La ofertă

Aparat aer conditionat portabil Electrolux EXP09HN1W6, 9000 BTU, Clasa A

Electrolux EXP09HN1W6

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Electrolux EXP09HN1W6

(Aparat de aer conditionat portabil, 9000 BTU, Clasa A, Filtru de praf, Auto restart, Dezumidificare, Alb)

Electrolux EXP09HN1W6 este unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat mobile. Acesta beneficiaza de tehnologie avansata, capabila sa ofere un nivel ridicat de confort, cu un consum energetic redus. Vom incerca sa va oferim in acest articol un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii.

Aparatul de aer conditionat portabil Electrolux EXP09HN1W6 are o capacitate nu foarte mare de modificare a temperaturii dintr-o incapere, 9000 BTU, aceasta fiind compensata de faptul ca acest sistem de climatizare poate fi mutat in orice colt al incaperii. Eficienta energetica atinge cel mai inalt nivel, pentru aceasta gama de produse, osciland intre clasa A, pe racire si clasa A++, pe incalzire.

Filtrele aparatului de aer conditionat Electrolux EXP09HN1W6 sunt duble pentru a putea purifica mai bine aerul din incapere. Chiar si asa, acestea sunt capabile sa opreasca doar particulele de praf, nu si virusuri, bacterii sau alergeni.

Cele 4 module principale ale acestui sistem de climatizare sunt racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua sunt orientate catre modificarea temperaturii, celelalte functioneaza independent de aceasta, fiind indicate pe tot parcursul anului. Spre exemplu, functia de dezumidificare poate fi folosita in lupta zilnica impotriva mucegaiului.

Fluxurile de aer vor fi directionate automat, in functie de modulul utilizat, in scopul obtinerii de performante maxime. Asadar, aerul cald va fi suflat in jos, iar cel rece in sus, tinand cont de legile fizicii.

Modulul Sleep este special conceput pentru a va garanta un somn linistit, imperturbabil de orice factori externi. Aparatul de aer conditionat Electrolux EXP09HN1W6 va modifica temperatura cu maxim 1 grad Celsius pe ora, iar aeroterma va functiona la capacitate minima, intr-un mod silentios. Astfel, se obtine si o economie energetica semnificativa.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii confera un grad ridicat de autonomie acestui sistem de climatizare. Primul dintre ele ii permite functionarea pe intervale de timp presetate, de pana la 24h, in timp ce a doua functie ii ofera posibilitatea repornirii automate, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica treapta a sistemului de climatizare Electrolux EXP09HN1W6 atinge 52 dB. Daca este sa il comparam cu un aparat clasic, fixat pe perete, putem spune ca este un nivel usor ridicat, insa este insuficient pentru a produce orice disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Electrolux EXP09HN1W6 reprezinta un aparat de aer conditionat eficient, ce poate aduce nivelul de confort pe care vi-l doreati in incaperea dumneavoastra. Faptul ca acesta este mobil si nu necesita spargeri ale peretilor sau alte improvizatii, poate fi considerat un argument in plus spre achizitionarea sa. Pretul este unul obiectiv, ce reflecta pe deplin specificatiile produsului.

climatizareieftina

Electrolux EXP09HN1W6

Caracteristici generale

 • Capacitate de racire (BTU): 9000
 • Clasa de energie incalzire: A++
 • Clasa de energie racire: A
 • Telecomanda: Da
 • Aparat mobil: Da

Functii

 • Ventilare: Da
 • Incalzire: Da
 • Dezumidificare: Da
 • Sleep/Night mode: Da
 • Auto: Da
 • Alte functii: Mod turbo

Specificatii tehnice

 • Dimensiuni unitate interioara (mm): 764 x 465 x 397
 • Culoare unitate interioara: Alb
 • Zgomot unitate interioara (dB): 52
 • Agent de racire: R410A
Electrolux EXP09HN1W6

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Search