La ofertă

Aparat aer conditionat Heinner HAC-12CWF-RD Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Heinner HAC-12CWF-RD

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Heinner HAC-12CWF-RD

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru High Density, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza, Rosu)

Heinner HAC-12CWF-RD este un aparat de aer conditionat deosebit de performant, ce ofera avantajul unui excelent raport calitate pret. Din punct de vedere estetic, ofera o infatisare ultra-moderna, singura problema fiind culoarea, aspect discutabil in functie de cromatica incaperii in care este montat. Vom incerca, in cele ce urmeaza, sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-RD ofera o buna capacitate de modificare a temperaturii, aceasta osciland in jurul valorii de 12000 BTU, in functie de modulul utilizat. Eficienta energetica atinge si ea un nivel excelent, incadrandu-se in standardele performante ale clasei A++ pe racire si A+ pe incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in cresterea randamentului aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-RD. Gratie optimizarii compresorului, ce poate functiona acum gradual, conditiile climaterice sunt atinse mult mai rapid si sunt mentinute cu un consum mai mic de energie. Astfel, se obtine o eficientizare de pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare HD este unul dintre cele mai performante, existente pe piata sistemelor de climatizare in momentul de fata. Acesta are o foarte buna eficienta atat in bararea particulelor de praf, poluare, polen, cat si in eliminarea din incapere a virusurilor, bacteriilor sau alergenilor.

Tehnologia Wi-fi aplicata asupra acestui aparat de aer conditionat permite controlul prin intermediul dispozitivelor mobile Android sau iOS. Astfel, veti putea comanda toate aparatele electronice din incapere cu o singura telecomanda virtuala, daca si nivelul de tehnologizare al celorlate se ridica la aceleasi standarde.

Functia de dezumidificare, asemenea celei de ventilare, activeaza independent de modificarea temperaturii din incapere, putand fi folosita pe tot timpul anului. Este indicata, in special, in lupta zilnica impotriva mucegaiului dar ofera rezultate remarcabile si in zilele caniculare de vara, cand umiditatea excesiva creeaza un disconfort major.

Timer-ul si functia de Auto-restart ofera autonomie si flexibilitate aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-RD. Gratie acestora, sistemul de climatizare poate functiona diferit, pe intervale presetate de timp si isi poate relua singur activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

Modulul Sleep/Night are ca principal scop protejarea somnului dumneavoastra de orice factor perturbator. Activandu-l, nu veti resimti nici schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora si nici nu veti fi deranjat de zgomotul aerotermei, care va functiona la capacitate redusa, intr-un mod silentios.

Functia de autodiagnoza are rolul de a semnala din timp orice problema in activitatea aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-RD. Sistemul de climatizare va fi oprit instant si va afisa pe display un cod, specific erorii detectate. Astfel, dumneavoastra veti putea remedia defectiunile inainte ca acestea sa devina ireversibile.

Functia de memorare a unghiului de baleiaj presupune revenirea la ultima pozitie setata a aripioarelor, imediat dupa repornirea aparatului.

Functia Turbo presupune intensificare activitatii sistemului de climatizare Heinner HAC-12CWF-RD, pe o perioada limitata de timp, pentru a putea atinge mai rapid conditiile setate. Pe moment consumul este unul superior, insa pe termen lung acesta se va transforma intr-o economie de resurse, intrucat aparatul va putea mentine temperatura activand la capacitate minima.

Functia Eco ofera un nivel optim de confort utilizand resurse minime. Activand-o pe un interval de 8 ore veti putea obtine o economie de pana la 60% din consumul standard.

Functia de operare silentioasa presupune eliminarea oricarui zgomot ce urmeaza de obicei comenzile aparatului de aer conditionat. Este similara celei din cazul dispozitivelor mobile.

Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare ajunge pana la 52 dB. Nu putem spune ca este o performanta extraordinara, dar nici ca este o valoare suficient de mare pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Heinner HAC-12CWF-RD reprezinta un aparat de aer conditionat ultra-modern, capabil sa transforme cele mai dure conditii intr-un nivel optim de confort. Analizandu-i toate caracteristicile si comparand produsul cu principalii competitori, va putem spune ca pretul este suficient de atractiv. In plus, acesta va putea fi amortizat in timp, gratie consumului energetic redus.

Heinner HAC-12CWF-RD

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: HD
Inverter: Da
Afisaj: LCD
Kit instalare inclus: Nu
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.8
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.2

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Tip Compresor: Inverter
Alte functii: Autodiagnosticare
Auto restart
Functie detectare pierdere agent frigorific
Memorare a unghiului de oscilatii
Turbo
Eco Mode

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: GMCC
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 800 x 333 x 554
Dimensiuni unitate interioara (mm): 802 x 189 x 297
Culoare unitate interioara: Rosu
Zgomot unitate exterioara (dB): 60
Zgomot unitate interioara (dB): 52
Agent de racire: R410A
Heinner HAC-12CWF-RD

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Heinner HAC-12CWF-RD Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Heinner HAC-12CWF-RD reprezinta un aparat de aer conditionat ultra-modern, capabil sa transforme cele mai dure conditii intr-un nivel optim de confort. Analizandu-i toate caracteristicile si comparand produsul cu principalii competitori, va putem spune ca pretul este suficient de atractiv. In plus, acesta va putea fi amortizat in timp, gratie consumului energetic redus.
8.5 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Heinner HAC-12CWF-RD reprezinta un aparat de aer conditionat ultra-modern, capabil sa transforme cele mai dure conditii intr-un nivel optim de confort. Analizandu-i toate caracteristicile si comparand produsul cu principalii competitori, va putem spune ca pretul este suficient de atractiv. In plus, acesta va putea fi amortizat in timp, gratie consumului energetic redus.

Consum
8.5
Pret
9
Design
8
Functii
9

Search