La ofertă

Aparat aer conditionat Heinner HAC-18INVB Inverter, 18000 BTU, Clasa A++

Heinner HAC-18INVB

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Heinner HAC-18INVB

(Aparat de aer conditionat Heinner HAC-18INVB Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza)

Heinner HAC-18INVB  este un aparat de aer conditionat excelent, din punct de vedere al raportului calitate pret. Acesta ofera o putere impresionanta si functii moderne, corelate cu un consum energetic performant. Din punct de vedere estetic, nu este chiar cel mai interesant sistem de climatizare, categoric fiind loc si de mai bine. Apreciem, in schimb, discretia, esentiala pentru un astfel de produs. Vom incerca sa va oferim in cele ce urmeaza unr review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-18INVB are o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii din incaperea in care este montat, aceasta variind in jurul valorii de 18000 BTU, in functie de modulul utilizat. Analizand aceste date, va putem spune ca resursele energetice consumate sunt invers proportionale ca valoare, atingand printre cele mai inalte standarde, clasa A+, pe incalzire si clasa A++, pe racire.

Tehnologia pe Inverter este deosebit de importanta pentru eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Heinner HAC-18INVB. Gratie acesteia, compresorul poate functiona gradual, reusind sa atinga, conditiile climaterice setate, mult mai rapid si sa le mentina activand la capacitate minima. Acest lucru conduce catre o imbunatatire a randamentului de pana la 30-40%, pe cicluri lungi de functionare.

Sistemul de filtrare HD este printre cele mai performante de pe piata, in momentul de fata. Spre deosebire de clasicele PP, acesta are o eficacitate cu 80% mai mare pentru eliminarea particulelor de praf, poluare si polen. In plus, are competenta in filtrarea virusurilor, bacteriilor sau alergenilor.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a ajuta sistemul de climatizare sa functioneze pe programe diferite, presetate, chiar si in lipsa dumneavoastra. Ba mai mult, cea din urma este capabila sa reporneasca automat aparatul de aer conditionat, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare, imediat ce problemele de alimentare au fost remediate.

Modulul Sleep/Night are drept scop protejarea somnului dumneavoastra, pe timp de noapte, de orice factor perturbant, controlabil de aparatul de aer conditionat Heinner HAC-18INVB. Acesta se asigura ca nu veti resimti schimbari bruste de temperatura, modificand-o cu maxim 1 grad Celsius pe ora. In plus, aeroterma va functiona la capacitate minima pentru a nu produce niciun disconfort acustic. Toate acestea conduc catre un consum energetic redus, pe toata durata ciclului.

Functia de memorare a unghiului de baleiaj presupune reorientarea aripioarelor la pornire, conform ultimei pozitii setate inainte de oprire.

Functia Turbo presupune intensificarea activitatii aparatului de aer conditionat Heinner HAC-18INVB, pe o perioada limitata de timp, pentru atingerea rapida a conditiilor climaterice setate. Chiar daca acest lucru presupune, pe moment, un consum energetic suplimentar, faptul ca ambianta va putea fi mentinuta cu aparatul functionand la capacitate minima, va aduce in final economii de resurse.

Functia de Autodiagnoza presupune semnalarea rapida a oricaror probleme in activitatea sistemului de climatizare si oprirea imediata a unitatii. Astfel, veti putea remedia defectiunile, inainte ca acestea sa devina ireversibile.

Nivelul de zgomot atins de unitatea interioara, pe cea mai puternica dintre cele 12 trepte de ventilare, ajunge pana la 55 dB. Chiar daca nu este o performanta extraordinara, trebuie luata in calcul si capacitatea mare a sistemului de climatizare. In orice caz, nu consideram aceasta valoare suficient de mare pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Heinner HAC-18INVB reprezinta un aparat de aer conditionat foarte echilibrat, ce imbina perfect puterea mare cu functiile moderne si consumul eficient. Analizandu-i toate caracteristicile, consideram ca pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.

climatizareieftina

Heinner HAC-18INVB

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 18000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: HD
Inverter: Da
Afisaj: LCD
Kit instalare inclus: Nu
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.5
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.2

FUNCTII

Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Tip Compresor: Inverter
Alte functii: Autodiagnosticare
Functie detectare pierdere agent frigorific
Auto restart
Memorare a unghiului de oscilatii

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: GMCC
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 770 x 300 x 555
Dimensiuni unitate interioara (mm): 800 x 188 x 275
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 63
Zgomot unitate interioara (dB): 55
Agent de racire: R410A
Heinner HAC-18INVB

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Heinner HAC-18INVB Inverter, 18000 BTU, Clasa A++
Heinner HAC-18INVB reprezinta un aparat de aer conditionat foarte echilibrat, ce imbina perfect puterea mare cu functiile moderne si consumul eficient. Analizandu-i toate caracteristicile, consideram ca pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.
8 Total Score
Putere mare, functii moderne si consum redus

Heinner HAC-18INVB reprezinta un aparat de aer conditionat foarte echilibrat, ce imbina perfect puterea mare cu functiile moderne si consumul eficient. Analizandu-i toate caracteristicile, consideram ca pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.

Consum
9
Pret
8
Design
7
Functii
8

Search