La ofertă

Aparat aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, G10 Inverter, Buton Turbo, Auto-curatare, Auto-diagnoza, Display)

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C este un aparat de aer conditionat ultra-modern, ce ofera un excelent raport calitate/pret. Acesta dispune, pe langa capacitatea mare de modificare a temperaturii, de o multitudine de funcii, capabile sa aduca un nivel ridicat de confort in incaperea in care este montat. Aspectul sau nu se ridica la nivelul performantelor tehnologice, insa, apreciem gradul ridicat de discretie pe care il ofera. In continuare vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii. Cele mai utile ar fi parerile negative, intrucat, din experienta noastra, persoanele multumite nu mai pierd timpul pe astfel de site-uri pentru a-si manifesta satisfactia despre produsul achizitionat.

Aparatul de aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C are o mare putere de modificare a temperaturii din incaperea in care este montat, astfel, putand vorbi despre aproximativ 12000 BTU, indiferent de modulul utilizat. Eficienta energetica atinge si ea un nivel excelent, incadrandu-se in clasa A++ pe racire si clasa A+ pe incalzire. 

Tehnologia pe Inverter joaca un rol esential in imbunatatirea randamentului aparatului de aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C. Cu ajutorul acestei, compresorul poate functiona gradual, ajutat sistemul de climatizare sa atinga mult mai rapid conditiile setate si sa le mentina functionand la capacitate minima. Astfel, se obtine o eficientizare a activitatii de pana la 30-40%, pe ciclurile de cateva ore.

Sistemul de filtrare al aparatului de aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C este unul dintre cele mai performante, existente la ora actuala pe acest gen de produse. Este capabil sa tina la distanta, pe langa particule de praf si poluare, virusuri, bacterii sau alergeni. Astfel se produce o purificare totala a aerului din incapere.

Functia de Auto-Restart ajuta sistemul de climatizare sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost refacute.

Functia de dezumidificare, asemenea celei de ventilare, activeaza independent de modificarea temperaturii din incapere si poate fi folosita pe tot timpul anului. Este indicata, in special, in lupta zilnica impotriva mucegaiului dar si pentru eliminarea disconfortului major, conferit de umiditatea excesiva, din zilele caniculare de vara.

Modulul Sleep/Night are rolul si capacitatea de a va proteja somnul, pe timp de noapte, de orice factor perturbant, controlabil de aparatul de aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C. Activandu-l, nu veti mai resimti nici schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta nu va fi modificata cu mai mult de 1 grad Celsius pe ora, nici zgomotul aerotermei, care va functiona la capacitate minima, intr-un mod foarte silentios.

Functia de Autocuratare presupune uscarea vaporizatorului, in maximum 3 minute de la incetarea activitatii de baza a sistemului de climatizare. Astfel, se inlatura sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia si implicit, se elimina principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a semnala rapid orice eraore in activitatea aparatului de aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C si de a-i opri instant functionare. Astfel, dumneavoastra veti putea remedia problemele in stadiu incipient, inainte ca acestea sa devina ireversibile. Pe display-ul unitatii interioare va fi afisat un cod specific fiecarei defectiuni, despre care veti gasi toate detaliile in manualul de utilizare.

Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 30 dB. Din acest punct de vedere, putem spune ca este cel mai performant aparat de aer conditionat, intalnit de noi pana in momentul de fata.

Concluzia noastra este ca Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C reprezinta unul dintre cele mai convenabile sisteme de climatizare, existente pe piata la ora actuala. Acesta imbina excelent functiile moderne cu sistemele clasice, rezultand un nivel optim de performanta, la toate capitolele. Pretul la care se vinde acest produs este deosebit de atractiv si va putea fi amortizat in timp, gratie consumului energetic redus.

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Capacitate incalzire (BTU): 11600 (2050 – 12970)
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Anti-Alergeni
Anti-Bacterian
Anti-praf
Deodorizant
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Ventilare: Da
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter
Alte functii: Autocuratare
Autodiagnoza
Purificare
Dezumidificare
Incalzire
Racire
Ventilatie

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: Daikin
Greutate unitate interioara (kg): 9
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 842 x 596 x 320
Dimensiuni unitate interioara (mm): 790 x 275 x 200
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 61
Zgomot unitate interioara (dB): 20 – 30
Agent de racire: R-410A
Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C reprezinta unul dintre cele mai convenabile sisteme de climatizare, existente pe piata la ora actuala. Acesta imbina excelent functiile moderne cu sistemele clasice, rezultand un nivel optim de performanta, la toate capitolele. Pretul la care se vinde acest produs este deosebit de atractiv si va putea fi amortizat in timp, gratie consumului energetic redus.
8.5 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C reprezinta unul dintre cele mai convenabile sisteme de climatizare, existente pe piata la ora actuala. Acesta imbina excelent functiile moderne cu sistemele clasice, rezultand un nivel optim de performanta, la toate capitolele. Pretul la care se vinde acest produs este deosebit de atractiv si va putea fi amortizat in timp, gratie consumului energetic redus.

Consum
8.5
Pret
9
Design
7.5
Functii
8

Search