La ofertă

Aparat de aer conditionat TESLA TC61V3-2432IA, Kit de instalare inclus, 24000 BTU, Clasa A++

TESLA TC61V3-2432IA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

TESLA TC61V3-2432IA

(Aparat de aer conditionat, Kit de instalare inclus, 24000 BTU, Clasa A++, Filtru antibacterian, R32, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Sleep Mode, Timer, Dezghetare inteligenta, Auto-restart, Dezumidificare, Self Clean, Blocare uz copii, Design Anti-Mucegai, Self Diagnostic, Protectie aer rece la incalzire)

TESLA TC61V3-2432IA este unul dintre cele mai puternice aparate de aer conditionat rezidentiale si inglobeaza tehnologii avansate de control al consumului energetic si sporire a fiabilitatii. In plus, ofera un design modern dar discret, foarte apreciat pe pietele occidentale. Chiar daca performantele sale sunt unele de top, pretul nu reflecta acest lucru.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat TESLA TC61V3-2432IA are o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, aceasta atingand 24000 BTU/h, indiferent de regimul de climatizare utilizat. Din acest punct de vedere, aparatul poate asigura un nivel optim de confort in incaperi de pana la 80 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Pentru a putea fi atinsi acesti parametri maximi, este important ca gradul de izolare a incaperii sa fie unul corespunzator.

Eficienta energetica a aparatului de aer conditionat TESLA TC61V3-2432IA este caracteristica majoritatii sistemelor moderne de climatizare, osciland intre clasa A++, pe regimul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Ca sa intelegeti mai bine ce inseamna aceste standarde, va spunem ca pana in urma cu cativa ani niciun aparat de aer conditionat nu atingea macar clasa A, insa, evolutia fulminanta a tehnologiei a facut posibila chiar si atingerea clasei A+++ (la aparatele ultra-moderne, dar cu putere redusa).

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat TESLA TC61V3-2432IA. Gratie acesteia, compresorul poate functiona la turatii variabile, pe care le modifica automat in functie de necesarul ambiental. Astfel, vor putea fi atinse mai rapid conditiile climaterice setate si odata atinse, vor putea fi mentinute fara a face risipa de resurse. Cu ajutorul acestei tehnologii, randamentul se imbunatateste cu peste 40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare antibacterian cu vitamina C este unul dintre cele mai sofisticate la ora actuala. Acesta este capabil de o purificare completa a aerului din incapere, eliminand chiar si virusuri, bacterii sau alergeni.

Agentul frigorific R32 imbunatateste nivelul de confort oferit, in comparatie cu R410A si in acelasi timp, reduce semnificativ impactul negativ (cu 68%) asupra mediului.

Functiile de climatizare oferite de aparatulu de aer conditionat TESLA TC61V3-2432IA sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca pe primele doua le veti putea folosi doar sezonier, ultimele doua isi vor demonstra utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Sleep Mode este o functie care are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timpul noptii. Odata activata, aceasta elimina schimbarile bruste de temperatura la maxim 1 grad Celsius pe ora si minimizeaza zgomotul aerotermei. In plus, pe durata intregului ciclu de 8 ore veti observa un consum energetic foarte eficient.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a-i permite aparatului de aer conditionat TESLA TC61V3-2432IA sa functioneze autonom. Cu ajutorul primului ii veti putea preseta activitatea pe intervale orare, in timp ce a doua functie ii va permite sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte deconectari involuntare, imediat ce alimentarea a fost refacuta.

Functia de dezghetare inteligenta imbunatateste performantele aparatului de aer conditionat TESLA TC61V3-2432IA in timpul regimului de incalzire. Aceasta consta in oprirea automat a sistemului de climatizare doar atunci cand se detecteaza formarea ghetii in unitate si doar atat cat este nevoie pentru a se decongela natural. Astfel, castigati pe 3 planuri: confort, fiabilitate si consum.

Functia Self Clean sau Autocuratare are rolul de a usca rapid vaporizatorul, imediat ce activitatea de racire s-a incheiat. Astfel, se elimina aderenta bacteriilor si a mucegaiului pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a preveni defectiunile severe ale aparatului de aer conditionat TESLA TC61V3-2432IA. Aceasta va detecta din stadiu incipient orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si va opri instant unitatea, afisand pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei erori. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Functia de protectie aer rece la incalzire are rolul de a preincalzi unitatea inainte de pornirea ventilatorului, pentru a evita curentii reci din stadiul incipient al regimului de incalzire.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare, ajunge pana la 55 dB. Chiar daca nu este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat, aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic. Oricum, trebuie sa tinem cont ca vorbim totusi despre un aparat de mare putere.

Concluzia noastra este ca TESLA TC61V3-2432IA reprezinta unul dintre cele mai puternice si fiabile aparate de aer conditionat. Acesta inglobeaza tehnologii de ultima generatie pentru a putea asigura un nivel optim de confort, pe spatii extinse, fara a afecta mediul inconjurator. Chiar daca vorbim despre un sistem de climatizare de top, pretul la care se vinde este unul destul de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

TESLA TC61V3-2432IA

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Recomandat pentru incaperi pana la: 50 m² 80 m²
Capacitate generala: 24000 BTU
Capacitate de racire: 24000 BTU
Capacitate de incalzire: 24000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): -15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 34
Tip filtru: Antibacterian + Vitamin C
Tip compresor: Rotativ
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna: 1300 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 35 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 1055 mm
Latime unitate interna: 313 mm
Inaltime unitate interna: 240 mm
Greutate unitate interna: 16 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Sleep Mode

Timer

Dezghetare inteligenta

Auto-restart

Dezumidificare

Self Clean

Blocare uz copii

Design Anti-Mucegai

Self Diagnostic

Protectie aer rece la incalzire

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Consum nominal la racire: 1870 W
Consum nominal la incalzire: 1240 W
Capacitate nominala la racire: 6100 W
Capacitate nominala la incalzire: 6100 W
Agent de racire: R32

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 55 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 850 mm
Latime unitate externa: 295 mm
Inaltime unitate externa: 605 mm
Greutate unitate externa: 38 Kg
TESLA TC61V3-2432IA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search