La ofertă

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12FOR, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Star-Light ACM-12FOR

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Star-Light ACM-12FOR

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Timer, Follow me, Auto-Restart, Autodiagnosticare, Detectare pierdere agent frigorific, Sleep/Night mode, Kit instalare inclus)

Star-Light ACM-12FOR este unul dintre cele mai noi aparate de aer conditionat, scoase pe piata de brand-ul romanesc, si se anunta deja a fi una dintre vedetele segmentului de climatizare pentru urmatorul sezon cald. Motivul? Numar mare de functii si performante sporite, cu un consum redus si un pret de achizitie foarte accesibil.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12FOR are o capacitate foarte buna de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, bifand 12000 BTU/h, in regim de racire si nu mai putin de 13000 BTU/h, in regim de incalzire. Asadar, acest aparat este proiectat sa faca fata cu brio incaperilor cu dimensiuni cuprinde intre 16 m² si 23 m², cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.65 m. Bineinteles, aici intra in discutie si nivelul de izolare termica.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in minimizarea consumul energetic, intrucat compresorul va putea sa-si varieze automat turatia in functie de necesitate, reusind, in acelasi timp, sa atinga mai rapid conditiile cliamterice setate, fara a risipi resursele. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, se obtine o eficientizare a activitatii de pana la 30-40% fata de situatia unui sistem cu compresor clasic On/Off. Asadar, nu-i de mirare ca putem vorbi despre doua dintre cele mai performante clase energetice, A+ pentru incazlire si A++ pentru racire.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12FOR este unul suficient de performant pentru a reusi intr-o mare masura purificarea aerului din incapere, gratie densitatii sporite. In plus, vorbim despre un filtrul lavabil, astfel ca inlocuirea periodica nu este necesara.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12FOR vor asigura un nivel excelent de confort pe tot parcursul anului, indiferent ca vorbim despre cele sezoniere (racire si incalzire) sau despre cele permanente (ventilare si dezumidificare). Ultimele doua vor improspata aerul din incapere si vor lupta eficient impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart sunt doua functii care ii permit aparatului sa-si desfasoare activitatea fara probleme, chiar si in lipsa dumneavoastra. Astfel, va trebui doar sa ii presetati regimurile de functionare pe interval orare si el le va urma intocmai. Ba mai mult, aparatul va fi capabil sa isi reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia Follow Me transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12FOR intr-un termostat de camera reglabil. Astfel, veti avea asigurata, in permanenta, o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, fara a mai face risipa de resurse.

Functia de autodiagnosticare protejeaza aparatul de aer conditionat impotriva defectiunilor severe, intrucat va fi capabila sa detecteze din stadiu incipient orice eroare aparuta in regimul normal de functionare. In plus, la detectarea acesteia unitatea va fi oprita instant si va fi afisat pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei probleme, in functie de care veti gasi in manualul de utilizare cele mai simple si sigure metode de remediere. Se va detecta inclusiv scurgerea de freon.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va oferi cel mai bun nivel de confort pe timp de noapte, aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12FOR ruland intr-un regim silentios, fara a produce schimbari bruste de temperatura. In plus, pe parcursul intregului ciclu de 8 ore, veti observa un consum energetic foarte redus.

Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica dintre cele 4 trepte de ventilare, nu depaseste 41 dB. Chiar daca nu putem spune ca este cel mai silentios aparat de aer conditionat, consideram ca valoarea este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Star-Light ACM-12FOR reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat, in special, din punct de vedere al raportului calitate pret. Aceasta investitie este una foarte atractiva, avand in vedere ca este capabila sa va scape de disconfortul ambiental, fara a face risipa de resurse energetice. In plus, asa cum ne-a obisnuit brand-ul romanesc, produsul este dominat estetic de discretie, caracteristica esentiala pentru acest segment.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Star-Light ACM-12FOR

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 16 m² 23 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 13000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: Lavabil
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna: 570 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 23 dB – 28 dB – 36 dB – 41 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 805 mm
Latime unitate interna: 194 mm
Inaltime unitate interna: 285 mm
Greutate unitate interna: 7.2 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Timer

Follow me

Auto Restart

Autodiagnosticare

Detectare pierdere agent frigorific

Sleep/Night mode

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Consum nominal la racire: 1580 W
Consum nominal la incalzire: 1510 W
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 1800 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 56 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 770 mm
Latime unitate externa: 300 mm
Inaltime unitate externa: 555 mm
Greutate unitate externa: 25.5 Kg
Star-Light ACM-12FOR

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search