La ofertă

Aparat aer conditionat Samsung AR12KSWSBWKNZE, 12000 BTU, Clasa A++

Samsung AR12KSWSBWKNZE

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Samsung AR12KSWSBWKNZE

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru Neo Triple, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb)

Samsung AR12KSWSBWKNZE este un aparat de aer conditionat ultra-modern, ce dispune de tehnologia inovativa, contemporana. Acesta are o putere impresionanta, fiind capabil sa asigure cel mai ridicat nivel de confort pe spatii extinse, reusind in acelasi timp sa mentina o incredibila eficienta energetica. Din punct de vedere estetic nu sta chiar asa de bine, insa prezinta avantajul discretiei, foarte important, in oprinia noastra, pentru un sistem de climatizare. Vom incerca sa va oferim in continuare un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12KSWSBWKNZE are, asa cum aminteam mai sus, o capacitate mare de modificare a temperaturii din incapere, ce variaza in jurul valorii de 12000 BTU. Consumul energetic este invers proportional cu puterea acestui sistem de climatizare, incadrandu-se in cele mai inalte standarde pentru aceasta gama de produse, clasele A+ si A++.

air flow

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii noilor aparate de aer conditionat. Aceasta presupune modificarea compresorului pentru a putea functiona gradual, spre deosebire de clasicele modele On/Off. Astfel, setarile vor ti atinse mult mai rapid iar performantele vor fi mentinute cu un consum mult mai mic de energie, obtinandu-se o eficientizare de pana la 30-40%.

inverter

Sistemul de filtrare folosit pe Samsung AR12KSWSBWKNZE este unul dintre cele mai inteligente de pe piata, la ora actuala. Acestea sunt capabile sa opreasca atat particule de praf si poluare, cat si o serie de virusuri, alergeni sau bacterii periculoase. Printre acestea, aminitim: Subtipul H1N1, Influenza A, Corona si altele. Astfel se obtine o purificare a aerului de pana la 99%.

filtre

Tehnologia Triple Protector Plus ii permite acestui sistem de climatizare sa functioneze in cele mai vitrege conditii. Aceasta protejeaza compresorul si controler-ul la supraincarcare cu energie sau impotriva curentilor fluctuanti, fara a avea nevoie de stabilizator de tensiune separat. In plus, propune un strat anticoroziv ce protejeaza carcasa si condensatorul. Gratie condensatorului de dimensiuni mai mari si fluxului optimizat de refrigerant, aparatul de aer conditionat Samsung AR12KSWSBWKNZE poate functiona cu brio la temperaturi de pana la 58°C.

protector

Tehnologia Wi-fi Ready presupune transformarea telecomenzii intr-un termostat de camera, ce transmite date in timp real catre unitatea centrala. Astfel este mentinuta o temperatura constanta in incapere, folosind un minim de resurse energetice.

Modul inteligent de racire al sistemului de climatizare Samsung AR12KSWSBWKNZE se bazeaza pe doua functii: Fast Cool si Comfort Cool. Prima este utilizata pana la atingerea temperaturii setate, iar cea de a doua este folosita pentru a o mentine constanta. Astfel, dumneavoastra nu va trebui sa schimbati manual setarile si veti avea parte de cel mai inalt nivel de confort.

cool

Modulul Single User este capabil sa detecteze prezenta in incapere a unei persoane si redirectioneaza fluxul de aer catre aceasta. Se permite astfel functionarea compresorului la turatii mai mici, astfel incat utilizatorul sa nu resimta diferente de temperatura. De asemenea, se obtin economii energetice semnificative.

single user mode

Functia de Auto-Restart are rolul de a reporni aparatul de aer conditionat Samsung AR12KSWSBWKNZE, tinand cont de ultimele setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare. Astfel, imediat ce alimentarea va fi refacuta, acesta isi va relua activitatea fara a fi nevoie de nicio actiune din partea dumneavoastra.

Functia de dezumidificare activeaza independent de modificarea temperaturii din incapere si poate fi folosita pe tot timpul anului, in special, in lupta cu mucegaiul.

Modulul Sleep/Night este garantul unui somn linistit pe timp de noapte. Prin intermediul acestuia, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora, tinand cont de temperatura corpului dumneavoastra din timpul somnului. Astfel, nu veti resimti schimbari bruste si nici nu veti fi deranjati de zgomotul aerotermei, intrucat aceasta va functiona la capacitate minima, intr-un mod silentios.

Nivelul de zgomot atins de Samsung AR12KSWSBWKNZE, pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, atinge 56 dB. Aceasta valoare este considerata relativ crescuta daca analizam principalele produse competitoare, insa, este insuficienta pentru a creea un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Samsung AR12KSWSBWKNZE reprezinta cert unul dintre cele mai avansate aparate de aer conditionat de pe piata, la ora actuala. Acesta beneficiaza de tehnologii ultra-moderne, fiind capabil sa ofere cel mai ridicat nivel de confort, utilizand resurse minime. Analizand toate aceste caracteristici, putem afirma ca pretul la care se vinde acest produs este unul obiectiv si complet justificat.

climatizareieftina

Samsung AR12KSWSBWKNZE

Caracteristici generale

 • Capacitate de racire (BTU): 12000
 • Clasa de energie incalzire: A+
 • Clasa de energie racire: A++
 • Tip filtru: CareFilter HD 60
 • Inverter: Da
 • Afisaj: LCD
 • Kit instalare inclus: Nu
 • Putere consumata la incalzire (W): 1020
 • Putere consumata la racire (W): 1060
 • Telecomanda: Da

Eficienta energetica

 • Coeficient randament la racire EER: 3.3
 • Coeficient randament la incalzire COP: 3.73

Functii

 • Tehnologie Wi-Fi: Wi-Fi Ready
 • Incalzire: Da
 • Auto Restart: Da
 • Dezumidificare: Da
 • Sleep/Night mode: Da
 • Tip Compresor: BLDC
 • Alte functii:

Single User Mode
Fast Cool
Comfort Cool

Specificatii tehnice

 • Greutate unitate exterioara (kg): 28.5
 • Greutate unitate interioara (kg): 9.5
 • Dimensiuni unitate exterioara (mm): 720 x 548 x 265
 • Dimensiuni unitate interioara (mm): 826 x 261 x 261
 • Culoare unitate exterioara: Alb
 • Culoare unitate interioara: Alb
 • Zgomot unitate exterioara (dB): 46
 • Zgomot unitate interioara (dB): 56
 • Agent de racire: R410a
 • Altele: Easy Filter
Samsung AR12KSWSBWKNZE

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Samsung AR12KSWSBWKNZE, 12000 BTU, Clasa A++
Samsung AR12KSWSBWKNZE reprezinta cert unul dintre cele mai avansate aparate de aer conditionat de pe piata, la ora actuala. Acesta beneficiaza de tehnologii ultra-moderne, fiind capabil sa ofere cel mai ridicat nivel de confort, utilizand resurse minime. Analizand toate aceste caracteristici, putem afirma ca pretul la care se vinde acest produs este unul obiectiv si complet justificat.
9 Total Score
Tehnica ultra-moderna, eficienta maxima

Samsung AR12KSWSBWKNZE reprezinta cert unul dintre cele mai avansate aparate de aer conditionat de pe piata, la ora actuala. Acesta beneficiaza de tehnologii ultra-moderne, fiind capabil sa ofere cel mai ridicat nivel de confort, utilizand resurse minime. Analizand toate aceste caracteristici, putem afirma ca pretul la care se vinde acest produs este unul obiectiv si complet justificat.

Consum
9
Pret
9
Design
8
Functii
10

Search