La ofertă

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09FOR

Star-Light ACM-09FOR

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Star-Light ACM-09FOR

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Display, Kit instalare inclus, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Timer, Sleep, Auto Restart, Autodiagnosticare, Detectare pierdere agent frigorific, Functie Turbo)

Star-Light ACM-09FOR face parte din noua generatie de aparate de aer conditionat, lansate in anul 2018 pe piata de brand-ul romanesc. Acesta sistem de climatizare se remarca printr-un excelent raport calitate/pret, oferind o multitudine de functii interesante si performante peste medie, cu o investitie minima.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09FOR are o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, pentru regimul de racire si 10000 BTU/h, pentru regimul de incalzire. Asadar, este destinat incaperilor cu suprafete cuprinse intre 12 – 18 mp si inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.65 m. Bineinteles, limita variaza si in functie de gradul de izolare a incaperii.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09FOR oscileaza intre clasa A++, pe modulul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Aceasta oscilatie este intalnita la majoritatea sistemelor moderne de climatizare, ambele standarde fiind considerate foarte eficiente, avand in vedere ca, pana nu demult, clasa A era considerata etalonul superior al tabelului energetic.

Tehnologia pe Inverter are cel mai important rol in sporirea randamentului oferit de aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09FOR. Gratie acesteia, compresorul isi va putea varia automat turatiile, reusind sa atingea mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, aparatul va beneficia de o eficientizare a activitatii cuprinsa intre 30-40%.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09FOR, chiar daca nu este capabil de o purificare completa a aerului din incapere, are avantajul de a fi usor demontabil si lavabil. Asadar, inlocuirea periodica nu este necesara.

Functiile de climatizare intalnite la aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09FOR sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua observam ca sunt sezoniere, datorita impactului direct asupra temperaturii, ultimele doua vor putea fi folosite pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii confera aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-09FOR un grad ridicat de autonomie. Gratie acestora, activitatea lui va putea fi presetata pe intervale orare si va putea fi reluata automat, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte intreruperi de alimentare.

Functia Sleep are rolul de a va proteja somnul pe timp de noapte. Odata activata, aceasta va modifica mult mai lent temperatura, coreland-o cu modificarile termice produse in corpul uman in timpul somnului. De asemenea, aeroterma va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa. Pe tot parcursul ciclului de pana la 8 ore veti observa si un consum energetic  foarte redus.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-09FOR pana la atingerea temperaturii setate, urmand ca ulterior sistemul de climatizare sa-si reia automat regimul normal de functionare. Pentru ciclurile lungi de functionare aceasta va aduce economii energetice semnificative.

Functia de autodiagnosticare are rolul de a preveni defectiunile severe ale aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-09FOR. Acest lucru va fi posibil prin oprirea instanta a unitatii, la sesizarea oricaror erori aparute in regimul normal de functionare. In plus, pe display-ul unitatii va fi afisat un cod specific fiecare erori, in functie de care veti putea gasi cele mai rapide si sigure metode de remediere, in manualul utilizatorului.

Nivelul maxim de zgomot, produs de aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09FOR pe cea mai puternica treapta de ventilare, nu depaseste 40 dB. Chiar daca nu este cel mai silentios aparat, consideram ca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Star-Light ACM-09FOR reprezinta un aparat de aer conditionat care ofera un numar surprinzator de functii moderne, pentru un pret atat de accesibil. Acesta este capabil sa aduca un nivel optim de confort in incaperi de dimensiuni nu foarte mari, cu un minim de resurse utilizate, fapt pentru care investitia va putea fi amortizata in timp.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Star-Light ACM-09FOR

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 12 m² 18 m²
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9000 BTU
Capacitate de incalzire: 10000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: Lavabil
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna: 420 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 25 dB – 29.5 dB – 34 dB – 40 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 715 mm
Latime unitate interna: 174 mm
Inaltime unitate interna: 285 mm
Greutate unitate interna: 6.8 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.2
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Timer

Sleep

Auto Restart

Autodiagnosticare

Detectare pierdere agent frigorific

Functie Turbo

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Consum nominal la racire: 1240 W
Consum nominal la incalzire: 1200 W
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 1800 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 55.5 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 770 mm
Latime unitate externa: 300 mm
Inaltime unitate externa: 555 mm
Greutate unitate externa: 25.2 Kg
Star-Light ACM-09FOR

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search