La ofertă

Aparat aer conditionat LG Prestige H12AL, 12000 BTU, Clasa A+++

LG Prestige H12AL

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

LG Prestige H12AL

(Aparat de aer conditionat LG Prestige H12AL, 12000 BTU, Clasa A+++, Plasmaster Ionizer Plus, Filtru de protectie micro 3M, Autocuratare Plasmaster, Alb)

LG Prestige H12AL este un aparat de aer conditionat ultra-modern, ce ofera performante de top la toate capitolele. Cu o eficienta energetica maxima, reuseste sa aduca cel mai ridicat nivel de confort chiar si pe cele mai extinse spatii. Din punct de vedere estetic, nu putem spune ca impresioneaza, insa, ofera un aspect suficient de discret pentru a nu iesi prea mult in evidenta pe un perete alb. Vom incerca sa va oferim, in continuare, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat LG Prestige H12AL are o capacitate mare de modificare a temperaturii din incapere, aceasta ajungand pana la 12000 BTU. Insa, adevarata performanta vine din eficienta energetica oferita pe oricare dintre module. Vorbim aici de atingerea standardelor maxime, specifice clasei A+++, lucru inegalabil in cazul majoritatii produselor competente pe acest segment de pret.

Tehnologia pe Inverter are un rol semnificativ in imbunatatirea randamentului sistemului de climatizare LG Prestige H12AL. Gratie optimizarii compresorului, care poate functiona acum gradual, conditiile ambientale setate vor fi atinse mult mai rapid si vor fi mentinute cu un consum redus de energie. Astfel, se obtine o eficientizare de pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare este unul dintre cele mai performante de pe piata la ora actuala, acesta reusind sa obtina o purificare aproape totala a aerului din incapere. Pe langa particulele de praf si poluare, acesta este capabil sa elimine chiar si virusuri, bacterii sau alergeni.

filtre

filtre 2

Tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului de aer conditionat LG Prestige H12AL prin intermediul dispozitivelor mobile cu sistem de operare Android sau iOS. Astfel, veti putea folosi un singur dispozitiv pentru controlul tuturor electronicelor din incapere, daca si restul sunt la fel de avansate.

Controlul activ de energie permite setarea consumului la diferite trepte, pentru care aveti specificata si capacitatea de racire dupa cum urmeaza: 100% consum de energie – 100% capacitate de racire; 77% consum de energie – 85% capacitate de racire; 51% consum de energie – 66% capacitate de racire.

control activ de energie

Functia de dezumidificare activeaza independent de modificarea temperaturii din incapere, putand fi folosita pe tot parcursul anului. Aceasta este ideala atat in zilele caniculare de vara, cand caldura excesiva creeaza un disconfort major, cat si in lupta zilnica impotriva mucegaiului.

Functia Jet are rolul de a grabi procesul de racire, intensificand activitatea aparatului de aer conditionat. Activand-o, temperatura va scadea cu cate 5 grade celsius, la fiecare 3 minute. Trebuie sa stiti, insa, ca utilizarea acesteia aduce de la sine si un consum suplimentar de energie.

jet cool

Functia Hotstart are un rol similar cele de mai sus, doar ca aceasta actioneaza in scopul ridicarii rapide a temperaturii. In plus, pe durata utilizarii acesteia, veti beneficiaza de un consum energetic relativ redus.

Timer-ul permite sistemului de climatizare LG Prestige H12AL sa functioneze pe intervale presetate de timp, in moduri diferite. Astfel, nu va mai fi nevoie sa lasati aparatul in functiune pe durata absentei dumneavoastra de la domiciliu, ci va trebui doar sa-i setati pornirea cu 30 de minute inainte de sosirea acasa. Veti fi intampinati de o ambianta placuta, fara sa faceti risipa de energie.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va asigura un somn imperturbabil, pe timp de noapte. Utilizandu-l, nu veti resimti schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora, fiind corelata cu temperatura corpului dumneavoastra in timpul somnului. De asemenea, aeroterma va functiona la capacitate minima, intr-un mod silentios. Resursele energetice utilizate vor fi foarte reduse.

Functia de autocuratare presupune uscarea schimbatorului de caldura, imediat ce aparatul de aer conditionat isi va incheia activitatea. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, indepartandu-se, in acelasi, timp principala cauza a mirosurilor neplacute.

Nivelul de zgomot atins de unitatea interioara, pe cea mai puternica treapta a unitatii interioare, atinge pana la 57 dB. Chiar daca nu putem spune ca este cea mai buna performanta, intrucat sunt aparate de putere similara cu nivele acustice mai joase, consideram ca nici aceasta valoare nu este suficient de ridicata pentru a produce un real disconfort.

Concluzia noastra este ca LG Prestige H12AL reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat existente pe piata in momentul de fata. Faptul ca este capabil sa asigure cel mai bun nivel de confort pe spatii extinse, cu o eficienta energetica maxima, constituie principalul argument pentru achizitionarea acestuia. Pretul nu este pentru toate buzunarele, insa, reflecta corect caracteristicile de top ale acestui produs.

climatizareieftina

LG Prestige H12AL

Caracteristici generale

 • Capacitate de racire (BTU): 12000
 • Clasa de energie incalzire: A+++
 • Clasa de energie racire: A+++
 • Tip filtru: Filtru de protectie micro 3M I Filtru de protectie praf si antimucegai
 • Inverter: Da
 • Kit instalare inclus: Nu
 • Putere consumata la incalzire (W): 830
 • Putere consumata la racire (W): 770
 • Telecomanda: Da

Eficienta energetica

 • Coeficient randament sezonier la racire SEER: 9.2
 • Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 5.3
 • Coeficient randament la racire EER: 4.22
 • Coeficient randament la incalzire COP: 5.19

Functii

 • Tehnologie Wi-Fi: Wi-Fi Ready
 • Incalzire: Da
 • Dezumidificare: Da
 • Functie Jet: Da
 • Hotstart: Da
 • Timer: Da
 • Sleep/Night mode: Da
 • Tip Compresor: Rotativ
 • Alte functii:

Filtru Plasmaster Ionizer
Control activ de energie
Jet Cool
Autocuratare
Mod silentios

Specificatii tehnice

 • Greutate unitate exterioara (kg): 35
 • Greutate unitate interioara (kg): 11.5
 • Dimensiuni unitate exterioara (mm): 870 x 655 x 320
 • Dimensiuni unitate interioara (mm): 875 x 295 x 235
 • Culoare unitate exterioara: Alb
 • Culoare unitate interioara: Alb
 • Zgomot unitate exterioara (dB): 65
 • Zgomot unitate interioara (dB): 57
 • Agent de racire: R410A
LG Prestige H12AL

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat LG Prestige H12AL, 12000 BTU, Clasa A+++
LG Prestige H12AL reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat existente pe piata in momentul de fata. Faptul ca este capabil sa asigure cel mai bun nivel de confort pe spatii extinse, cu o eficienta energetica maxima, constituie principalul argument pentru achizitionarea acestuia. Pretul nu este pentru toate buzunarele, insa, reflecta corect caracteristicile de top ale acestui produs.
9 Total Score
Performante de top

LG Prestige H12AL reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat existente pe piata in momentul de fata. Faptul ca este capabil sa asigure cel mai bun nivel de confort pe spatii extinse, cu o eficienta energetica maxima, constituie principalul argument pentru achizitionarea acestuia. Pretul nu este pentru toate buzunarele, insa, reflecta corect caracteristicile de top ale acestui produs.

Consum
10
Pret
9
Functii
9
Design
9

Search