionat portabil Trotec PAC 2610 E nu includ modulul de incalzire, insa le ofera pe cele de racire, ventilare si dezumidificare. Ultimele doua pot fi folosite pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Controlul tuturor functiilor se poate realiza fie prin intermediul panoului amplasat in partea superioara a unitatii principale, fie de la distanta, prin intermediul telecomenzii cu infrarosu.

Timer-ul permite presetarea activitatii aparatului de aer conditionat portabil Trotec PAC 2610 E pe intervale de timp. Asadar, va trebui doar sa-i programati startul cu cateva minute inainte de sosirea acasa pentru a fi intampinati de o ambianta placuta, functionarea acestuia pe toata durata absentei nefiind necesara.

Functia Sleep a fost conceputa pentru ca utilizatorul sa poata beneficia de un nivel cat mai bun de confort, pe timpul noptii. Aceasta modifica mai lent temperatura din incapere, coreland-o cu cea a corpului uman din timpul somnului si produce mai putin zgomot. De asemenea, consumul energetic va fi unul foarte redus.

Nivelul maxim de zgomot oferit de aparatul de aer conditionat Trotec PAC 2610 E pe cea mai puternica treapta de ventilare nu depaseste 64 dB, ceea ce putem considera a fi o performanta destul de buna pentru aceasta nisa de produse.

Concluzia noastra este ca Trotec PAC 2610 E reprezinta un aparat de aer conditionat portabil de clasa medie, care nu ne-a impresionat la niciun capitol. Asadar, consideram ca puteti gasi produse competitoare cu un raport calitate/pret mai bun, multe dintre ele fiind testate chiar de site-ul nostru. Review-urile le gasiti aici.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Trotec PAC 2610 E

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Portabil
Suprafata de montare: Podea
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9000 BTU
Eficienta energetica racire: A
Kit instalare inclus: Da

Trotec PAC 2610 E

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aer conditionat portabil Trotec PAC 2610 E, 9000 BTU, Clasa A
Trotec PAC 2610 E reprezinta un aparat de aer conditionat portabil de clasa medie, care nu ne-a impresionat la niciun capitol. Asadar, consideram ca puteti gasi produse competitoare cu un raport calitate/pret mai bun.
7.5 Total Score
Performante medii, la un pret decent

Trotec PAC 2610 E reprezinta un aparat de aer conditionat portabil de clasa medie, care nu ne-a impresionat la niciun capitol. Asadar, consideram ca puteti gasi produse competitoare cu un raport calitate/pret mai bun.

Consum
8
Pret
7.5
Design
8.5
Functii
7.5

Search