La ofertă

Aparat aer conditionat Heinner HAC-09SL++ Inverter, 9000 BTU, Clasa A++

Heinner HAC-09SL++

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Heinner HAC-09SL++

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza, Silver)

Heinner HAC-09SL++ este un aparat de aer conditionat este un aparat de aer conditionat romanesc, ultra-modern, ce ofera o multitudine de functii avansate, la un pret imbatabil. Design-ul sau este destul de elegant, detasandu-se discret de nisa sistemelor de climatizare clasice. Vom incerca sa va oferim in cele ce urmeaza un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-09SL++ nu are o putere foarte mare, capacitatea acestuia de schimbare a temperaturii osciland in jurul valorii de 9000 BTU, indiferent ca vorbim despre racire sau incalzire. Ei bine, va putem spune ca poate face fata cu brio oricaror incaperi de pana la 15-20 mp, cu o inaltime normala. Adevarata performanta vine din eficienta energetica, ce variaza intre clasa A+ pe incalzire si clasa A++ pe racire, cele mai inalte standarde pentru acest tip de aparate.

Tehnologia pe Inverter nu-i mai poate lipsi niciunui sistem de climatizare modern. Rolul acesteia este de a atinge cat mai rapid conditiile setate si de a le mentine cu un consum cat mai mic de resurse. Acest lucru este posibil gratie optimizarii compresorului, ce poate functiona acum gradual. Se obtine astfel o eficientizare a activitatii de pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare Full HD este poate cel mai performant de pe piata la ora actuala. Acesta reuseste, cu o eficienta de pana la 90%, sa bareze atat particule de praf/poluare, cat si virusuri, bacterii sau alergeni. Astfel se obtine o purificare aproape perfecta a aerului.

Functia Turbo creste puterea aparatului de aer conditionat Heinner HAC-09SL++ pentru o perioada limitata de timp, in scopul atingerii mai rapide a ambiantei setate. Trebuie sa stiti ca utilizarea acestui modul, aduce cu ea si un consum energetic suplimentar.

Timer-ul si functia de Auto-Restart ofera un grad ridicat de autonomie si flexibilitate acestui sistem de climatizare. Gratie celor doua, aparatul de aer conditionat poate functiona pe intervale de timp presetate, programabile pana la 24h si isi poate reluat automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent, fluctuatii energetice sau deconectari involuntare.

Functia de Autodiagnoza presupune pe langa detectarea pierderilor de agent frigorific si oprirea imediata a aparatului si afisarea unui cod de eroare, in cazul functionarii anormale, pentru ca problemele aparute sa poate fi rezolvate din fasa, inainte de a deveni ireversibile.

Ventilatorul interior are nu mai putin de 12 trepte, pentru a putea controla eficient fluxurile de aer, in asa fel incat sa va asigurati cel mai inalt grad de confort. Ventilatorul exterior are 5 trepte, pentru a putea aduce economii serioase la consum. Astfel de ventilatoare performante, sunt foarte rar intalnite la majoritatea produselor competitoare, pe segmentul de top.

Functia de memorare a pozitiei de baleere a flapsurilor presupune adaptarea automata a acestora, imediat dupa pornirea aparatului de aer conditionat Heinner HAC-09SL++, conform ultimei setari realizate inaintea opririi.

Modulul Sleep/Night este capabil sa va ofere cel mai ridicat grad de confort pe timp de noapte. Somnul dumneavoastra nu va fi deranjat nici de schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta se va modifica maxim cu 1 grad Celsius pe ora si nici de zgomotul aerotermei, care va functiona silentios, la capacitate minima. Se obtin, astfel, economii energetice semnificative.

Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica dintre cele 12 trepte de ventilatie, ale unitatii interioare, atinge pana la 53 dB. Nu putem sa-l consideram cel mai silentios aparat de aer conditionat dar nici nu putem spune ca aceasta valoare este suficienta pentru a produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Heinner HAC-09SL++ reprezinta poate cel mai atractiv aparat de aer conditionat de pe piata, in momentul de fata. Beneficiaza de toate sistemele moderne, disponibile pe aceasta gama si, cel mai important, le ofera la un pret imbatabil. Eficienta energetica este maxima si va ajuta sa amortizati in timp investitia in acest produs.

climatizareieftina

Heinner HAC-09SL++

Caracteristici generale

 • Capacitate de racire (BTU): 9000
 • Clasa de energie incalzire: A+
 • Clasa de energie racire: A++
 • Tip filtru: Full HD
 • Inverter: Da
 • Afisaj: LCD
 • Kit instalare inclus: Nu
 • Telecomanda: Da

Eficienta energetica

 • Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
 • Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

Functii

 • Ventilare: Da
 • Incalzire: Da
 • Auto Restart: Da
 • Timer: Da
 • Sleep/Night mode: Da
 • Tip Compresor: Inverter
 • Alte functii:

Autodiagnosticare
Functie detectare pierdere agent frigorific
Auto restart
Memorare a unghiului de oscilatii
Mod turbo

Specificatii tehnice

 • Brand compresor: GMCC
 • Dimensiuni unitate exterioara (mm): 770 x 300 x 555
 • Dimensiuni unitate interioara (mm): 715 x 188 x 250
 • Culoare unitate interioara: Argintiu
 • Zgomot unitate exterioara (dB): 60
 • Zgomot unitate interioara (dB): 53
 • Agent de racire: R410A
Heinner HAC-09SL++

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Heinner HAC-09SL++ Inverter, 9000 BTU, Clasa A++
Heinner HAC-09SL++ reprezinta poate cel mai atractiv aparat de aer conditionat de pe piata, in momentul de fata. Beneficiaza de toate sistemele moderne, disponibile pe aceasta gama si, cel mai important, le ofera la un pret imbatabil. Eficienta energetica este maxima si va ajuta sa amortizati in timp investitia in acest produs.
9.5 Total Score
Performante de top, la un pret imbatabil

Heinner HAC-09SL++ reprezinta poate cel mai atractiv aparat de aer conditionat de pe piata, in momentul de fata. Beneficiaza de toate sistemele moderne, disponibile pe aceasta gama si, cel mai important, le ofera la un pret imbatabil. Eficienta energetica este maxima si va ajuta sa amortizati in timp investitia in acest produs.

Consum
10
Pret
10
Design
9
Functii
9

Search