La ofertă

Aparat de aer conditionat, VORTEX A1217FDW, Inverter, 12.000BTU/h, clasa A++

VORTEX A1217FDW

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

VORTEX A1217FDW

(Aparat de aer conditionat cu inverter, 12.000BTU/h, control WI-FI, filtru cu ioni de argint, clasa racire A++, kit de instalare 3m inclus)

VORTEX A1217FDW este un aparat de aer conditionat eficient si foarte accesibil din punct de vedere al pretului. Acesta este echipat cu numeroase functii interesante pentru a putea asigura confortul in incaperi de dimensiuni medii spre mari. In plus, este si foarte eficient energetic, drept pentru care veti avea ocazia sa amortizati rapid pretul.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat VORTEX A1217FDW are o capacitate medie de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, acesta inregistrand 12000 BTU/h indiferent de regimul pe care este utilizat. Producatorul il recomanda pentru climatizarea cu succes a incaperilor de pana la 24 mp, estimare realista din punctul nostru de vedere.

Eficienta energetica atinsa, la fel ca in cazul majoritatii sistemelor moderne de cliamtizare, oscileaza intre clasa A+, pe incalzire si clasa A++, pe racire. Pentru a intelege mai bine aceasta performanta, va spunem ca pana in urma cu doi ani era destul de rar intalnita chiar si clasa A, considerata la vremea respectiva etalonul superior al tabelului energetic. In prezent, datorita evolutiei fulminante a tehnologiei, putem discuta chiar si de clasa A+++, destul de rar intalnita, momentan, in randul sistemelor de climatizare.

Tehnologia pe Inverter joaca cel mai important rol in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat VORTEX A1217FDW. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, randamentul este imbunatatit cu cel putin 30-40% fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat VORTEX A1217FDW este unul dintre cele mai performante, in momentul de fata. Datorita filtrului cu ioni de argint, se va obtine o purificare completa a aerului din incapere, fiind eliminate atat particulele de praf si poluare, cat si virusurile, bacteriile sau alergenii.

Controlul aparatului de aer conditionat VORTEX A1217FDW se va realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, fie prin intermediul modulului Wi-fi. Cea de-a doua varianta este cea mai moderna la ora actuala, permitand controlul de oriunde, prin intermediul dispozitivelor mobile, singura conditie fiind accesul la internet.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii confera autonomie sistemului de climatizare, acesta avand capacitatea de a functiona dupa programe presetate pe intervale de timp. In plus, aparatul va fi capabil sa-si reia automat activitatea, in urma penelor de curent sau a altor probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia de autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat ce activitatea de racire a incetat, prevenind astfel sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia de autodiagnoza previne defectiunile majore ale aparatului de aer conditionat VORTEX A1217FDW. Aceasta va sesiza orice eroare inca din stadiu incipient, va opri instant unitatea si va afisa pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei probleme. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de ventilare, ajunge pana la 51 dB. Chiar daca nu este cea mai buna performanta, consideram ca este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca VORTEX A1217FDW reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat, ale noului sezon, din punct de vedere al raportului calitate/pret. Echipat cu toate functiile necesare pentru a putea asigura rapid un nivel optim de confort, cu un minim de resurse, acest aparat se va dovedi rapid o investitie reusita. La capitolul estetic mai ramane, insa, loc de imbunatatiri. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

VORTEX A1217FDW

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 24 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: Ion Filter
Tip compresor: Rotativ
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 550 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 51 dB
Culoare unitate interna: Alb
Greutate unitate interna: 8.5 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.13
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire
Tehnologie Wi-Fi: Da

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 69 dB
Culoare unitate externa: Alb
Greutate unitate externa: 27.5 Kg

VORTEX A1217FDW

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat, VORTEX A1217FDW, Inverter, 12.000BTU/h, clasa A++
VORTEX A1217FDW reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat, ale noului sezon, din punct de vedere al raportului calitate/pret. Echipat cu toate functiile necesare pentru a putea asigura rapid un nivel optim de confort, cu un minim de resurse, acest aparat se va dovedi rapid o investitie reusita. La capitolul estetic mai ramane, insa, loc de imbunatatiri.
9 Total Score
Performante mari, pret accesibil

VORTEX A1217FDW reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat, ale noului sezon, din punct de vedere al raportului calitate/pret. Echipat cu toate functiile necesare pentru a putea asigura rapid un nivel optim de confort, cu un minim de resurse, acest aparat se va dovedi rapid o investitie reusita. La capitolul estetic mai ramane, insa, loc de imbunatatiri.

Consum
8.5
Pret
10
Design
7.5
Functii
9

Search