La ofertă

Aparat aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA, Inverter, 12000 BTU, Clasa A+

Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA

(Aparat aer conditionat, Inverter, 12000 BTU/h, Wi-Fi Ready, Timer, Auto-restart, Autodiagnoza, Econo Cool, Clasa A+)

Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA este un aparat de aer conditionat ultra-modern, iesit pe piata in primavara anului 2016.  Brand-ul japonez are o traditie de renume in inteligenta si fiabilitate, iar acest sistem de climatizare nu face sub nicio forma exceptie. Din punct de vedere estetic, asemenea tuturor produselor asiatice, nu impresioneaza, insa, apreciem nivelul ridicat de discretie, care face camuflarea pe un perete alb aproape perfecta. Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA are o excelenta capacitate de modificare a temperaturii, in incaperea in care este montat, aceasta atingand pana la 12000 BTU/h. Eficienta energetica atinge un nivel destul de bun, incadrandu-se atat pe modulul de racire, cat si pe cel de incalzire in clasa A+. Daca pana nu de mult clasa A era considerata etalonul superior, in prezent putem vorbi de sisteme incadrate in clasa A+++, ce-i drept acelea fiind foarte rare si mai costisitoare.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA. Gratie acesteia, compresorul va putea functiona gradual, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu un consum redus de energie. Astfel, pe ciclurile lungi, se obtine o economie de pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare este unul destul de important, care, pe langa particulele de praf si poluare, este capabil sa elimine din incapere o serie intreaga de alergeni. Astfel, se produce o purificare aproape completa a aerului pe care il respirati.

Controlul Wi-fi permite comandarea tuturor setarilor sistemului de climatizare Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA prin intermediul dispozitivelor mobile, ce utilizeaza ca sistem de operare Android sau iOS. In prezent, aplicatii precum Peel Smart Remote permit controlul unei serii largi de aparate electronice, apartinand oricaror brand-uri, chiar si editii mai vechi. Noi am testat-o personal si se misca excelent, insa, functioneaza exclusiv pe Android.

Functia de dezumidificare, asemenea celei de ventilare, actioneaza independent de modificarea temperaturii din incapere. Astfel, poate fi folosita pe tot timpul anului, aducand beneficii precum improspatarea aerului din incapere si lupta impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart joaca un rol important in autonomia aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA. Gratie lor, acesta va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate. Ba mai mult, ii veti putea programa activitatea pe intervale presetate de timp.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti mai fi deranjati de zgomotul aerotermei care va functiona intr-un mod silentios si nici de schimbarile bruste de temperatura, aceasta modificandu-se cu maxim 1 grad Celsius pe ora. Pe toate durata ciclului de 8 ore veti observa si un consum energetic redus.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a semnala rapid orice erori aparute si de a opri instant aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA, pentru ca problemele sa nu se agraveze. Pe display va fi afisat un cod, specific fiecarei defectiuni, in functie de care veti gasi toate detaliile pentru remediere in manualul de utilizare.

Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica dintre cele 4 trepte de ventilare ale unitatii interioare, ajunge pana la 45 dB. Aceasta este o performanta extraordinara, mai ales daca luam in considerare si capacitatea sporita de modificare a temperaturii.

Concluzia noastra este ca Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA reprezinta un aparat de aer conditionat modern, ce ofera eficienta mare pe spatii extinse. Fiabilitatea sporita si eficienta energetica va vor ajuta sa amortizati in timp o parte din investitia care oricum este suficient de atractiva.

Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 11942
Capacitate incalzire (BTU): 13989
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A+
Tip filtru: antialergic
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 4
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire(W): 995
Putere consumata la racire (W): 1040
Montaj standard inclus: Nu
Telecomanda: Da
Aparat mobil: Nu

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 5.7
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.5

FUNCTII

Ventilare: Da
Tehnologie Wi-Fi: Wi-Fi Ready
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter
Alte functii: WI-FI Ready, Econo Cool

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: Mitsubishi Electric
Greutate unitate exterioara (kg): 25
Greutate unitate interioara (kg): 9
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 538x699x249
Dimensiuni unitate interioara (mm): 290x799x232
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 46
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -10
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 64
Zgomot unitate interioara (dB): 22, 31, 37, 45
Agent de racire: R-410A
Altele: Auto Diagnoza
Lungime cablu de alimentare (m): 1.2
Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA, Inverter, 12000 BTU, Clasa A+
Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA reprezinta un aparat de aer conditionat modern, ce ofera eficienta mare pe spatii extinse. Fiabilitatea sporita si eficienta energetica va vor ajuta sa amortizati in timp o parte din investitia care oricum este suficient de atractiva.
8 Total Score
Fiabilitate si inteligenta japoneza

Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA reprezinta un aparat de aer conditionat modern, ce ofera eficienta mare pe spatii extinse. Fiabilitatea sporita si eficienta energetica va vor ajuta sa amortizati in timp o parte din investitia care oricum este suficient de atractiva.

Consum
8
Pret
8
Functii
8
Design
8

Search