La ofertă

Aparat aer conditionat Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3 Inverter, 9000 BTU, Clasa A++

Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Filtru praf + BioHepa + Carbon, Mod Turbo, Dezumidificare, Autodiagnoza, Alb)

Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3 este un aparat de aer conditionat ultra-modern, ce propune performante de top la toate capitolele. Chiar daca nu are o capacitate extraordinara, acesta compenseaza prin functii inteligente, sistem de filtrare performant si eficienta energetica. La capitolul estetic, ofera un aspect modern si discret, in acelasi timp, reusind sa se camufleze perfect pe un perete alb. Vom incerca sa va oferim in cele ce urmeaza un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3 are o capacitate relativ redusa de modificare a temperaturii din incaperea in care este montat, aceasta nedepasind 9000 BTU. Chiar si asa, producatorul anunta ca aceasta este suficienta pentru a putea raci sau incalzi cu brio o incapere de pana la 32 mp, avand in vedere si restul functiilor care sunt orientate spre cresterea eficientei. Din punct de vedere energetic, acest sistem de climatizare sta foarte bine, atingand standardele inalte ale clasei A++ pe racire si A+ pe incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3. Gratie acesteia, compresorul este capabil sa functioneze gradual, atingand mult mai rapid conditiile climaterice setate si reusind sa le mentina cu un consum redus de energie. Astfel, pe ciclurile lungi, se obtine o eficientizare de pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare cu carbon activ este unul dintre cele mai performante de pe piata, in momentul de fata. Gratie densitatii ridicate, acesta este capabil sa elimine din incapere orice particule de praf sau poluare, mai mare de 10 microni. In plus, este eficient si impotriva virusurilor, bacteriilor sau alergenilor.

Functia de dezumidificare, datorita faptului ca nu are niciun impact asupra temperaturii din incapere, poate fi folosita pe tot parcursul anului. Aceasta este deosebit de utila in lupta zilnica impotriva mucegaiului.

Functia de Auto-restart ii permite aparatului de aer conditionat Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3 sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia Turbo are rolul de a intensifica activitatea sistemului de climatizare pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate. Chiar daca pe moment presupune un consum sporit de energie, pe ciclurile lungi veti observa economii, intrucat aparatul va fi capabil sa mentina temperatura odata atinsa, functionand la capacitate minima.

Functia Air Control presupune reglarea completa a intensitatii si directiei fluxurilor de aer pentru ca acestea sa nu produca niciun disconfort pentru persoanele din incapere.

Functia de Autodiagnoza presupune semnalarea prematura a oricaror erori aparute in activitatea aparatului de aer conditionat si oprirea instanta a acestuia. Astfel, dumneavoastra veti putea remedia problemele, inainte ca ele sa devina ireversibile. Pe display va fi afisat un cod specific fiecarei probleme, despre care veti gasi toate detaliile in manualul utilizatorului.

Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica treapta a unitatii interioare ajunge pana la 50 dB. Nu este chiar cel mai performant aparat de aer conditionat, din acest punct de vedere, insa, nici nu consideram ca valoarea este suficient de mare pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3 reprezinta un sistem de climatizare modern, atat estetic, cat mai ales tehnologic. Acesta ofera performante ridicate la toate capitolele. Pretul la care este vandut reflecta pe deplin caracteristicile sale.

Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 9000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Carbon activ
Inverter: Da
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 5.1
Coeficient randament la racire EER: 6.1
Coeficient randament la incalzire COP: 3.3

FUNCTII

Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Auto: Da
Alte functii: AirControl
Mod turbo
Autodiagnosticare
Complet Auto

SPECIFICATII TEHNICE

Dimensiuni unitate interioara (mm): 852 x 280 x 180
Culoare unitate exterioara: Alb
Zgomot unitate interioara (dB): 50
Agent de racire: R410A
Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3 Inverter, 9000 BTU, Clasa A++
Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3 reprezinta un sistem de climatizare modern, atat estetic, cat mai ales tehnologic. Acesta ofera performante ridicate la toate capitolele. Pretul la care este vandut reflecta pe deplin caracteristicile sale.
8.5 Total Score
Un sistem de cliamtizare modern

Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3 reprezinta un sistem de climatizare modern, atat estetic, cat mai ales tehnologic. Acesta ofera performante ridicate la toate capitolele. Pretul la care este vandut reflecta pe deplin caracteristicile sale.

Consum
8.5
Pret
8
Design
8.5
Functii
8

Search