La ofertă

Aparat aer conditionat Samsung AR12JSPFAWKNEU, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Samsung AR12JSPFAWKNEU

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Samsung AR12JSPFAWKNEU

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru S-Plasma Ion, Smart Wi-Fi, Fast Cool, Auto Clean)

Samsung AR12JSPFAWKNEU este unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, afisand un aspect ultra-modern si oferind o tehnologie pe masura. Eficienta energetica este maxima, in ciuda puterii impresionante, acesta fiind unul dintre principalele atu-uri. Vom incerca sa va oferim in cele ce urmeaza un review obiectiv, indrumari catre cel mai  bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12JSPFAWKNEU are o capacitate excelenta de modificare a temperaturii dintr-o incapere, aceasta variind in jurul valorii de 12000 BTU, pe oricare dintre modulele utilizate. Interesanta este eficienta energetica maxima, ce pare sa nu tina seama de puterea mare a sistemului de climatizare. Ei bine, va spunem ca atat pe modulul de racire, cat si pe cel de incalzire, sunt atinse standardele clasei A++, avand in vedere ca A+++ reprezinta etalonul superior si este foarte rar intalnit in randul acestui tip de aparate.

Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSPFAWKNEU

Tehnologia pe Inverter joaca cel mai important rol in cresterea randamentului aparatului de aer conditionat Samsung AR12JSPFAWKNEU. Gratie acesteia, prin optimizarea compresorului pentru a putea functiona gradual, conditiile climaterice setate vor fi atinse mult mai repede si vor putea fi mentinute cu aeroterma functionand la capacitate minima. Acest lucru aduce o economie energetica de pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare este cu siguranta cel mai performant de pe piata, in momentul de fata. Alcatuit din diverse straturi protectoare, acesta poate produce o purificare totala a aerului, eliminand pe langa particule de praf, poluare, polen, chiar si virusuri, bacterii sau alergeni. In plus, filtrele sunt foarte usor de demontat si curatat, nefiind necesara inlocuirea acestora.

Tehnologia Wi-fi permite controlul tuturor functiilor acestui sistem de climatizare prin intermediul dispozitivelor mobile, cu sistem de operare Android sau iOS. Aceasta incepe sa fie aplicata asupra majoritatii electronicelor de ultima generatie, astfel ca, in curand, vom putea controla toate aparatele din incapere cu o singura telecomanda.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii permit sistemului de climatizare Samsung AR12JSPFAWKNEU sa functioneze in lipsa dumneavoastra. Programandu-l pe intervale presetate de timp, acesta este capabil sa efectueze diverse programe, ba chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost rezolvate.

Functia de dezumidificare, asemenea celei de ventilare, activeaza independent de modificarea temperaturii din incapere. Ambele pot fi folosite pe tot timpul anului pentru eliminarea mirosurilor neplacute, in lupta zilnica impotriva mucegaiului si pentru eliminarea disconfortului major, conferit de umiditatea excesiva din zilele caniculare de vara.

Modulul Sleep/Night este capabil sa ofera utilizatorului un somn linistit pe timp de noapte, fara a fi perturbat de niciun factor controlabil de acest sistem de climatizare. Activandu-l, nu veti fi deranjat nici de schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora si nici de zgomotul aerotermei, care va functiona la capacitate minima. Pe tot parcursul ciclului veti beneficia de un consum energetic redus.

Functia 2 Step Cooling ofera 2 trepte, Fast Cool pentru atingerea racirea rapida pana la temperatura setata si Comfort Cool pentru mentinerea temperaturii, functionand la capacitate minima.

Functia de autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat dupa incheierea activitatii de baza a sistemului de climatizare. Astfel este eliminata sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ele fiind considerate si principala cauza a mirosurilor neplacute.

Fiabilitatea aparatului de aer conditionat Samsung AR12JSPFAWKNEU este indiscutabila, oferind protectii atat la interior cat si la exterior. Acesta este capabil sa functioneze in cele mai ostile medii, avand unitatea exterioara tratata anti-coroziune si intreg sistemul protejat la fluctuatii de tenisune.

Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSPFAWKNEU

Nivelul de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 58 dB, o valoare relativ ridicata fata de a altor sisteme de climatizare, insa nu suficient de mare pentru a produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Samsung AR12JSPFAWKNEU reprezinta fara indoiala un aparat de aer conditionat cu caracteristici de top la toate capitolele: fiabilitate, eficiente energetica, performante, purificare aer si aspect. Ei bine, trebuie sa stiti ca pretul nu este pentru toate buzunarele, acesta reflectand obiectiv toate aceste specificatii.

Samsung AR12JSPFAWKNEU

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Clasa de energie incalzire: A++
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: S-Plasma Ion
Easy Filter
Full HD 60
Anti-Bacteria
Anti-alergic
Anti-virus
Inverter: Da
Afisaj: LCD
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire (W): 1050
Putere consumata la racire (W): 940
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 7.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.6

FUNCTII

Ventilare: Da
Tehnologie Wi-Fi: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Twin BLDC
Alte functii: Autocuratare
Wi-Fi Control
2 Step Cooling
Smart Saver
Turbo
Single User Mode

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 35
Greutate unitate interioara (kg): 12.5
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 790 x 545 x 285
790 x 548 x 285
Dimensiuni unitate interioara (mm): 936 x 267 x 264
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 46
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 62
Zgomot unitate interioara (dB): 58
Agent de racire: R410A
Samsung AR12JSPFAWKNEU

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Search